Cóż, lubię tego aktora :) Bardzo dobrze odgrywa swoje role. Trochę filmów z jego udziałem obejrzałam , bo chyba aż 13. Jest to jeden z moich ulubionych aktorów.
tle nominacji do Telekamer, które w naszym środowisku są uznawane za najlepsze.Oscary przy nich to pikuś
Rola Szonszingera tak wzbudziła krytyków, że dostał podwyżkę o 100% czyli jakieś 220 złotych i teraz przebiera w w takich ofertach jak na wspólnej czy m jak milion
nienawidze piratow, fajnie ze kreca 6 czesci
moze przy 6 w koncu ludzie dojda do wniosku ze oprocz tego ze tasiemiec to tez gniot
ja tam lubie, jednak 4 zupełnie wystarczą, ale co filozofia jest prosta wiedzą, że ludzie będą targać do kin to co czemu mamy nie robić a z czego wiem piraci dobrze się sprzedają
dla mnie to fajna rozrywka, a co ci się podoba : pewnie humor tej sagi nie? bo fabuła i gra aktorska ( rush i depp) są zajebiste
6 z gwiazdką , fajna rola główna, ale troche nierówny 2 pokój najlepszy potem 3 a nakońcu 1 i 4(trochę kimnąem)
eueheuheuehueheueheuheeheheheuheuheehueheueheummueheuheeuheuheeuheuehuehusahuies ahieudnkalsndjaksn lkjvdsn kjv nsandm,fn akjlnask,mds
gdfsdfkopsamldmaslkdmkasopkmdpoakwpo;lms,dpxo;lcm,fpsdom;kl,d.asop;lsdsxdasdsads a kiciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
http://www.filmweb.pl/film/Kac+Wawa-2012-629035 hehe
daje 1 na premierze bez ogladkaniao heheheheheheh
johnnie walker
red label
blended scoych whisky
distiller blended and bottlend in scotland
1 liter
i ch*j