Jaka jest najlepsza rola Johnn'ego Depp'a według was ? Proszę o szczere odpowiedzi ;D
Ja sądzę że jedna z najlepszych była rola Jack'a Sparrow'a, ale też fajnie zagrał w Dziewiątych wrotach i Nożycorękim .. :)
moim zdanie Edward był bezkonkurencyjnie najlepszy...to przeciez dzieki tej roli zrozumiał jak chce poprowadzić swoją kariere aktorska w przyszłosci.
Ja uwielbiam go w roli Sam’a [Benny & Joon], a także Don Juan’a DeMarco [te rozmowy z Marlonem Brando].
Wg. mnie najlepiej zagrał w Edzie Woodzie i Edwardzie Nożycorękim. Duże zasługi należą mu się też za Piratów z Karaibów, w dużym procencie dzięki jego roli w sumie średni film osiągnął taki sukces.
Wg. mnie najlepiej zagrał w Edzie Woodzie i Edwardzie Nożycorękim. Duże zasługi należą mu się też za Piratów z Karaibów, w dużym procencie dzięki jego roli w sumie średni film osiągnął taki sukces.
wlasciwie w kazdym filmie byl swietny,bezkonkurencyjny, postac sparrowa byla genialnie skonstruowana,wlasciwie tylko dla niego ogldalam film, ale mimo wszystko bardziej podobal mi sie w edwardzie nozycorekim, blow i w co gryzie gilberta grape, ale szczerze mowiac moglabym wymieniac bez konca
ja najbardziej lubię czekolade,człowieka który płakał,gilberta i oczywiście jacka sparrowa.jednak największym sentymentem darze frediego krugera bo był to pierwszy film z jonnym który oglądałam.miałam wtedy z 10 lat i długo się bałam zasypiać w nocy.
ja najbardziej lubię czekolade,człowieka który płakał,gilberta i oczywiście jacka sparrowa.jednak największym sentymentem darze frediego krugera bo był to pierwszy film z jonnym który oglądałam.miałam wtedy z 10 lat i długo się bałam zasypiać w nocy.
Hmm...najlepsza powiadasz?
No to podobał mi się w Czekoladzie,Sekretnym Oknie,Na żywo,Jeźdzcu bez głowy i oczywiście w Piratach ale on ma same fajne filmy!!!
szczerze mówiąc nie przepadam za tym aktorem i nie rozumiem ludzi, którzy zachwycają się jego wyglądem i aktorstwem
tylko jeden film podobał mi się z jego udziałem "Edward Nożycoręki"
aczkolwiek nie ze względu na tego aktorzynę
szczerze mówiąc nie przepadam za tym aktorem i nie rozumiem ludzi, którzy zachwycają się jego wyglądem i aktorstwem
Trudno mi jednoznacznie powiedziedzieć jaka jest jego najlepsza rola, bo Johnny próbował swoich sił w różnych gatunkach filmowych i tak ja jego kreacje dziele. Nie wrzuciłabym do jednego worka roli Jack'a Sparrowa z ''Piratów...'' i Raphaela z ''Odważnego'', porównujac je ze sobą pod kątem ''gdzie Johnny był fajniejszy''. To, ze ktos bardziej lubi komedie, znaczy, ze w tych poważnych filmach wypadł gorzej? Odrobinka obiektywizmu się mu należy. Moim, jakże skromnym zdaniem, w jego dorobku ról dramatycznych najlepiej wypadł właśnie w ''Odważnym'', a jeśli chodzi o kreacje aktorskie grane z komediowym zacięciem- zdecydowanie Sam z ''Benny & Joon.
Hmm... Świetnie grał we wszystkich filmach :P Podobał mi się jako Jack Sparrow, ale jednak... W "Żonie Astronauty" grał niesamowicie... a wyglądał... Mmm... Nic dodać nic ująć :))
Johnny Depp zawsze był, jest i będzie moim idolem :))
Najbardziej podobał mi się w roli Jacka Sparrowa i Edwarda Nożycorękiego :D:P a po za tym to we wszystkich filmach świetnie grał :D
We wsyztkich filmach jest świetny, ale po Piratach uwielbiam go (o ile jeszcze się da) jeszcze bardziej!!!! Jako Jack jest cudowny i nie mówię tylko o jego grze... Ach...on jest BOSKI!!!