Wybierajcie.. Osobiście uwazam ze Johnny jest naprawde fajniutkim aktorem Super zagral w piratach i sekretnym oknie ale Bloom tez jest nawet dobry ale chyb agorszy od johnnego Osobiscie uwazam
Johnny 10/10
Orly 9.99/10
Kolejny idiotyczny temat.
Polecam najpierw zastanowić się nad tym, co się piszę.
Szkoda sił, na komentowanie czegokolwiek.
To forum zamienia się w jedno wielkie zbiorowisko warzyw zakochanych w swoich blogach internetowych. Żal.
Gratuluję pomysłu! Inwencja twórcza powyżej przeciętnej! Żałosne... I podpisuję się pod powyższą wypowiedzią.
całkiem inny typ. tak jakby porównać jabłko do ogórka. całkiem co innego. Ci dwaj są jak ogień i woda, a zresztą znasz ich osobiście? niee ? a to ci niespodzianka. nie znasz, nie oceniaj !ani nie proownuj.
kochana ten temat jest tak bezsensu jak pojsc do sklepu obczaic ze są tam jogurty Danio, pojechac do TESCO i wyprodukować swoją linię DONIO? jest sens bo sie opłaca, a nie jest to zabronione...
a wszystkie jogurty i tak są na mleku
a morał z tego taki że każdy debilny temat ma swoje podłorze bo rodzi się z innego debilizmu
ten temat jest bez sensu jak lokata;-) Pozdrawiam PIRATKA
p.s. najlepiej zapytaj o rozwiązanie problemu samego Deppa oto jego gg 7777777777777777777777777777777777777777777777777
czy Johnny ma wogóle gg? bo jamyślę że wogule nie istn ieje taki numer a po za tym z kąt o tym wiesz?
no pewnie że Johnny jest leprzy przedewszystkim ma większe i dłusze doświadczenie a Bloom za krótko gra że był był dobry wkońcu praktyka czyni mistrza
No co wy przecierz wiadomo ze bloom jest lepszy. On jest taki słitaśny i jest bardzo dobry aktorsko a ten depp to nie wiadomo co. A to gg orliego:
23344
A to ten depp:
55768
Kocham was:*:*
p.s mam te numery z alegro wiec spróbójcie ja z nimi nie gadam bo nie mogę sie odważyć.
<normlanie pozazdrościc mozna inwencjii twórczej>
Mam rozumieć że najlepszymi wg Ciebie jego filmami sa jedynie w 'Piraci.." i "Sekretne okno."...<o boze>
Bloom <CHYBA> gorszy? oczom nie wierze w to co napisałas, on jest gorszy nie dorównuje Deppowi do pięt, wystarczy porównać filmografię obu aktorów...Bloom nie ma nawet takiej w połowie...
Orlando jest nawet fajnym aktorem, ale młodym i dopiero wszystko przednim, natomiast Depp 'miażdży' go swoim doświadczeniem i talentem< jak narazie>
A wyprópowałyście już te nr gg bo niewiem czy pisac czy nie.
KOchane i serdeczne przyjaciółki pozdrawiam:*
tak tez mam jego gg, naprawde prawdziwe...
jak ktos jest chętny, wbiajć na bloga <lol>
najlepsze jest to, ze jak taka idiotka założy temat i później wszysyc jej uswiadomią, jaki jest głupi, to ona już nic nie odpisuje.