Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 887 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Widzę, że ten aktor jest na 1 miejscu top 100, jest całkiem przystojny, ale kto to jest??? Nie widziałam go w każdym filmie, ani nie słyszałam o żadnym filmie z nim. Nikt z moich znajomych o nim nie wspominał. Powiedzcie, kto to jest, czy warto oglądać filmy z nim i od jak dawna żyję w niewiedzy?

NaShI

hej ile depp ma lat? bo ja chyba cos źle obliczyłam ?

43lata??? ( w szoku )

NaShI

Ja się nigdy z nikim nie kłóciłam tylko przedstawiłam swoje zdanie. Już na ten temat rozmawiać nie będę, ponieważ From Hell w bardzo kulturalny i klarowny sposób "dała mi do myślenia". A Marilyn Manson jest rzeczywiście dobrym przykładem. Ona jesteś fanką Deppa i według niej każdy powinien o nim słyszeć, tak jak ja pana Mansona i również jestem zdania, że wypada co nieco o nim wiedzieć. Mam wrażenie, że nie "pokręciłam", i że wszystko co chciałam w tym poście umieścić umieściłam w sposób zrozumiały. Pozdrawiam From Hell i pozostałych fanów jak i nie-fanów.

I "za wprowadzenie zamieszania" przepraszać nie będę.

Z wyrazami szacunku,

Veronica.

Pussykilla

oki Veronica ...
ale niech mi tez ktos odpowie czy on ma tyle lat?

pozdrffka :P

HAL1996

urodził się w 1963... hmm, to teraz jest rok 2006 to jest...2006-1963= 43 no ale nie skończone bo urodziny ma w czerwcu czyli jest eeee taam młody jeszcze 42 lata:) mógłby być moim tatą:)

Heh wychodzę, z założenia, że From Hell to lek na wszystko i wszystko potrafi wytłumaczyć:) ja tam się nigdy w kłótnie nie pcham:) więc...
Pozdrowienia dla From Hell i reszty fanów oraz Veronici dzięki czemu ten temat nabrał tempa, że tak powiem:)

F_L

sorry poprawka nie "dzięki czemu" tylko dzięki "komu"
pozdro:)

F_L

a może "dzięki której" ? aaaa tam noo wiecie o co chodzi co nie?
pozdrowienia:)

F_L

Jakby nie było dziękuję za pozdrowienia;) Trzeba było trochę podgrzać atmosferę :P

Pussykilla

No nie wiem co powiedzieć. Znów wróciłam do tego tematu i ciągle mnie przytyka. Jak można nie wiedzieć kim jest Johnny Depp? Na jakim świecie trzeba żyć. Dziewczyno, wróciłaś z kosmosu po dziesięcioletnim pobycie, czy co?
Myslicie, że to mozliwe? Ja myślę, że to raczej prowokacja...

Mrs__Silas

uwazaj bo Veronica H. Siffredi powie ci że jestes nie normala ....