Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
249 368 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Nie rozumiem niektórych lasek jak można lubić tego wspaniałego aktora tylko dlatego, że jest przystojny?? A to jak profesjonalnie gra to się już nie liczy?? I zgadzam się ze stwierdzeniem, że wielu z was przypomniało sobie o Nim po oglądnięciu "Piratów...", fakt rewelacyjny film, ale chyba tylko dla tego, że Johnny tam gra..no nie??Gdy oglądniecie resztę filmów z jego udziałem i wtedy dopiero stwierdzicie że Johnny Depp is the best actor in the WORLD!!

Velouria

uważam, że to prawda co mówisz, że większość dziewczyn lubi go tylko, że jest sxi, ale według mnie to on może i jest ładny, ale tak naprawdę to żadna go nie kocha, bo nie można kochać kogoś kogo się nie zna. A filmy z Johnnym Deppem są naprawde fajne. Gdyby Johnny nie grał w "Piratach" to i tak bym poszła na ten film.

Kitti

wiecie... jestem dziewczyną i stwierdzzam, że macie racje... głównie tak jest... ale w moim przypadku jest inaczej :D
muszę przyznać, że Johnny jest wyjątkowo przystojny i słodki, ale jest przede wszystkim wspaniałym aktorem!!! uwielbiam jego stylk grania!! on potrafi zagrać każdą postać!!! i ten kto widział, jego filmy, wie o czym mówie :P
poza tym ja jestem wielką przeciwniczką oceniania ludzi tylko po wyglądzzie, gdy.ż uważam, że jest to bardzo nie sprawiedliwew!!! ludzie nie patrzą na to co człowiek ma w środku, ajkie a zdolności itd... patrza na to jak wygląda, czy jest chudy i ładny... wkurza mnie to!!!
dlatego oczywiście podziwiam urodę Johnny'ego, ale przede wszystkim cenie go za jego talent aktorki i za to jakim jest człowiekiem, bo trzeba przyznać, że jest wspaniałym ojcem, narzeczonym i synem teraz jush tesh :D
pozdro 4 all :*

_Agnieszka_

no tak własnie po prostu dokładnie mi to z ust wyjęłaś! Zgadzam się w 100% i popieram!!!!!! Ja lubie Deppusia nie za wygląd (chociaż wygląda cudownie-i to też się liczy) ale za doskonałą, rewelacyjną grę!!!!!!!!

_Anika_

no własnie!!! to jest strasznie denerwujące jak " laski" wzdychają do aktorów bo im sie podobaja...
to ma być ulubiony aktor a nie najprzystojniejszy aktor!!!
wogóle cały świat jest do dupy " zrobiony"
wszędzie patrzą tylko na wygląd człowieka, nie zwaracaja uwagi na to co ma w środku...
przecież całe to Hollywood... tam nie zrobi kariery aktorka, która jest brzydka a na dodatek gruba...
ehhh, dlatego ja Johnny'ego lubie za jego grę, za to jaki jest, a nie za wygląd :) ( chociaz ten tez ma niczego sobie :P)

Velouria

Oglądałam już 'kilka' filmów z nim w roli głównej (i nie tylko z resztą) i twierdzę, że jest świetnym aktorem, naprawdę wyjątkowym... Podziwiam tego człowieka, cholernie podziwiam.

Velouria

Ja tam go lubie za całokształt.....uważam, że jest świetnym aktorem...

sadasdxdcsc

bo ten gośc ma talent :) jak nikt inny :)

użytkownik usunięty
_Agnieszka_

tak, zgadzam sie ze wszystkim co tu powiedzialyscie :0 Depp is the best
Shirley

użytkownik usunięty
Velouria

zgadzam się z tobą ale muszę powiedziec ze ja go lubilam juz przed obejzeniem tego filmu a to ze jest ladny to tylko dokladka