Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Boże, Depp jest straszny... ja nie wiem, co w w nim widzicie. Mi się nie podoba ani jego wygląd, ani gra. Dobrze zagrał tylko w "Piratach..." On jest strasznie obleśny... żałosny.

monika_19_03

Wiesz jesli chodzi o wyglasd kazdy ma inny gust
A gra aktorska .......moim zdaniem nie doroslas jeszcze do tego aby zrozumiec postacie,emocje i przekaz z filmow w ktorych gra

A piraci moim zdaniem jeden z najgorszych filmow w jakim mogl wziasc udzial

monika_19_03

Gdy czytam takie tematy jak ten, to odnosze nieodparte wrażenie ze to nic innego jak zwykla prowokacja

ani_mail

Potwierdzam to ze kazdy moze miec własny gust, ale to jeszcze nie powód żeby od razu stwierzac ze ktos jest "obleśny". Ciekawe jakbyś ty monika_19.03 sie czuła gdyby ktos na forum publicznym ci powiedział że jestes brzydka, obleśna, że cie nie nawidzi etc. Ja sama kiedyś nie lubiłam Johnnego, ale nie mówiłam takich rzeczy. Potem jednak, kiedy obejrzałam kilka filmów z Johnnym, stwierdziłam że jest to świetny aktor. Dla mnie również przystojny, ale Tobie oczywiście nie musi sie podobac.

asesina1008

Johnny Depp jest jednym z najlepszych aktorów! Szkoda że tego nie doceniesz... Podobać ci sie nie musi ale żeby odrazu że jest obleśny...

monika_19_03

co ty wogóle piszesz ??? że o ze johnny depp jest obleśny... porąbało cię ... no dobra może to twoja ocena... ale nie myśl ze każda fanka johnnego buja sie w nim... no może troche ale bez przesady. ja doceniam jgo aktorstwo, talent no i też przy tym świetnie wygląda, ale nie to jest najważniejsze...

monika_19_03

monika (moge się tak do ciebie zwrócić??) Nie rozumiem takich ludzi jak ty. Nie będe tu kopiować wypowiedzi mnustwa moich poprzedników bo w pełni się z nimi zgadzam. Mam tylko pytanko: skoro uważasz że Depp jest obleśny to co to ma być na twoim blogu?? A tak przy okazji imię pan Depp'a to Johnny a nie Johny

Wiesz co, myśle że twoja wypowiedz to tak jak większość na temat (jakże cudownego) pana Depp'a. to po prostu najzwyklejsza prowokacja. Która zawsze sie sprawdza!! Fani Depp'a niezwłocznie przystąpią do ataku co doprowadzi do masy odpowiedzi. Już mi słów, cierpliwości i czasu brakuje na odpisywanie na takie beznadziejne wypowiedzi

monika_19_03

Deep był mi całkowicie obojętny, dopóki nie obejrzałam 'The Libertine'. Role rozpustnika, bez jakichkolwiek zasad mortalnych odegrał po mistrzowsku po prostu. Brawa dla tego Pana.

monika_19_03

powiem ci tylkoe tyle:
buahahahahahahahaha!! pewnie widziałaś go tylko w piratach, prawda?
ps. pół biedy, że napisała "depp", a nie "deep". i że jej się w piratach podobał. jakby powiedziała, ze w piratach był beznadziejny, to miała by powszechny lincz jak w banku. ^^

monika_19_03

Pani Moniko, ależ szanujemy Twoje zdanie, jest takie pełne głębi, takie napełnione są inteligencją te dwa zdania. Nawet nie argumentujesz, dziewczyno.. Zdobądź się na trochę inteligencji w swym łebku i cokolwiek zargumentuj. Bo powiem Ci szczerze wcale nie drażni mnie, że używasz słów żałosny czy obleśny, każdy wszak ma swoje zdanie, swój gust, ale do cholery już wkurza mnie kiedy w całej dyskusji wypowiesz się trzy razy zupełnie pusto jak laleczka dla dzieci umiejaca trzy frazy: "Mama" "Tata" "Głodna". Trochę konkretów, a nie lokucji.. Bo każdy umie powoedzieć "nie podoba" "fajny" "ładny" "brzydki" ale to nie przedszkolandia, a forum filmweb...

monika_19_03

a mam pytanie...dlaczego tak uwazasz ze jest oblesny...?

monika_19_03

Sama jestes oblesna. A co do talentu aktorskiego, to na jakiej podstawie uwazasz, ze mu go brakuje? Uwazam, ze Johnny nie tylko jest swietnym aktorem ale i przystojnym facetem.

Monika, ogladalas jakies inne filmy z Johnny, czy tylko twierdzisz tak, bo ktos ci powiedzial?

kiciak100

Depp obleśny?! Boże zlituj się...
Oczywiście, że może się nie podobać komuś jego uroda.
Ale Depp nie jest brzydki, ani obleśny!
Jeśli ktoś mi się nie podoba, to po prostu stwierdzam, że nie mój typ urody, i tyle.
Jeśli ci się nie podoba to twoja sprawa, ale nie twierdź, że jest brzydalem, bo nim NIE JEST!!!

Niektórzy nawet urodnych ludzi potrafią przezwać brzydkimi.
Świat oszalał!
Za dużo plastikowych kenów i barbie na okładkach...

Dobra dałam się sprowokować... ale krew mnie zalewa jak czytam podobne bzdury.

monika_19_03

no coz.. chyba nie ogladalas wiecej filmow niz piraci bo gra naprawde dobrze.. a jezeli Ci sie niepodoba z wygladu to nie znaczy ze nie potrafi grac...;/

Maggie_oO

To, że się zgadzam z powyższymi opiniami to chyba nie muszę pisać. Co do urody - nie będę się czepiać, w końcu to twój gust, ale jednak denerwuje mnie to określenie, którego użyłaś 'obleśny'. Dziewczyno! Ty chyba obleśnego człowieka nie widziałaś. Owszem może ci się ktoś nie podobać, ale żeby od razu go obrażać?

Jeśli chodzi o grę aktorską - moim zdaniem Johnny jest na prawde świetnym aktorem, może po prostu obejrzałaś tylko i wyłącznie piratów lub nie zrozumiałaś jakiegoś filmu, bo jeszcze do niego nie dorosłas? Sorry, ale dla mnie to żenujące...

Annouche

AA i jeszcze mała uwaga... Dla mnie dziwne są dwie sprawy:
-skoro napisałaś że Johnny jest obleśny to czemu go w ogóle uwzględniałaś w swojej ankiecie na najprzystojniejszego aktora?
-po drugie... nie rozumiem jak można dać bloomowi 10 pnkt a Deppowi 1... eehh... Świat staje na głowie! Dziwię się ludziom którzy nie potrafią docenic prawdziwego aktorstwa...

Annouche

Wiesz wzięłabym Cię na powaznie, bo ludzie niewazne czy aktor jets przystojny, prawda(a Johnny jest), ale kiedy powiedziałas ze dobrze zagrał TYLKO W PIRATACH..dziecko najlepsze jest to, że ty nie zdajesz sobie sprawy jakiego błazna z siebie robisz....na prawde to co powiedziałas robi z ciebie kompletnego tumana i aż wstyd, że jestes tu zalogowana...

monika_19_03

Ech.. "obleśny"? Czy ty w ogóle zdajesz sobie sprawę ze znaczenia tego słowa? Obleśne t jest to zdjęcie Keiry które wkleiłaś, zresztę jak ona sama,z tym swoim zgryzem i zębami chomika... nie wspomna już o "usmiechu" bleh... On jest zabójczo przystojny... i gra...ACH! ACH! ACH!!!

paja22

Jak zobaczyłam taki temat to mnie zatkało..., że on ci się nie podoba to gwestia gustu ale do jego gry nie ma żadnych zastrzeżeń. Widocznie mało filmów widziałaś z jego udziałem jeśli sądzisz, że tylko Piratach dobrze zagrał. Piraci to zaledwie szczyt "góry lodowej" świetnych ról Depp'a i zgadzam się z moja poprzediczką, chyba nie wiesz co to znaczy obleśny.

Foxi_2

No nie... według autorki tego tematu to Johnny Depp zasługuje na 1 a Orlando Bloom na 10. Ehhh...szkoda pisać...

monika_19_03

Przyznam się że kiedyś bardzo mi się Johnny Depp podobał (z wyglądu) ale popełniłam błąd. Oglądając filmy z nim gapiłam się jak sroka w gnat i zwracałam uwagę tylko na jego wygląd. A powinnam była zwracać większą uwagę na jego wielki talent aktorski. Zrozumiałam to po przeczytaniu jego biografii. Tak naprawdę większość filmów z Johnnym Deppem jest przeznaczona dla ludzi dojrzałych. Żeby oglądać z nim filmy trzeba je rozumieć myśleć patrzeć i trochę się na tym znać. Większość ludzi oglądając filmy w ogóle nie myśli tylko patrzy i ocenia urodę aktorów. Dla mnie to chore. Ci ludzie ciężko pracują nie po to żeby jakaś nastolatka, która nie ma zielonego pojęcia jaka to ciężka praca, pisała że dany aktor jest obleśny czy nie potrafi grać, występują w przeróżnych filmach bo realizują swoje marzenia i chcą coś przekazać reszcie świata. Robią to też oczywiście żebyśmy mieli rozrywkę i ubaw ale to nie umniejsza ciężkości pracy aktora. Bez urazy ale dla mnie to Twoja postawa jest żałosna. Nie wiem, może zazdrościsz mu sławy, pieniędzy, popularności. Jeśli go nie lubisz to po co w ogóle wchodzisz na jego stronę?! Rozumiem że panuje wolność słowa ale komentarze takie jak Twój są żałosne, amatorskie, godne pożałowania i źle świadczą o Tobie.

Monisia_25

Nic dodać - nic ująć... (na tym chciałam skończyć ale jak widzę potrzebne są dłuższe komentarze)

monika_19_03

Ojć.. kłuje:P <lol>
pffrr.. Depp oblesny?
Nie bede mowila, że jest atrakcyjny, bo nie o to chodzi, jesli nie lubisz Go dlatego, ze nie podoba Ci się jako mezczyzna to gratuluje:/
Ile w ogole widzialas z Nim filmow? Piratow? I moze kawalki innych? ;/

monika_19_03

Mmm i z tego co widzę to Bloomowi dałaś 10.. no tak.. talent jest nieporownywalny:/
BRAAAAWOOO :|

CzarnaKrwinka

Mmmm a Johnny i Hopkins po 1... suuper

CzarnaKrwinka

Kemposiu przecierz bloom jest świetnym aktorem:P<hahaha>
Takie małe pytanko mam do ciebie czemu nazywasz deppa obleśnym?
Mówisz ze zagrał dobrze tylko w piratach a widziałaś moze edwrda albo co gryzie gilberta grape jeśli nie to radzę obejżeć chociarz przypuszczam ze nie zrozumiesz.

Moon_8

Taaak... na pewno by nie zrozumiała... Film chyba za poważny dla kogoś kto "ma Keirę"...

monika_19_03

radze Ci ogladnac wiecej filmow z Johnny'm i wtedy zakladaj takie tematy.. zobacz "Rozpustnika" lub "Marzyciela" i wypowiedz sie na temat gry Depp'a. a co do wygladu-Twoj gust. ale haslo "oblesny" powalilo mnie,nie powiem...oryginalnie Go nazwalas...nie lepiej powiedziec "nieladny" i dac se siana z reszta?? <lol2>

pozdro.

monika_19_03

moim zdaniem ty mu zazdroscisz...oczywiscie nie wygladu...ale tego ze jast taki popularny i ze ma tylu fanow jak ci nie pasuje to po co na jego temat piszesz nikt ci nie kazal wydaje mi sie ze lubisz jak inni cie besztaja bo moglas swoje poglady na jego temat zostawic dla siebie to bylo pewne ze inne fanki zaczna ci najezdzac a w szczegolnosci ze napisalas o nim ze jest oblesny pierw 5 razy cos przemys zanim napiszesz pozdr dla fanow Johnnego i dla ciebie tez oblesna:D

monika_19_03

SŁUCHAM?! Johnny jest niesamowicie utalentowany, gra bardzo dobrze, jego postaci są tak prawdziwe i przekonujące...! Niewiele aktorów jest w stanie dać tak dużo w swojej grze... A co do wyglądu... Skoro Depp jest "obleśny" to kto jest ładny? Jim Carrey? John Travolta? Nie no, błagam.Litości!

Szkocka

Szkocka prawdopodobnie chodzi jej o Blomma hahahahahahahah <łapie się za brzuch> <spada z krzesła>

ferrari

nie zdziwilabym sie jak by jej o niego chodzilo

Szkocka

Proszę, powiedzcie mi skąd w Was tyle AGRESJI? Skąd tyle zjadliwości i sarkazmu? Rozumiem, że bronicie honoru Depp'a, ale wielu z was, pomijając już tę panią na początku, myli możliwość swobodnego wypowiadania się z czymś, co jest chamskim i dotkliwym obrażaniem ludzi. To, że ktoś nie lubi Johnny'ego nie oznacza, że jest niedojrzały/głupi/płytki. Dziewczyna ma prawo za nim nie przepadać. Jedynym problemem tutaj jest po prostu sposób wypowiedzi. Obrzuciła go błotem, ale nie reagujcie na to. Ona i tak będzie uważać Was za idiotów, a Wy dalej będziecie myśleć o niej jak o dzikiej, popieprzonej nastolatce i żadna kłótnia, żadna obelga tego nie zmieni.
W rzucaniu oskarżeń wszyscy są najlepsi. Obrazić kogoś, wykpić, wydrwić jest najłatwiej. Niewielu ludzi próbuje przekonywać do swoich racji bez korzystania z szyderstwa. Internet wydaje się być anonimowym i dlatego ludzie pozwalają sobie na zbyt dużo. Nie ma na to rady. Można to ewentualnie ignorować i liczyć, że kiedyś dotrze do nich czym jest szacunek i na czym polega możliwość głoszenia własnych poglądów.

monika_19_03

Nie oceniaj aktora po wyglądzie!!!!!!!! Johnny gra najlepiej od wszyskich!!!! Spróbuj odegrać jakąś scenkę z Piratów! Nie umiesz zagrać jak on! Tobie podoba się Bruce Willis? Tak?

monika_19_03

Nie oceniaj aktora po wyglądzie!!!!!!!! Johnny gra najlepiej od wszyskich!!!! Spróbuj odegrać jakąś scenkę z Piratów! Nie umiesz zagrać jak on! Tobie podoba się Bruce Willis? Tak?

Kapitan_Aleksandra_Sparr

'że 20 nastolatek uważających Deppa za bustwo wyżywa się na mnie, bo napisałam co o nim myślę? ' Ahhh mogłabym mówić dużo. Ale wszytko zostało chyba powiedziane. Moim skromnym zdaniem, JD jak na swój wiek, jest przystojny. Naprawde, spędzam na szukaniu o nim różnych informacji, wile czasu. Ściągam filmy. Troche nie rozumiem twojego postepowania, zakłądając ten temat. Napisałaś co o nim myslisz, tylko troche w dziwny sposób. Myśle, że ty lubisz, jak wokół Ciebie się coś dzieje. A co do komentarzy w stylu ' on jest piekny, gdzie masz oczy'. Hmm każdy ma swoje zdanie, ja uważam, że jest piekny xD Mam cały pokój w jego zdjęciach. Ale, kiedy moja przyjaciółka mówi mi' stary piernik z niego, co ty w nim widzisz?' Odpowiadam- 'wszytko'. I nie mówie jej, że nie ma gustu... Bo o guście sie nie dyskutuje. Myśle, ze troche pochopnie wywynioskowałaś, swoje zdanie. I jak większosć zgadzam sie z tym, że pewnie innego filmu nie widziałąś. Chociaż niektóre ataki na Ciebie, są rzeczywiście pisane przez 13-latki(zero inteligencji) Pozdrawiam