Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Przed chwilą widzialam w tv reklame gazety wyborczej do której dołóązcone są filmy z cyklu " filmy wielkiego ekranu" (czy jakos tak). Jutro ma byc dolączony terminator, ale nie wiem czy mi sie zdawało czy też nie, że don juan demarco też niedlugo bedzie dołązcony! chyba jeszcze raz obejrze tą reklame!

lawa_3

jak się upewnisz to napisz KONIECZNIE ;)

użytkownik usunięty
lawa_3

No własnie też tą reklame widziałam i aż przystanęłam bo mi sie zdawało że widziałam okładkę Don juana de marco. Patrzyłam później na stronie Gazety ale nie znalazłam tej serii. Zastanawiam sie tylko czy to znaczy że już ten film był czy dopiero będzie.
Jeśli ktoś wiedziałby coś więcej byłabym wdzięczna.

ja się jutro w kiosku zapytam i już... czemu nie mogę wyslac takiego krotkiego inni moga ;p

ja sie zapytam jutro w kiosku i już... ;p
(czemu kurde nie mogę wyslać takiego krótkiego inni mogą...)
)

maga89

Wystarczy, że naciśniesz spację i ją przytrzymasz tak, aby wypełnić miejsce
prawie do końca pierwszej linijki.

lawa_3

teraz jestem pewna, że w rekalmie byl również don juan demarco! zostalo mi tylko czekac aż film pojawi sie w sklepie! a gdy to nastanie wstane o 6;00 rano i go kupie!bo nie wyobrażam sobie abym mogla przepuscic taka okazje, tym bardziej że jeszcze tego filmu nie widzilam

lawa_3

tak, czekałam na ten dzień :D
co prawda film oglądałam już kilka razy [pierwszy raz na języku polskim w szkole :]] a na kompie mam dwie wersje - z napisami i lektorem [:D] ale takiej okazji też nie przepuszczę, w końcu filmek będzie w ładnym opakowaniu :P

Seniorita_Paulita

jak bedziecie wiedzieć to napiszcie koniecznie kiedy będzie :>
zdaje mi sie że jakiś piątek ale nie wiem...:)

Seniorita_Paulita

Więcej informacji o tej kolekcji tutaj: http://serwisy.gazeta.pl/kolekcje/0,0.html

O Don Juanie narazie nic nie pisze..

tomek9119

a tak apropos to w ,,Dzienniku", w nowej kolekcji ,,Ekranizacje na wakacje", która zaczyna się w przyszły piątek, będzie chyba ,,Czekolada" ;] Bo w dzisiejszym Dzienniku jest rysunek tych filmów, będzie ich pięć, i na jednym jeśli mnie wzrok nie myli pisze właśnie ,,Czekolada" :D A jeśli filmy będą w takiej kolejności jak na tym rysunku i jeśli dobrze liczę, film będzie 24 sierpnia - czyli wtedy kiedy ,,Don Juan deMarco" w Wyborczej ;)

Seniorita_Paulita

24 sierpnia.. to dobrze :) bo już sie bałam ze mnie nie będzie jeszcze w domu i przegapię ..ja chyba wolę Don Juana (;

użytkownik usunięty
Seniorita_Paulita

o dzięki za info. Szkoda że tak późno ale poczekam. I chyba dwie gazety kupie bo oba filmy mnie interesują... ;)

lawa_3

terz tą reklamę widziałam i poluję na gazetę

lawa_3

Fajnie że wreszcie są dołoczone jakies filmy z deppem, w koncu ile mozna czekac!!!!

lawa_3

super!!
nareszcie sie doczekałam:)
Pozdrowiam:)