Apeluje to fanów Deppa i nie tylko ;)
Głosować na niego, dzyszkę mu dajcie, bo na drugie miejsce spadał. Tak wogóle to szok, od miesięcy na pierwszym, sprwadzałam machinalnie, a tu taka niespodzianka... Niemiła, ale niespodzianka :)
I tak nie jest źle=) Tom Hanks jest znakomitym aktorem. Całe szczęście, że na pierwsze miejsce nie wskoczył jakiś denny serialowy aktorzyna…
no zdarzają się wyjątki...całe szczęście, że szczytów nie opanowali jescze: mroczki, bosaki i cichopki itp.
a swoją drogą Tom Hanks to serio świetny aktor znam wiele jego ról ale chyba tą niezapomnianą będzie Forrest...run! Forrest, run!
pozdrowienia
widzę F.L.ze masz takie samo zdanie na temat polskich "gwiazd"co ja.a najlepsze jak zapraszaja ich do tańca z gwiazdami.może dla kogoś cichopkowa lub mroczek to gwiazdy? najbardziej nie cierpie tego w naszej tv!robienie na siłę gwiazdy z kogoś kto nią nie jest.
No, ale weźmy to pod uwagę to, że bardzo trudno dzięki polskiej produkcji stać się sławnym na świecie, bo w niestety Polsce robi się rzadko filmy. To jeszcze trudniej jest o jakąś dobrą produkcje. Taka Emma Watson. Jest już znana chyba na całym świecie dzięki ekranizacji książki HP, bo mieszka w Anglii, gdzie filmy robi się klasy światowej. Niemcy seriale robią bardzo udane. „Cobra oddział specjalny” czy „Komisarz Rex” A u nas w Polsce ?? „Pierwsza miłość” i wiele innych kiszek, których już sam nie odróżniam…
Pozdro :P
W programie "Taniec z gwiazdami" widziałam może dwie gwiazdy, a reszta...?szkoda gadać. Strasznie mnie to wkurza, że np. z tej Cichopkowej robią taką gwiazdę, gdyby nie to, że piszą o niej w każdej gazecie i mówią na każdym kanale, to może bym do niej nic nie miała...byłaby mi obojętna, a tak! tak to ja jej poprostu nielubię!(mało powiedziane)
Fakt jest faktem, kino polskie kuleje! Ono nie stacza się w dół ...ono już puka do dna od dołu...a polskie produkcje takie jak...(bez tytułów może) no takie jak te ostatnie, to porażka! Może ktoś lubi TAKIE HITY ale nie ja... nie dziwię się, że co lepsi, ambitniejsi, bardziej utalentowani twórcy filmowi, wolą emigrować, wyzec się pochodzenia i nie wracać do ojczyzny...a nam, tu w Polsce zostają resztki z pańskiego stołu...co prawda są wyjątki, ale wyjątek potwierdza regułe.
Naprawdę utalentowany aktor/ka ma szanse zrobić "karierę" (i to tylko w Polsce) w jakimś serialu "B jak bzdury"...nie chcę obrażać fanów takich polskich seriali, ale dla mnie każdy serial jest taki sam i o tym samym, a każdy polski KINOWY HICIOR jest z tą samą obsadą i z tymi samymi wulgaryzmami bądź nieudanymi "romantycznymi" scenami
a to się spisałam, ciekawe czy ktoś to przeczyta:P
pozdrowienia
Ojoj. Johnny Depp ma teraz średnią 7.70 a miał 7.71. Jednocześnie Keanu Reevesowi spadła z 7.68 na 7,67 :/. Wątpie aby to był przypadek... pewnie ktoś ocenia dla jaj...
heh no rzeczywiście temat "Głosować" przybrał trochę "inną maskę"...no ale nasze przemyślenia na temat "naszych gwiazd" jednak trochę łączą się z tym postem...:)
Ja już oceniłam go jak najwyżej mogłam...no cóż zakładamy sto kolejnych kont...i jedziemy dalej!! z Johnny'm na miejscy pierwszym
gorące pozdrowienia:)
Ta... Zgadzam się, ze Tom Hanks jest świetny i biegnij Forest, biegnij wymiata, ale wolę Deppa ;)
Więc głosować! ;)
Hej ludzie nie przeżywajcie tak tego...w końcu to tylko ranking :) A rankingi wcale nie są miarą dobrego aktora. I nie mówie tu tylko o Deppie. Jest wiele innym aktorów, których bardzo szanuje a nie ma ich nawet w pierwszej 20.
pozdro
Gdybym go nie lubił , to dałbym mu "1" ..( chyba że dam mu nawet teraz żeby was podrażnić) bo to co Wy tu wypisujecie to się prosi o pomstę do nieba.... ŁOOOAA JOHNNY SPADŁ !! SZYBKO DAJMU ROB'owi De Niro 1 . BO JOHNNY MUSI BYĆ NA 1 MIEJSCUU !! ŁOAA ŚWIĘTA KRUCJATA PRZECIW INNYM AKTOROM !! ŁOAAA !
Nie chodzi o to, ze przeciw, ale poprostu my (jako fani Deppa) stramy się, aby był na miejscu na jakie zasługuje, a pierwsze miejsce akurat powinno być zajęte przez niego.
Oczywiscie Tom Hanks również jest świetnym aktorem.
Pozdro !
zapraszam do mnie
Wy jako fani nie dostrzegacie bądź nie chcecie dostrzec geniuszu innych aktorów. Jesteście zaślepione Deppem i nie dopuszczacie do siebie wiadomości, że ktoś może być od niego lepszy. A na pewno lepszy jest Pacino, DeNiro, Brando i jeszcze ktoś się tam znajdzie. Hanks zdobył 2 Oscary(uważam, że zasłużone) z rzędu, a to jest juz rzadkość.
Lepszy? nie powiedziałabym, natomiast powiedziałabym że są na równym poziomie aktorkim zarówno Brando,Al, De Niro jak i Hanks. I jeszcze jedno Szajba mówisz że Hanks dostał zasłużone 2 oskary (argument na to że jest lepszy od Deppa) natomiast na innym forum zwróciłeś mi uwage że jak sugeruje się nagrodami to powinnam poczytać Kaczora Donala (bo się tylko tam kwalfikuje). Nagrodami sugerujesz sie tylko tam gdzie ci pasuje-prawie sprytne. W tej chwili chyba równiez sam siebie obraziłeś, Więc zabierajmy się do lektury Kaczora Donalda
Nie oceniam aktora po nagrodach. Ale podałem argument, Oscarów bo sam uważam, że na nie zasługuje i gdybym miał wybierać to bym je przyznał właśnie jemu. Poza tym to nie był argument, który mówił, że Hanks bije Deppa bo zdobył Oscary. To była tylko ciekawostka. Lepszy jest wg mnie Pacino, DeNiro, Brando. A czy Hanks jest lepszy od Deppa to trudno mi stwierdzić. Bez wątpienia to też wspaniały aktor. Pozdrawiam
A poza tym nie myśl, że jestem głupi i dam sie wyrolować. Powiedziałem o kaczorze bo wstawiasz "przeciętnemu"(sama tak twierdzisz) czyli na myśl każdemu z nas przyjdzie średni, 3\6, ujdzie ocene "1" i to jest żałosne.
Nie pomyślałam że jestes głupi stwierdzam fakt, że tam gdzie ci pasuje mówisz o nagrodach, a tam gdzie nie to nie wspominasz. Napisałam wtedy przecietny, zeby nie napisać dno, zeby "fani" tacy jak ty nie poczuli sie tak strasznie urażeni. I w ogóle co to za mania sprawdzania kto na kogo i jak głosował. Co cię to obchodzi?
"nie powiedziałabym, natomiast powiedziałabym że są na równym poziomie aktorkim zarówno Brando,Al, De Niro" - to mnie już dziewczyno rozbawiłaś . Rozumiem , że można uwielbiać jakiegoś aktora , ale można też być obiektywnym.. nie umiesz tego połączyć ? Szajba dobrze powiedział , że jesteście zaślepieni ( nie wszyscy , ale ty jesteś tego najlepszym przykładem ) Jest nie jeden lepszy aktor od Depp'a , ty nawet jeżeli dobrze o tym wiesz to tego nie przyznasz . De Niro , Pacino , Brando , Nicholson , Hopkins , Newman , Hoffman ... ( i jeszcze kilku spokojnie dałoby się napisać )
Bardzo szanuję Deppa , który jest świetnym aktorem , ale napewno nienajlepszym. Cała filmografia Deppa , nie może dorównać ilości mistrzowskich ról każdego z tych aktorów ( wyżej wymienionych się rozumie)
"Napisałam wtedy przecietny, zeby nie napisać dno, zeby "fani" tacy jak ty nie poczuli sie tak strasznie urażeni."
Skoro tak to po co w ogóle pisałaś?? Głupie moim zdaniem jest to, że jak już się wypowiadamy to piszemy coś czego tak na prawdę nie mamy na myśli. Następnie to jest czcze gadanie i uprzedzenie, bo mu wstawiłaś ocenę "2"
I po raz kolejny powtarzam. Napisałem o nagrodzie jako ciekawostce.
„I w ogóle co to za mania sprawdzania kto na kogo i jak głosował. Co cię to obchodzi?”
Witam na Filmweb.pl
Myślę, że Szajba napisał o tych Oscarach dla Hanksa teraz i tu dlatego, że dla przeciętnego widza jest to najlepsza, najdroższa, najbardziej prestiżowa i najwiarygodniejsza nagroda przyznawana w świecie filmu (co prawdą oczywiście przynajmniej wg mnie nie jest), On też może uznawać Oscara za dość przereklamowaną nagrodę ale wielu jest takich którzy przy wyborze filmu czy ocenie aktora kierują się właśnie nią...
pozdrowienia
PS: jeśli coś pokręciłam to proszę mnie poprawić
Po pierwsze, wcale nie pisałam kiedykolwiek, aby dawać 1 punkt De Niro, ale przypominałam o głosowaniu na Deppa. Nie chcesz, nie głosuj.
Po drugie, może i jestem zaślepiona, ale cokolwiek byś nie napisał uważam, że to Depp jest najlepszym aktorem i Ty tego nie zmienisz. Przy okazji, wyrażając swoje zdanie, nie mówię, ze Al Pacino, Robert De Niro, Tom Hansk czy Marlon Brando są złymi aktorami, bo bynajmniej wszystkich szanuję i baaaardzo lubię.
A to, co napisałeś zdradza Twój poziom. Uważasz mianowicie, że każdy się musi z Tobą zgadzać, że np. Pacino jest lepszy od Deppa. Otóż nie musi :/
I przyjmij to do wiadomości
„Przy okazji, wyrażając swoje zdanie, nie mówię, ze Al Pacino, Robert De Niro, Tom Hansk czy Marlon Brando są złymi aktorami, bo bynajmniej wszystkich szanuję i baaaardzo lubię.”
Jak cholera… Ten link jest dowodem na wiarygodność twoich sów http://www.filmweb.pl/UserVotes?id=259134&rate=1 [www.filmweb.pl/UserVote ...]
Pozdro.
P.S szczerze uważam, że tematu nie powinno być.
O kur........................... .........................cze
Dzięki Szajba za podany link.. no poprostu mnie zgieło w pół .......
"A to, co napisałeś zdradza Twój poziom." - przyganial kociol garnkowi
hehe no to fajnych rzeczy dowiedzieliśmy się o nie których fankach Johnnego , Szajbus jednak lepiej uważajmy bo stąpamy po cienkim lodzie.. a podnim czychają fanki Deppa żeby odgryźć nam kawał dupska w ofierze dla Johnnego
Serdecznie pozdrawiam...
ludzie głosowac czeba bo za nie długo spadnie na setne miejsce
ja już głosowałam i nie mogę oddać na niego głosu :(:(:(
poz.
Heh spox :P. Jestem ciekawy, co by sam Johnny Depp pomyślał o "fance" która poniża innych aktorów, choć zdaje sobie sprawę z tego, że to jest aktor również wspaniały, tylko dla tego, że Deppa wyprzedzili w rankingu albo są zagrożeniem dla niego. Dla mnie takie osoby to nie fanami. Ja sam jestem fanem, wiadomo, kogo, ale nie oczerniam Deppa, Pacino, DeNira, Hanksa, bo wyprzedzili mojego ulubieńca w rankingu. Podobnie jak ty jesteś fanem Brada Pitta, tak mi się zdaje przynajmniej, to wiesz, o czym mówię. Oczywiście nie mówię, że wszystkie fanki Johnnego są takie. Ja bardzo Johnnego Deppa szanuje, bo jest bez wątpienia aktorem wspaniałym. Żebyście nie pomyśleli, że go nie lubię. Wręcz odwrotnie.
Pozdrawiam.
Osobiście uważam, że danemu aktorowi powinno się wystawiać ocenę raz, ale adekwatnie do jego umiejętności, lub innych czynników mogących podlegać w tym przypadku ocenie. Zabawy w wystawianie po stokroć najniżej bądź najwyższej oceny przestały mnie bawić…
Nie można przesadzać, to tylko ranking. Osobiście uważam, że Depp jest wspaniałym aktorem [chyba można dostrzec, że go uwielbiam;)], jednak istnieją tysiące innych aktorów, nie twierdze, że lepszych, bo tak naprawdę nie ma miary, która to może zmierzyć…Nie mamy z nimi do czynienia, a możemy do oceniać jedynie poprzez własny gust lub będąc pod silnym wpływem innych.
Jednak nie można wariować i wystawiać „1” genialnym aktorom…, co by się stało na tym forum, gdyby wszyscy fani, poszczególnych gwiazd, zaczęliby wystawiać najniższą ocenę ich teoretycznym konkurentom… Istna tragedia…
Możecie mi wierzyć, że za pewien czas lista powróci do wcześniejszego zestawienia, a w maju znowu możemy oczekiwać Tom’a Hanks’a na pierwszym miejscu;) 50% sukcesu gwiazd na tej „Top liście” to emitowane w danym czasie filmy, a pozostałą część stanowią oczywiście zagorzali fani=)
Pozdrawiam
From Hell [www.depp4ever.za.pl]
PS. Obecne zdjęcie na tym “forum” jest okropne!
Tak ogólnie rzecz biorąc to to, ze sama oddałam głos na nich (1), nie oznacza, że innych na to namawiam :/
A szczerze mówiąc nie obchodzi mnie to co o mnie myślisz, więc... Cóż, Twoja gadanina jest na darmo, a mi wisi czy mi wierzysz, że ich lubię czy nie :/