Rece opadaja, kto to ocenia, za duzo gimnazjalistow ma internet i efekt jest taki ze mamy
Deppa na 2 miejscu.
Powinny byc dwa osobne rankingi dla ludzi pelnoletnich i dla maloletnich ktorzy i tak sa w
wiekszosci.
Depp top2 hahahahaha dobry zart
hahahahahaha!
O prawdziwym aktorstwie. Kim jest Depp? Reklamy, promocja i dzieciaki zawyzaja ocene. Piraci z karaibow, Edward nozycoreki, Alicja w krainie czarow, hahahahaha.
Top2 to nie wytrzymam...
Och, a ty znasz umysły wszystkich ludzi na świecie, prowokatorze? Przede wszystkim, ludzie oceniają wysoko te filmy i tych aktorów, którzy im się podobają, dasz wiarę? Po to oceny są, by oceniać wedle własnego gustu. Nie sugeruj aluzyjnie, że wszyscy, którym wspominany tu aktor się podoba to zauroczone kobiety albo dzieci, bo tym samym sugerujesz, że "normalni" ludzie na takiego aktora by w życiu nie oddali głosu, że nikt nie ocenia umiejętności aktorskich, tym samym obraziłeś bardzo wielu ludzi - wybitny popis inteligencji, nie ma co. Nie krytykuj cudzych gustów panie znawco, bo tych jest tyle, ilu ludzi na ziemi. Każdy wedle własnych kryteriów ocenia, każdemu ktoś ma się prawo nie podobać i każdemu ktoś ma się prawo podobać, ale to, że tobie ten aktor się zwyczajnie nie podoba nie daje ci prawa do obrażania tych ludzi, którym się on podoba, no chyba, że sam jesteś zwykłym dzieciakiem i tego nie pojmujesz, co patrząc na niski poziom twoich prowokatorskich wypowiedzi wydaje się być bardzo prawdopodobnym.
Chcesz koniecznie na siebie zwracać uwagę, to rób to chociaż w inteligentny sposób, bo bez obrazy, ale w moich (co najmniej) oczach się ośmieszasz.
O kurde ale popis oratorstwa "kazdy ocenia jak chce", "jednemu sie podoba drugiemu nie" chyba bedzie Nobel za to odkrycie.
To wszystko co napisales/as jest jasne bo to nic odkrywczego a ja ubolewam wlasnie nad tym jak ta wiekszosc glosuje bo ten gosc w top2 to nieporozumienie. I za przyczyne upatruje glownie duzo kobiet ktorym on sie podoba i fanow bajek dla dzieci w postaci Piratow z karaibow i innych badziewi. Pluton i Blow to chyba dwa najlepsze jego filmy na top2 to za malo.
To składam ci wielkie gratulacje, że ty jako jedyny wiesz co dobre i co się powinno wszystkim podobać :)
To tobie się Nobel chyba należy, nie mi.
Chylę swe czoło przed tobą znawco i żegnam, bo z prowokatorami w dłuższe dyskusję się nie wdaję, wszak tylko oni mają rację.
Jest. Zamiast obrażać ludzi, wystarczy normalnie napisać, że nam się aktor nie podoba, podając ewentualnie jakieś argumenty, które do dyskusji mogą zachęcić. Teksty typu: "hahaha", "kim jest deep", "nie wytrzymam" i inne tego typu dziecinady są jawną prowokacją, próbą zwrócenia na siebie uwagi, niczym więcej. Trzeba także przyznać, że to była udana próba, gratulacje dla Fakera jeszcze raz :)
Chcesz się szybko uczyć, ucz się przez ból. Po to są prowokacje, żebyś nie musiał uprawiać masochizmu.
Zadna prowokacja po prostu glupota internatow ktorzy wsadzili Deppa na 2 miejsce jest porazajaca i mnie smieszy stad taka reakcja.
No i znowu to robisz, znowu obrażasz, znowu prowokujesz... To nie jest głupota, tylko inny gust. Aktor nie jest w twoim guście to w porządku, mi także wielu aktorów się nie podoba i nie rozumiem, czemu innym dany aktor/aktorka się podoba, ale nie obrażam z tej okazji wszystkich, bo każdy ma prawo mieć swój gust.
Ciebie nie obrazam, podoba ci sie ok, ale dziwie sie ze podoba sie tak duzej ilosci osob ze wsadzili go na 2 miejsce na ktore nie zasluguje. Odjac glosy dzieci do lat 15 i juz Depp bedzie na miejscu 12 wtedy fascynacja twoja i innych tym aktorem nie bedzie atakowana. Sek w tym ze jego pozycja jest sztucznie zawyzona, napompowana na 2 miejsce.
Nie twierdze ze jest jakims fatalnym aktorem ze powinien byc poza top100 ale top10, a juz w szczegolnosci top2 to mega naduzycie.
Pedalem to jestes ty i twoj Depp. Z tego pedalstwa sie w dupach poprzewracalo i wystawiasz mu 10. Kobiety zrozumiem ale ze ty pedale.
to juz placz nad rozlanym mlekiem. cokolwiek by sie nie stalo on bedzie na 2 miejscu, za duzo kont juz oddalo na niego glos ;). Choc zgadzam sie, ze jest za wysoko, to takich tematow jest na peczki(chyba ze zostaly usuniete), zobacz sobie przynajmniej ostatnie pare tygodni.
A kto zakladal te konta i po co? Co to akcja jakis malolatow ktorzy wzieli sobie za cel wrzucenie go na 2 miejsce czy co bylo tego powodem?
To nie akcja, raczej moda, bo on taki przystojny omg ;**
Poza tym nastolatki nawet nie znają większości osób z topu
jestem nastolatką, a znam wszystkich. zaszufladkowaliście wszystkie nastolatki w kategorii "sweet 13".
Cokolwiek się powie, to i tak będzie źle w tym przypadku, więc powiem jedno. Prawda - jestem kobietą (nie nastolatką). Prawda - lubię Johnnego Deppa, ale nie za to, że jest, jak to określiliście "taki sweet". Po prostu podoba mi się jego gra aktorska. Oczywiście nie uważam, że każdy film z jego udziałem jest "cudowny". Widziałm jednak wszystkie. Oceniłam go zarówno jako aktora, jak i człowieka. Chociaż to strona filmowa, to aktorzy są przede wszystkim ludźmi.
Nie jestem wszechwiedząca. Nie wiem czy na Johnnego głosowało więcej nastolatków, kobiet, czy mężczyzn. Liczy się jednak to, że dla mnie jest bardzo dobrym aktorem. Czy najlepszym, tego bym nie powiedziała. Niemniej interesującym.
Tak. Cokolwiek się nie powie będzie źle, bo do pewnych rzeczy można tylko dorosnąć. I niewiele da się na to poradzić. To jest argument dla zwolenników Deppa w tym wypadku.
Ta gadka nie jest ani obraźliwa ani prowokująca ze swej definicji. Są tylko ludzie „sprowokowani” i ludzie „obrażeni”. Dostający poplątania zmysłów na sam dźwięk niepochlebnej opinii o Deppie. Ma to bezpośredni związek z doświadczeniem, czyli z wiekiem. I to jest argument dla „przeciwników” Deppa.
Gdybyś powiedziała, że np. Jerzy Binczycki był słabym aktorem to myślisz, że ktoś by się oburzył czy dał sprowokować? Nie. Zostałabyś najpewniej zignorowana i odprowadzona ciepłym wzrokiem na forum Deppa.
Racja Fakera polega na tym, że on nie bawi się w takie pedagogiczne gadki jak ja w tym momencie. Faker wie, ja również, że gorące żelazo wkłada się prosto do dupki.
Kolejność aktorów na filmwebie tak naprawdę nie świadczy o tym, jakim kto jest aktorem. Co ty sie tak tym przejmujesz. No chyba, że lubisz się przejmować.
Czemu mnie obrażasz. Ty masz ukryte ocenki to powinieneś siedzieć cicho słaby prowokatorku. Sama prowokacja żałosna i strasznie odgrzewana. Pierwotniak by coś lepszego wymyślił. Już prowokacje 866789s94 są ciekawsze.
To zadna prowokacja, nawet fani Deppa uwazaja ze jego 2 miejsce to przesada co mozna przeczytac chociazby w tym temacie.
http://www.youtube.com/watch?v=G2xuIub0MJE
Nawet zelazny Mike lepiej gra od Deppa.
Naprawdę przejmujesz się rankingiem popularności. Nie uważam Deppa za najlepszego aktora, ale to nie zmienia faktu że jest moim ulubionym, a ty odgrzewasz temat który był wałkowany 200+ razy przy czym wyszukiwanie nie boli. Głupie żarciki mógłbyś sobie darować bo w odróżnieniu od niektórych z tego forum nie błyszczysz