Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 452 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Dziwni są ludzie. Dlaczego człowiek, który kocha/lubi/szanje/uwielbia Johnnego Deppa czy to za talent, czy też za urodę zakazuje mi pisać o nim złego komentarza, mówiąc, że jest to Forum o Deppie, że by rozmowiać o jego filmach i o nim. Jeśli ktoś nie lubi Deppa bądź też nawet go nienawidzi, to - wlasnie - jest forum, czyli miejsce żeby tę opinię wyrazić! A Fani/Fanki jego talentu/wyglądu pozbawiają mnie prawa wyrażenia mojego zdania. Skoro to jest Forum o Deppie, to piszmy o Deppie - i dobrze i źle. Skończcie z jakimiś komunistycznymi i totalitarnymi przekonaniami i dajcie komuś wypowiedzieć pogląd o kimś - w tym przypadku Deppie.

A prawda jest taka, że Depp jest dobrym aktorem, ma talent i predyspozycje, lecz gawiedź fanów i fanek obrzydził mi go...
Pozdrawiam, Szymek

Dobry_2

no wlasnie, zgadzam sie z Toba. ale widzisz...ci ludzie po prostu sa tak zalosni ze nie potrafia wysluchiwac drugiej strony, no i przede wszystkim nie wiedza co to jest forum...

abcdefghijk6

Tak się składa że wiem co to jest forum i wyrażam swoją opinię o tym że abcd jest chamska ! A co do Szymka : Przeczytałeś wszystkie opinie ?? Napewno ?? bo w to wątpie . Na początku wszyscy jakoś znosili te chamskie wypowiedzi ale ile można ?? Ona w każdym temacie musi wyrazić jaki Depp jest żałosny , brzydki itp. Więc pomyśl jakby ktoś na każdym kroku obrażał twojego idola . A pozatym ja wysłuchałam drugiej strony i tylko i wyłącznie stwierdzam fakt.

Allicja

Droga Alicjo!
Nie widzę sensu w czytaniu wszytskich wypowiedzi. Uważam tylko, że absolutnie każdy człowiek ma możliowść i prawo wyrażenia własnej opinii, nawet nieprzychylnej. Nie chodzi mi tylko o Twój komentarz, może i abcd pisał/a jakieś głupoty, nie wnikam nie oceniam, ale na boga dlaczego jestem napiętnowany za wyrażenie swej opinii...
Pozdrawiam, Szymek

Allicja

no wlasnie... wreszcie jacys normalni ludzie..

użytkownik usunięty
abcdefghijk6

TY!! "abcdef...bla bla" zamknij sie wreszcie !!! mam cie dosc raz mowisz ze jestes chlopakiem i ze nie nawidzisz depp'a, potem jak cie wszyscy objezdzaja i mowia ze jestes zazdrosny bo pewnie jestes brzydalem i niedorajda, to (bardzo inteligentnie- pod tym samym nikiem) przedstawisz sie jako dziewczyna! po za tym gadasz tak "nienawiwidze go, bo go nie lubie" jestes jakims kretynem nie dlatego ze go nie lubisz tylko dla tego ze nie potrawisz nawet okresli dlaczego, a o to chodzi w forum (a piszesz ze niektorzy nie wiedza po co ono jest :

Dobry_2

Lubię Deppa. Może nie tak. Lubię filmy z jego udziałem i jego grę aktorską. Ale jestem zdania, że skoro to jest forum (a przecież właśnie jest) to mogą się na nim wypowiadać wszyscy. Zarówno Ci którzy go nienawidzą jak i Ci, którzy twierdzą że go "kochają" (co dla mnie jest czystą głupotą, ale to inny szczegół). Nie można kochać kogoś za to że "o boże ale on cudowie wygląda w tym filmie! o boże, chyba zaraz zemdleję!"... Postawa godna przedszkola.
To że lubię danego aktora, nie znaczy że mam na jego widok się ślinić. Taki człowiek to nie fan, tylko jakiś mocno zbzikowany fanatyk. Johnny (i pewnie nie tylko on) kilkakrotnie wypowiedział się na ten temat, że nie znosi ludzi którzy zwracają na niego uwagę tylko ze względu na wygląd.
A poza tym nie wszyscy ludzie mają identyczne gusta i trzeba się z tym liczyć...

requiem_2

A czy ja mówię że go ,,kocham" ?? Czy ja mówię że mam jego sekte i szaleję za nim ?? NIE no więc bronie tylko człowieka który moim zdaniem zasługuje na coś więcej niż na wypowiedzi szanownej abcd . A pozatym drogi Szymku ja Cię wcale ni napiętnowuje tylko wyrażam swoją opinię na ten temat ,,Przecież każdy może wyrazić swoją opinię na forum" No i właśnie to robię

użytkownik usunięty
Allicja

oczywoście zgadzam sie z Alicją.Pozatym skoro piszecie ze Kochanie Depp'a jest głupotą,to tym bardziej jest głupotą nienawidzenie go!!!Ludzie,na litośc boską nieprzesadzjcie? jak abcd...moze nienawidziec kogas z kim NIGDY nie rozmawiala!!??ZASTANÓWCIE sie .bo tak samo jak kochanie i nienawidzenie go jest dziwne...

Ja uwazam ze DEpp jest swietnym aktorem i przystojnym facetemale tak jak Alicja tylko "bronimy" go i ROWNIEZ mamy prawo wyrazac swoje opinie na jego temat.Pozdrawiam wszystkich fanow Deppa

Dobry_2

a ja zgodzę się z Tobą szymku w innym punkcie:też lubię deppa,ale ten pochód ciągle rosnących rzeszy jego fanów coraz bardziej mnie do niego, niestety, zniechęca (lub pseudofanów z wypowiedziami typu:o jejku,mój johnny jest najlepszy,the best i w ogóle, a najładniej wyglądał w ....i inne blalala przyprawiające mnie o mdłości.)-podkreślam, że istnieją tez prawdziwi fani, których dyskusja na temat johnny'ego kręci się wokół jego kreacji aktorskich, a nie podniecania się jego wyglądem i plotkami na temat życia osobistego. poza tym, nie tylko na tym forum wpadłam na wypowiedzi typu: to forum o (na przykład)Orlando Bloomie.po co tu wchodzisz, jesli masz zamiar go obrażać i wypisywać takie bzdury na jego temat.? i może nie popiszę sie oryginalnością, ale powtórzę za autorem tego posta:TOTALITARYZM. a tak ode mnie:kompletna ignorancja i nietolerancja, a także totalne niezrozumienie celu istnienia forum.

pozdrawiam

maggie_fraser_rowe

Do Alicji - oczywiście, wyrażasz opinię, ale wcześniej pisałas, żeby nie pisać złych opinii o Deppie.

Do (anonim) - ja wcale nie mówię, że go nienawidze. Dla mnie jest dobrym aktorem któremu do doskonałości brakuje troszkę, ale niewiele. To naprawdę dobry aktor.

Magdalena Rowe - dzięki za poparcie, i zgadzam się z Tobą :)
Pozdrawiam ,Szymek

użytkownik usunięty
maggie_fraser_rowe

tak to prawda, kazdy ma prawo do wyrazania swojej opini, jednak uwazam, ze powinna ona byz na poziomie, i nie ma sensu uzywania wulgaryzmow ani pod katem opini aktora ni komentujacych. Jaki to ma cel... nalezy uszanowac zdanie innych i powinno to "dzilac w obie strony". Dlatego mysle, ze np. osoby niecierpiace jakiegos aktora/aktorki w tym przypadku Deppa, powiny napisac, ze go nie lubia, za co itp, a nie wypisywac, ze jest on np: "depilem, idiota" itp....

owszem ,ale z drugiej strony ktoś kto lubi Deppa mółby napisać, że go lubi, a nie jaki on jest kochany, śliczny, wspaniały itd., bo to robi się nieco denerwujące...

Renfri

No to nie czytaj jak Cie to denerwuje ,,przecież każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii" ale to tylko złudne stwiedzenie bo abcd w KAŻDYM temacie musi się z kimś nie zgadzać lub krytykować , a co do wulgaryzmów...to nie ja od nich zaczęłam a więc ,,oko za oko"

użytkownik usunięty
Renfri

do RENFRI( mam nadzieje, ze dobrze napisalam): np ja, nigdy nie napisalam o Deppie, ze jest kochany, najprzystojniejszy itp, uważam, ze jest świetnym aktorem i ma bardzo dobre filmy, a okreslenie go jako beztalencia uwazam za bez podstawne. Równiez niezwykle denerwuja mnie zwarjowane dziewczyny, ktore twierdza, ze go kochaja, ze on jest tylko ich i, ze chca mniec z nim dzieci...czy to nie jest idiotyzm?? .....

Zgadzam się z From hell, że opinia jest na poziomie. jednak skoro nie chcemy by na Filmwebie były komentarze o tym, że Depp to debil itp bez argumentów, to powinnismy również walczyć z komenatarzami w stylu Depp jest wspaniały! one też są miałkie i bez argumentów.

Alicjo, jeśli abcd używa wulgaryzmów w swych komentarzach, to powinnać rościć pretensje bezspośrednio do niego, a nie zabraniać ludzim pisać źle o Deppie.

Pozdrawiam, Szymek

użytkownik usunięty
Dobry_2

Masz racje Szymek przez te tabuny nastolatek, które sie podniecają jakims aktorem, on na tym traci, przede wszystkim w oczach ludzi, którzy nie zwarcaja uwagi na urodę aktora.

Akurat Jonnego Deppa lubię, tylko i wyłacznie dlatego że jest dobrym aktorem i mam to gdzieś że nastolatki sikaja na jego widok, chociaż od niektórych komentarzy niedobrze sie robi. No cóż kiedys dojrzeją to inaczej na to spojrzą.

To samo z Bloomem. Osobiście jeszcze jakis czas temu nie miałam nic do tego aktora, poza tym że uważałam, że nie potrafi dobrze grać. Jednak z czasem kiedy jego zaplecze idolek rosło coraz bardziej ten aktor zaczynał mnie denerwowoac. Teraz uważam, że gra w filmach tylko i wyłacznie z powodu tych dziewczyn, które chocby nie wiem jak tragicznie zagral to i tak wybiorą sie 10 razy na każdy film, żeby wzdychać do swojego idola. Tragedia. Na marginesie to po cichu liczę, że w Kingdom of heaven postara się i zagra na przytwoitym poziomie, a jesli tak się stanie to zyska odrobine mojego szacunku.

Tak więc apeluję do mlodych dziewczyn, nie obrzydzajcie nam dobrych aktorych tekstami na naprawdę niskim poziomie merytorycznym typu "Jaki on słodki" "Ah oh, kocham Deppa". Jesli macie już coś pisac to posatrajcie się stworzyć coś konstruktywnego.

powiem dość lakonicznie: zgadzam się na całej linii (co do kingdom of heaven, deppa i blooma. ja do orlanda nic nie mam tak właściwie oprócz tego,że nie robi na mnie wrażenia jako aktor, ale obrzydzają mi go wszystkie, ekhem, fanki) :)

pozdrawiam

Dobry_2

hmmm ale niestety te zakochane nastolatki jakos nic sobie z tego nie robia i dalej beda pisac ze go kochaja i takie tam...zaloze sie ze allicja ma jakis oltarzyk z nim, jest umyslowo chora i codziennie wzdycha do niego, a moze nawet cos wiecej tam robi z jego zdjeciami...:) A no i ja oczywisice uwazam ze nie powinno sie w ogole zwracac uwagi na wyglad tylko najpierw na to jak dany aktor gra...

abcdefghijk6

Witam:)Od paru dni śledze sobie te dyskujse..i postanowiłam wtrącić swoje trzy grosze:)Ja osobiscie lubie Depp'a-mówie to z pełną świadomością-bo obejrzałam z nim sporo filmów.Uważam,ze w tym wypadku chodzi o to,żeby na forum było wiecej konstruktywnej krytyki-tak naprawdę to taka ma najwiekszą wartość.Sami popatrzcie zdanie ;"Nie lubie tego aktora,bo to idiota,kretyn,głupek..itd."-wy woła tylko niepotrzebną lawine kolejnych wyzwisk- skończy sie na tym,że i tak nikt nikogo nie przekona-a wszyscy będziecie podirytowani...natomiast taka opinia"nie lubie tego aktora bo nie podoba mi się jak gra,denerwują mnie filmy z jego udziałem,nie mogę zaakceptować kreowanych przez niego postaci...itd."-brzmi o wiele lepiej-tu przynajmniej sa jakieś argumentu do dyskusji...Nie zrozumcie mnie żle nie chce nikogo połuczać-bo nie czuje sie do tego upoważniona-chciałam Wam jedynie dać troche do myślenia...Pozdrowionka:))

Jaskolka

P.S; Z góry przepraszam za głupie błędy w pisowni-trochę się spieszyłam:)

użytkownik usunięty
Jaskolka

całkowicie zgadzam się z urzytkownikiem o nicku m@rlena:D:D nareszcie ktos napisal cos z sensem, to prawda, nalezy umiejetnie pisac to co sie che przekazac innym!! kazdy ma prawo czegos/kogos nie lubic, ale nalezy to tak przekazac, aby nie wywolac "wojny"...
Pozdrawiam:D:D

użytkownik usunięty

hej m@rlena:) tez sie z Toba zgadzam:)

P.S świetna foteczka hihi:))podoba mi sie:)
buziaczki dla wzystkich fan.ów Depp'a:)

Dobry_2

Nie po to wchodze na forum by czytać kłótnie urzytkowników którzy pewnie się nawet dobrze nie znają.

Dobry_2

Ja lubie Deppa, nie mowie ze jak ktos powie o nim zle zdanie to dostanie po mordzie. A i takie widziałam, dla mnie jest to kompletny idiotyzm. Juz nie pisze tu tylko o deppie tylko roznych aktorach na ktorych forach mozna znalezc wyznania milosci i tego typu brednie. Nie przejmuj sie czyms takim, takich ludzi sie nie slucha. Kazdy ma swoje zdanie i moze je wyrazac.

Dobry_2

Zgadzam się:) Na własnej skórze odczułam, że krytyka ulubionego aktora bardzo rani, ale spox... to tylko słowa, a jeżeli jesteśmy naprawdę wierni swoim przekonaniom to czyjeś słowa nie mają dla NAS żadnego znaczenia!
Osobiście uważam że Depp ma talent, ale nie jest najlepszy. Jemu rola musi się udać, a np. Brad Pitt jest tak doskonały (w grze aktorskiej), że wszystkie role są wspaniałe:) Lubię Deppa za tajemniczość i niezłą grę, fajne teksty puszcza w wywiadach:] Są jednak lepsi: daję: 7/10.