Słyszałem że Johnny ma wcielić się w postać króla królów samego Boga Rocka Freddiego Mercurego :)
właśnie gdzie? bo już kiedyś był taki temat, bo MIAŁ powstać o nim film i chyba wszystko jakoś ucichło...
No jak to gdzie? Przecie w Faktach mówili :D
Mnie osobiście cieszy to:
http://www.filmweb.pl/Burton+i+Depp+kr%C4%99c%C4%85+w+przysz%C5%82ym+roku+horror +o+wampirach,News,id=47936
Odbije sobie za "Wywiad z wampirem"
Mam nadzieje, że tym razem będzie wiadomo coś więcej, a nie tak jak ostatnio- zaczęli coś mówić o tym filmie i wszystko nagle ucichło.
Johnny jako Freddie= spełnienie marzeń ;)
teraz tylko czekać i zagryzać palce z niecierpliwości, tudzież obgryzać paznokcie ;> ja już bynajmniej nie mogę się doczekać tych wszystkich jego nowych wcieleń ;D
Już jakiś rok temu mówili, że Johnny ma zagrać Freddiego, a potem sprawa ucichła. Mam nadzieję, że to nie są tylko ploty, bo film o Mercurym to mogłaby być ciekawa rzecz. I Depp by chyba pasował do tej roli.
Podbija temat zapytaniem
Czy ktoś cos wie na temat tego filmu?,czy to Johnny ma zagrać Freddiego?, a może projekt oststecznie porzucono?.
http://www.deadline.com/2010/09/exclusive-sacha-baron-cohen-set-to-play-queen-si nger-freddie-mercury-in-gk-film/
cos takiego tylko znalazłam.
Jakaś baja. Gosc napisał, że 'słyszał...', żadnych linków potwierdzających to co pisze. Ja mogę napisać: Słyszałem, że Johnny ma zagrać Sobieskiego, w biografii naszego króla. ; )
ten od Borata ma go ponoć zagrać...
Johnny jako Sobieski, dosyć intrygująca propozycja...:)
Liczę ciągle, że ktos z USA weźmie się za biografie Sobieskiego. Może Bruce Willis, bo jak wiemy, ma związek z wódką o tej samej nazwie heh, myślę, że Johnny dałby radę z rolą owego króla... damn... ale wybiegłem... nie wiadomo gdzie. ; P
wybiegłeś w bardzo daleką przyszłość niczym Marty McFly, ale nie jest do końca przesądzone czy kiedyś nie okaże sie ona faktem ;D
co do spraw historycznych chcialbym zobaczyc jakas aktorke zagraniczną jako Elżbietę Batory :D nie wiem Penelope Cruz którą widze lubisz też, albo Natalie Portman
jak słusznie zauważyłeś Willis ma juz pewne doświadczenia w przytoczonym aspekcie wódkowym heheh... Ale Depp też byłby dosyć ciekawą propozycja aktorską w tej kwestii :D
Jest kilka ciekawych wątków do wykorzystania, a taka gwiazdorska obsada sprawiłaby, że film sprzedałby się dobrze. Nasz kraj za to zyskałby na popularności. Tak w europie mamy Francję i Hiszpanie w co drugim filmie. Fajnie byłoby zobaczyć coś z Polską i nie mam tutaj na myśli dennych produkcji z Seagalem. Tak, Penelope chciałbym w czymś zobaczyć. ; D
nom fakt mamy dosyć bogata historię , więc jakiś reżyser powinien to wykorzystać a nie głównie tylko Anglia Francja Hiszpania itd. Tak sobie myślałam o Elżbiecie Batory - bo ta to miała dopiero biografię ( oczywiscie wiekszosc z rzeczy ostro przesadzonych) ale jednak gdyby zrobić z tego jakiś film wyszedł by niezły thriller albo i horror :D
swoją drogą jak mogłeś pozbyć się Tupaca - toć jesteś jego nowym wcieleniem :D ;)