Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 390 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Mam już serdecznie dość i chcę, żeby ci co piszą te tematy przestali tak spamować! Kto
jeszcze jest przeciw tym tematom?

napruto

kogo to obchodzi, niech pisza sobie
jak ci sie nie podoba to nie wchodz na forum kiepa

Marcinekk

Wy********* trollu.

napruto

hehe ok
kocham te nerwy;d

Marcinekk

To nie są nerwy tylko lubię po prostu sobie powyzywać ludzi i potraktować ich jak szmaty.

napruto

i ja i ja;d

napruto

"To nie są nerwy tylko lubię po prostu sobie powyzywać ludzi i potraktować ich jak szmaty.", bo w życiu prawdziwym jesteś zwyczajną ci** i nie miał byś na to odwagi, więc musisz się wyżywać na forum, nie? :)

bobek222

tez tak uwazam ale nie chcialem tego pisac bo probuje byc mily i uczynny;d

Marcinekk

Ta. Nie kompromituj się. Szkoda na ciebie wyzwisk.

neo_angin

bo? jestes niereformowalny
twoje ciagle ataki sa juz nuzace, czy powaznie az tak powaznie traktujesz to forum?
w sumie to mozliwe, wystarczy spojrzec na ilosc dodawanych przez ciebie materialow, musisz miec bardzo ciekawe wakacje, ublizac komus przez internet bardzo latwo co nie? krakow czeka slonko;*

bobek222

Ty tu jesteś nowy więc nie za bardzo wiesz o co biega.

napruto

Powinni się wynieść na jakieś inne forum ale w końcu to dzieci i chcą mieć piaskownicę do zabawy.

neo_angin

tak tak, najlepiej jak bys zostal tu sam geniuszu
tylko ciekawe gdzie bys wtedy wylewal swoje zale i prezentowal zlote mysli odnosnie reszty userow

Marcinekk

To raczej załatwiam tobie zajęcie bo wcześniej nie mieliście tutaj prawdziwej opozycji. Pamiętaj że to nie przeze mnie zaczęła się ta kłótnia. Parę razy cię zgasiłem i temu nie zaprzeczysz. Zresztą widać to po zmianie twojej oceny.

neo_angin

szczerze mowiac nie siedze zmartwiony jakos dniami i nocami rozmyslajac czy na fw mnie ktos "zgasil" i nie pamietam czegos takiego ale skoro tak uwazasz to ok, bardzo mozliwe
to jest forum i dobrze jest dyskutowac, posmiac sie etc
natomiast twoj problem polega na tym ze nie potrafisz wyczuc jawnej ironii, sarkazmu i musisz od razu brac sie za obrazanie

Marcinekk

aha 5 to moja poczatkowa ocena deppa ktora ulegala zmianom w trakcie zmian zmian w spolecznosci malych dziewczynek na tym forum
ocena wystawiona daleko przed twoim wspanialym pojawieniem sie na forumm deppa:P

Marcinekk

"to jest forum i dobrze jest dyskutowac, posmiac sie etc"
Jak chcesz se porobić jaja to idź na forum inne.

"natomiast twoj problem polega na tym ze nie potrafisz wyczuc jawnej ironii, sarkazmu i musisz od razu brac sie za obrazanie"
Nie ja zacząłem jak zaznaczyłem. Sory ale te wasze teksty o podludziach nie są śmieszne. Tak samo wywody lotra o polakach. To nie jest normalne.

Na filmwebie ludzie chcą podyskutować o filmach i naprawdę o waszym zachowaniu na forum głównym było już wiele dyskusji. Trolling to nic innego jak czysta dziecinada i innaczej nie da się tego nazwać.

neo_angin

No widzisz a dla mnie trolling to to co zastalem jak tu wpadlem pierwszy raz
np "Johnny jest najprzepiekniejszy!:*" "kocham johnnego kto jest ze mna?!"
szczerze na poczatku wypadalo podac "argumenty" jak to wy macie w zwyczaju czesto mawiac zreszta hehe
dlatego wielokrotnie podalem ja i reszta w twoim mniemaniu oczywiscie "trolli" argumenty odnosnie gry aktorskiej deppa co przechodzilo bez wiekszego echa, czasami ktoras z malych dziewczynek wyrzucila jakies wyzwisko:D
byl nawet temat o swietnych scenach z deppem, nie otrzymalismy ani jednego linka oczywiscie, ograniczylo sie to do podania przeze mnie kilku ciekawych scen z moimi ulubionymi aktorami, wszystko oczywiscie w klimacie wyzwisk SANCZOPOPSU:D.
Generalnie nie ma mowy na tym forum o jakiejkolwiek merytorycznej dyskusji, dziwne jest jedynie ze wyzywasz od trolli tych, którzy jako jedyni wykazali jakąkolwiek chęć stworzenia dialogu ;}
Zobacz sobie forum jareda leto:P mi jest zal nawet samego leto bo panuje tam nieustanna orgia miedzy userami, ciekawe czy by to bylo takie fajne gdyby tu bylo tak samo hehe

Marcinekk

Te dziewczynki też są trollami w pewien sposób i wkurza mnie zalewanie forum przez nie kolejnymi takimi samymi tematami. Forum Jareda Leto widziałem i nawet tam nie piszę. Pochwalę się że mam jego autograf który mi podpisał na koncercie xD (nie jestem fanem 30 STM ale na Coke'u byłem rok temu ze względu na headlinera. Nawet fajne Show zrobili.). Postaram się już nikogo nie wyzywać bez powodu.

neo_angin

a widzisz, leto to niezły aktor niszczony przez te tępe picze

Marcinekk

Aktor naprawdę spoko. Niestety została mu przypięta łatka idola nastolatek. Role wybiera w sumie takie żeby z nią zerwać.