Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 436 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Podobny temat jest u DiCaprio,więc i tu nie powinno takiego zabraknąć.
Osobiście jestem za DiCaprio,bo 2010 to jego rok .
A Depp zalatuje komercją(ostatnio).
C'mon !

Henry93

heh... zdecydowanie Depp.
DiCaprio jest dobry, ale mimo wszystko to nie ta sama polka;)

Henry93

DiCaprio Jest te kilka lat młodszy i moim zdaniem że jest jednym z lepszych aktorów ostatnich lat. Depp, on już wybiera inne role, inaczej układa karierę ale czy komercyjny, nie wiem. Moim zdaniem on wychodzi z założenia wolę zarobić dużo i mieć trochę spokoju niż być cały czas na ustach innych ludzi. W latach 90 go to dobijało. Ale czekam na nowe filmy. Depp dla mnie ma specyficzny typ grania ról, za to go lubię i za jego gust do scenariuszy. Niektórzy zarzucą mu Piratów, a tak serio kto z was nie chciałby zostać Piratem chociaż na chwile? Tym bardziej za takie pieniądze. :)

pawell190

Tylko po raz,który chce być piratem ?! I to za jaką cenę. Po prostu się sprzedał za 75 mln $. Tyle kosztuje Johnny Depp.

Henry93

Piraci z Karaibów są zaprzeczeniem jego wszystkich pozostałych ról. To czysta komercja, mógłby sobie darować tą czwartą część, ale mimo wszystko jest dobrym aktorem i wybiera naprawdę specyficzne role przez co jego filmografia jest interesująca. Wybieram Johnny'ego, moim zdaniem jest genialnym aktorem. Leo też lubię, jest świetny, a 2010 rok rzeczywiście jest jego. Świetnie wybrał te dwie role i genialnie w je zagrał. Jednak to nie zmienia mojego zdania: od Deppa na pewno nie jest lepszy... i tyle.

Henry93

To już jego wybór, sprzedał się i co z tego :) Ale nie robi z siebie nie wiadomo kogo, są piraci jest promocja ale gdy kończy się szum o nowym filmie nie włazi nigdzie w tyłek tylko zmyka sobie do Francji i żyje. Dla mnie Piraci nie przekreślają go, jest to film rozrywkowy jak dla mnie udany, on nie raz pokaże jeszcze że jest świetny.

pawell190

Ale po raz czwarty staje się przeżytkiem. Ten film po drugiej części był słaby. Zważ na to,że nawet Bloom i Keira odpuścili sobie tą produkcję. Depp z tego co słyszałem też chciał,ale kasa wygrała.

Henry93

co mieli kręcić wątek jak keira gnije sama na plaży a bloom pływa statkiem? to by było mega ciekawe nie ma co.
ich żywot się już skończył w tym filmie i tyle a jak Ci się to tak nie podoba to po co to oglądasz? tyle gadania a 4 część i tak zobaczysz. czyżbyś lubił komercję??

Henry93

No dla mnie Bloom to żaden wyznacznik aktora, nie chcę nikogo urazić :) a Keira no cóż jej sprawa, tak jak i Deppa granie Kapitana, jednym się to podoba innym nie. Również wolałbym bym żeby Piraci nie ciągnęli się w nieskończoność. Ale nie ma co się dłużej o tym rozpisywać. Gdyż Kasa to nie wszystko a Depp łatwo zyskuje sympatię ludzi, bo jak gra to konkretnie.

Henry93

sprzedał nie sprzedał sratatata.. to jego praca, a że zarabia tyyyleee to już jego sprawa =)
Chłop se żyje własnym życiem i to w nim jest fajne jest normalny w pełnym tego słowa znaczeniu.
a co do DiCaprio to zgadzam się 2010r to jego rok i dziwie się, że nie był nominowany do oscara..
Te oscary to porażka jest i tyle.
i przestańcie już z tym sprzedawaniem i komercją bo się żygać chce. tak jakby nie było innych tematów..
Ja lubie obu i mi nie przeszkadza gdzie i jak zagrają ważne by grali jak najdłużej. Bo to aktorzy na poziomie.

Ps. sam byś się sprzedał za 75 mln haha

labambas

Zdecydowanie Depp:):):)
Przyznaje Di Caprio też dobrze gra ale jakoś za nim nie przepadam.
Sama nie wiem dlaczego po prostu tak jest i już:)

violet363

Bo jesteś kobietą .

labambas

A co zainteresowany kupnem ?!

Henry93

prawda, ze rok 2010 nalezal do Di Caprio ale patrząc na caloksztalt to Mr. Depp nie ma sobie rownych :)

Nela_15

Są równi i są lepsi.

Henry93

Nie stać mnie niestety ;D

labambas

Możemy się jakoś dogadać ^^

Henry93

haha chyba nie :P

labambas

Miałem nadzieję ,że jesteś atrakcyjną blondyneczką :D

Henry93

Dicaprio :) w każdej roli jest świetny! Depp jest również wspaniałym aktorem, ale rzeczywiście ostatnio jego dobór ról nie jest najlepszy. czytałam, jak stwierdził, że w Piratach zagrał dla dzieci, więc może teraz się nimi najbardziej kieruje.

kropkaaa

oooo jeeeej..co za peeech! a jaki dobór ról byłby dla niego najlepszy Twoim zdaniem..??

labambas

No na pewno nie piraci po raz czwarty,później piąty,a i szósty itd.
Najlepiej grał przed piratami,wtedy każdy jego film był (prawie)świetny.

Henry93

to nie było pytanie do Ciebie ;) teraz tamta osoba odpisze to samo :D a niech chłop gra i w 4 czesci powinniscie się z tego cieszyc a nie marudzic bezprzerwy.. skad na starcie mozna powiedziec ze film bedzie hitem to sie staje dzieki ludziom ;D to ze akurat film Piraci stał się komercyjny to tylko wasza zasługa ;p

labambas

Wypraszam sobie na żadnej nie byłem w kinie i nie będę,szkoda kasy. Na Turystę też zapewne.

Henry93

aha Ty jesteś z Tych co lubią polskie filmy :D hah

labambas

Tak,np. Dom zły. Pewnie nie znasz bo w Twoich gustach panuje monopol na Depp'a .

Henry93

uh. trudny orzech do zgryzienia.
Depp jest starszym bardziej doświadczonym aktorem. Wybiera rózne role. Ale właśnie bardzo często nietrafne. Za to Leonardo stawia na podobne filmy. ( Chociaż widze że ma w planach co nie co pomieszczać) Ale dobre filmy. To jego rok. Myślę że Johnny gdyby sie postarał miałby większe szanse. Ale jemu głównie chodzi o kasę... więc.

Henry93

A i jeszcze gdyby walczyli o oskara, to chyba bym stawiała na DiCapria. Zaslużył już dawno powinien go dostać.....I wlaśnie nei rozumiem wtf?! Czemu go nie ma.

fraantic

DiCaprio jest dobry ale ja wolę Deppa, 2010 dla Leonardo ale to Johnny w Polsce przyciągnął do kin więcej osób, gdzieś czytałem taki artykuł

Cola9867

artykuł artykułem.
Ja wolałam chodzić na Dicapria do kina. Depp miał infantylne role.... ;/

fraantic

do Henry93:
To , że lubie JD to nie znaczy, że nie lubie innych aktorów i nie oglądam innych filmów bez przesady!

labambas

Ty nad interpretujesz moje wypowiedzi. Jestem osobą lubiącą polemizowac,by wykazac swoje racje :P

Henry93

Jaki jest związek pomiędzy tym że jestem kobieta i tym że wole Deppa???
Kompletnie mnie tym zaskoczyłeś więc może rozwiniesz swoją wypowiedź?

violet363

Grunt to zaskoczenie. Wy kobiety(głównie)patrzycie na wszystko pod względem wizualnym,dlatego pewnie Depp.
*Wybacz jeżeli się pomylił,bo zaraz pewnie zaczniesz mi to udowadniać.

Henry93

A ja słyszałam że to mężczyźni są wzrokowcami:)
Chodzi ci o to że Depp jest przystojniejszy od Di Caprio???
hmm... może i tak:D:D:D

violet363

Mi raczej nie wypada porównywać ich pod tym względem,ale DiCaprio ma to coś.
Ujmę to tak,wolałbym być DiCaprio.
Dla kobiet najważniejsze jest pierwsze 5 sekund,tak słyszałem i raczej tak jest.

Henry93

DiCaprio, ciekawszy aktor.

shady_88

Zdecydowanie Dicaprio. Przede wszystkim w rolo Co gryzie Gilberta Grapea był fenomenalny a chcę zwrócic uwagę na to że miał wtedy 19 lat i własciwie niewielkie doświadczenie aktorskie. W tej chwili potrzebuje tylko dobrej roli w dobrym filmie żeby przypomnieć na co go stać i wkońcu dostać Oscara . A Depp przyznaje jest przystojny. ma ciekawą twarz i wybiera ciekawe postacie ale mimo że bardzo chciałabym móc o nim powiedzieć że jest wybitnym aktorem, nigdy niestety nie bede mogła. Nie jest zły ale jednak Dicaprio nie doruwnuje.

nika_filmaniak

Były takie role,ale to akademia jest ślepa.
*dorównuje (by the way)

Henry93

TYLKO
JOHNNY DEPP . !! <333 .