Możecie już typować najlepszego aktora, aktorke, oraz film roku.
Podaje linki
Aktor roku: http://movies.yahoo.com/feature/movieawards/malestar.html [movies.yahoo.com/featur...]
Film roku: http://movies.yahoo.com/feature/movieawards/index.html [movies.yahoo.com/featur...]
Głosujcie fani Johnnego bo przebija go Keanu:)(dla mnie też spoko aktor)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
Ale narazie tylko 1% na całe szczęście mam nadzieje że PIRAci sie jeszcze wybiją na prowadzenie :) :P
Keanu jest dobry. i nie wkurzyłabym się tak bardzo gdyby wygrał. Ale i tak wolę żeby to Johnny był #1.
,,Przecież nie może go pokonać jakiś Keanu Reves...!,,
Może! I bardzo bym się cieszył jakby wygrał. I zachowaj dla siebie teksty typu ,,jakiś Keanu Reves,, jak nie wiesz kto to jest. Nawet nazwiska ,,Reeves,, napisać poprawnie nie umiesz, co znaczy, że mało go znasz i nie powinnaś się w jego kwestii nie wypowiadać.
P.S Ale Depp i Reeves zostawili resztę DALLLLEEEKKO w tyle :) Pierwsze i drugie miejsce zajmie jeden albo drugi. Pytanie kto trzeci :D ??
Szajba z deczka mnie już drażnisz.
Każdemu kto powie chocby jedno złe słowko na temat Keanu prawisz przemowe na jego temat.Ej ale serio gdzie nie spojrze to już jakies kazanie...
Ja bardzo lubię i cenię Keanu i wiem że ty jestes jego wielkim fanem ale jeżeli go ktos nie zna(choc mysle ze ta osoba go zna) pisze "jakis Keanu Reeves" to wydaje mi się ze kibicuje Johnnemu i nie miej mu tego za złe.
Każdy może się wypowiadac o kim chce...
Pozdrawiam:)
Przykro mi z tego powodu, ale dalej tak robić będę. Gdyby ktoś na forum Deppa pisał, choć jedno złe słowo na jego temat, osoba ta zostałaby zlinczowana przez ilość fanek. Pani, która kibicuje Deppowi(ta, do której to pisałem) jest jego kolejną "faneczką" a dowodem na to są jej oceny(1). O dziwo większość z nich to osoby, które Deppa prześcigają w rankingu. Ja absolutnie nie mówię, żeby nie głosować na Deppa. Wiem natomiast jedno. Keanu jest narażony na pojazd przez takie właśnie "faneczki" bo wygrywa z Deppem. Tak samo przecież było\jest z Bradem Pittem, który cały czas był pozjeżdżany przez ?faneczki? bo jest wyżej w rankingu niż Johnny Depp, a najbardziej to widać w tematach, które informują nas, na jakiej pozycji w rankingu jest Depp.
Pozdrawiam i mam nadzieje, że mnie zrozumiesz :)
Sorry, Szajba, że cię uraziłam...nie chciałam żeby to zabrzmiało jakbym nie znała Reeves'a...to nie prawda że go nie lubie, po prostu wole Johnny'ego Deppa...Czy to taka zbrodnia???
No tak,rozumiem Cię.
Zawsze Cię miałam za osobę inteligentną bo "obserwowałam" Cię przez jakiś czas.Czytałam Twoje wypowiedzi i nigdy nie napisałeś czegoś co by mi się nie spodobało lecz tak jak pisałam zauważyłam co nieco.
Ale ok.Nic się nie stało.Jasne że każdy broni swojego idola tylko już nie wytrzymałam napięcia jak zobaczyłam kolejna taką Twoją wypowiedz(wiesz o co mi chodzi).
pozdrawiam;)
Ja oczywiście bede głosować na Johnnego i Piratów! Muszą wygrać! Owszem, Keanu jest znany po sukcesie Matrixa ale ja 1000 razy wole Johnnego Deppa! Musi wygrać!!!
LUDZIE! GŁOSUJCIE!!
Zostały już tylko 2 dni, a Keanu ma o 5% więcej od Johnnego. Trzeba cos z tym zrobić :)
Keanu tez bomba ale jednak nie to co Johnny...głosujcie głosujcie ale i tak jest good. Nie pogodziłabym sie z faktem że wygrał jakiś Bloom:/