Nie mogę zrozumieć dlaczego nie dostał jeszcze Oscara. Ma tyle fanów na świecie i jest naprawdę genialnym aktorem. To aktor który wcieli sie w każdą rolę.Od komedii po horror. Jeśli jest Oscar za całokształt twórczości to jemu się należy.
Zdobycie oscara, nie jest wyznacznikiem statusu aktora. Każdy mądry człowiek wie, że to co zostaje nagrodzone tą nagrodą, niekoniecznie musi być dobre, dobrze wiadomo, że realnie (w większości) nagradzany jest jakiś totalny chłam.
Właśnie miałam zrobić taki temat, ale mnie wyprzedziłaś. Też nie mogę tego zrozumieć i nigdy nie zrozumiem. Jeden z najlepszych aktorów i brak jednej z najlepszych nagród. Mam nadzieję że kiedyś w końcu ją dostanie. ;).
Ile jeszcze takich tematów powstanie?? A w ogóle to po co mu niby ten Oscar? Żeby się na półce kurzył chyba, Johnny jest świetnym aktorem bez względu na to czy jest nagradzany czy nie.
Oczywiście zgadzam się z tobą,że oscary są z góry przereklamowane ale Depp nie odegrał jakiejś naprawdę wybitnej roli o której można by mówić za kilka dobrych lat.