Osobiście, najbardziej podoba mi się (tutaj: wizualnie :D ) w "Czekoladzie" i w "Koszmarze z Ulicy Wiązów" jako seksowny nastolatek- sportowiec, a swoją grą zachwycił mnie przede wszystkim jako Edward Nożycoręki, Jack Sparrow. "Demonicznmy Golibroda" i "Marzyciel", chociaż w wielu filmach, które też widziałam był genialny bez dwóch zdań. Uwielbiam jak się "śmieje oczami" i uśmiecha w ten swój specyficzny sposób *rozpływa się* a Wam w którym filmie się najbardziej podobała jego gra?
M nie najbardziej podobał się w "Edwardzie Nożycorękim", "Jeźdźcu bez głowy" i jego głos w "Gnijącej pannie młodej"
Jack Sparrow- niezapomniana rola Deppa ... Co gryzie Gilberta Grape'a? - też niczego sobie zagrał
wizualnie to mnie się tez bardzo podobał w Czekoladzie :Dale też w Desperado2 i Don Juanie świetnie wyglądał :D
A jeśli chodzi o filmy to jako Jack Sparrow, Edward Nożycoręki, Marzyciel.
Wizualnie podobał mi się w Czekoladzie oraz w Blow, a mniej wizualnie, a bardziej aktorsko w Las Vegas Parano i Piratach:)
czy to znaczy, że w pozostałych powinien był...milczeć? a ja tak lubię jego głos, mrrrr...
Piraci,ARIZONA DREAM!!,benny&Joon,edward nożycoręki,Sekretne Okno,Parnassus(chociaż tutaj troche go za mało...;)
wizualnie, to dla mnie byl najprzepiekniejszy w 'piratach', gdybym byla na miejscu elizabeth, to zostalabym z nim i jego rumem, na wyspie, do konca swiata i jeszcze jeden dzien dluzej...milosc jednak jest slepa...
halakacz , w parnasusie może i zagral dobze ( bo on tylko tak umie ) ale film był kompletnie bez sensu......nieodałabym go do najlepszych filmów Deppa , zato ' Sekretne Okno' , 'Blow' , 'Marzyciel' , ' Jeźdźec Bez Głowy ' są cudomne tak jak onnn. :***
jako najlepsza rola: piraci, fear& loathing in vegas, benny&joon, don juan de marco.
wizualnie oczywiście jako k.Jack Sparrow, Don Juan de Marco i from hell