Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 825 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Mam pomysl chcialabym napisac do jakiejs telewizji zeby urzadzili
"wieczory z Deppem" chcialabym obejrzec np Ed wood... wakacje w kurorcie to by bylo cos .... tak jak np. z Olsenkami w TVN co jest z nimi seria cala od najmlodszych lat do najstarszych......moze by najpierw do teletygodnia ten pomysl dac :):):)

HEma

świetny pomysł ale nie wiem jak z jego realizacją... ;/

Annouche

Tak, mi też się pomysł podoba, ale nie sądzę, żeby kiedykolwiek coś takiego doszło do skutku :/:/:/
Ale byłoby super :)

Aga4343

HEHE NO WLASNIE TEZ SIE OTO MARTWIE ALE POMYSL DOBRY :):) NARAZIE NAPISZE DO TELETYGODNIA DO RAMKI "CZYTELNICY NIE TYLKO O PROGRAMIE" NO MOZE KTOS TO PRZECZYTA :):)

HEma

Hej to znowu ja polecam film sekretne okno tutaj macie swietny filmik polecam http://www.youtube.com/watch?v=eywynHSAjJg

HEma

Ja też jestem za :) byłoby super gdyby sie udało

gosiek_12

Dzięki za poparcie :):):) Do teletygodnia juz napisalam tylko czy opublikuja...male szanse...ale trzeba wiezyc..przy okazji moj blog to www.obrazki-itd.blog.onet.pl ....Dzieki wszystkim....

HEma

a kiedey napisałaś do nich ... pytam tak z ciekawości :)

gosiek_12

Ech nie raz to się można za głowę złapać jak się czyta, co Wy wymyślacie. Przecież telewizja nie puszcza filmów ludziom na życzenie. Każda stacja wykupuje licencję na dane filmy w roku i później je po prostu puszcza. Więc jeżeli o tą sprawę chodzi to szanse powodzenia są zerowe. Przykro mi.

Rimmi87

hehe szanuje wypowiedz ale ale dzieki mojej kolezance (do prawdy pisala do nich list 6 razy) ale wysuchali ja z olsenkami a filmy z johnnym sa starej daty (niektore)a sa bardzo dobre... i majatek nie kosztuja jak dla nie ktorych stacji telewizyjnych.. no ale ja nie licze na to ze mnie wysluchaja :) zeczywiscie moze i szanse sa zerowe ale napisanie e-mailu nic nie kosztuje :) a tera odpowiedz na pytanie : pisalam do nich dzisiaj ...

HEma

a zreszta chyba zakoncze ten temat bo niektorych bulwersuje...dobra jak beda jakies skutki to dam znac ale na teraz koncze Papa wszystkim...:*:* napisze moze kiedys:)

HEma

Z tego co wiem (mogę się mylić) licencje kupowane są zawsze na początku roku, więc nawet jakby to wypaliło co jest raczej mało prawdopodbne to na pewno szybko to nie nastąpi. A co do Olsenek to tu było dużo łatwiej, bo te filmy były już powtarzane chyba po 20 razy i jest puszczane jako pasmo familijne.

HEma

super by było;]
Pozdrawiam ;]

użytkownik usunięty
HEma

tak pomysł jest super, tylko martwi mnie że raczej nierealny:( telewizja wykupuje licencje do filmów, wątpie żeby przywiązywali uwagę do danego aktora... hmm zawsze można spróbować.

Super by było ale macie rację ze to mało realne ale nigdy nic nie wiadomo:)

Moon_8

Zdaje sobie sprawę, że to mało realne, ale mimo wszystko napisałam do TeleTygodnia :D

Moon_8

Pomysł jak najbardziej dobry :)

Ale w sumie ostatnio w TV [ale na różnych stacjach] leciało chyba z 5 filmów z Depp'em
Ann była w raju :D

Ann_22

Nie tylko ty byłaś...u mnie jeszcze raj sie nie skończył bo z niecierpliwością oczekuje piatku i don juana w gazecie wyborczej(nareszcie)! a co do pomysłu, to gdyby takie cos wogóle sie odbyło to myśle że oglądalność takiego "wieczoru z deppem" byłaby z pewnością niemała...

HEma

Świetny pomysł, jeśli będzie potrzebna jakaś lista to ja się chętnie podpiszę. Ja bym chciała zobaczyć w końcu Edwarda Nożycorękiego, Sekretne okno (widzialam tylko raz:() i Rozpustnika ale wątpię żeby ten film dali w tv, za wczesnie. Ale pomysł super, może któraś telewizja to podchwyci ale nie jakiś Canal+

użytkownik usunięty
alien_2

Ech ja to bym chciała ale wieczorki z Nicholsonem... co mi po Deppie.

Hehe, co do Nicholsona, to racja! Ale w sumie i tak ostatnio jest dużo filmów z nim - średnio 1-2 tygodniowo :).
Czułe słówka, Zgaga, Krew i Wino, Honor Prizzich, to było ostatnio, teraz w środę film Kłopoty z facetami ;).

Sorry za OT.

HEma

pomysł cudo:) w sumie raczej jest prawdopodobne że by się zgodzili... jaką mieliby oglądalność...;-) buziaki

strawberryfield

Proszę nie... Filmy z Deppem są nadawane w telewizji dosyć często, może zauważyłyście? Chociaż możliwe, że wcale nie.

karaiby

Najlepszy byłby chyba list z podpisami... Jakaś zorganizowana akcja...

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

Na forum Deppa poziom głupoty jak zwykle na stałym, wysokim poziomie :)

Motorcycle_Boy

Inaczej być nie może!

HEma

Świetny pomysł! Jestem za. Mieliby sporą oglądalność...:-))

HEma

świetny pomysł jak chcesz bardzo chętniue się pod tym podpisze.

KITARZYNA

Niestety ale to wszystko jest zbyt piękne żeby było prawdziwe.

candyyy

Dlaczego by nie spróbować XD
TO kto napisze list? <lol>

użytkownik usunięty
Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

Ja napiszę, ale jak zmienicie nazwisko Depp na Nicholson! Ewentualnie na Pacino też sie zgodzę....