Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Jakby dało sie dac ocene 11 on by na nia zasluzyl bankowo co myslicie???

Konrii3

Widzę, że coraz więcej facetow zaczyna doceniac dobre aktorstwo:)
Z mojego otoczenia wiekszosc nie lubi Johnny'ego mimo tego, ze widzieli z Nim moze jeden film:P
Co do 11, to oczywiscie, ze by na nia zasluzyl, jest niesamowicie oryginalnym i uzdolnionym aktorem i 10 to stanowczo za malo:p

CzarnaKrwinka

a dla mnie ocena nie ma znaczenia....a co do otoczenia to u mnie jest podobnie...ja już nawet przy przyjaciółce nie moge o nim wspomnieć, bo odrazu się burzy...hmm.. no cóż ona ogląda komedie romantyczne o_O.....

aga_113

Ta ja mam podobnie. W klasie to wszyscy już się naśmiewają ze mam świra na punkcie Johnny'ego. Nawet moja wychowawczyni czasem mi z tego powodu dogryza:p<lol2>...na święta moja rodzina zyczyła mi żebym kiedyśgo poznała<lol2>

Ehh...a co do tego tematu to mam już dość takich banalnych tematów...jezu jak nei masz pomysłu na temat to go w ogóle nie zkładaj:/

PS Aagdziaa z moja przyjaciólką jest tak samo ale jej ulubionym filmem jest ,,Tylko mnie kochaj"<lol2>

domarka

Domarka i Agdzia moja też nie lubi jak o nim gadam :P ale toleruje jak o nim czasem mówię :P Tylko: eh już daj se spokój xd Jej film to też Tylko mnie kochaj xd A nauczycielki mi też dogryzają :P

Aquri

a mi nauczycielki nie dogryzają...i nikt mi o nim nie dogryza bo ja bym się im odgryzła....jak jedna taka co te wszystkie popularne seriale ogląda wyraziła się o Johnnym hmmm...dość niemiło to zaczełam jej tak jechać że każdy ogląda filmy na swoim poziomie...i...albo dobra bo wtedy troche przesadziłam to sie dziewczyna schowała wreszczie i już nikt nie mówi od tej pory o nim...tylko czasem coś tam się im nie spodoba jak coś o nim powiem xD

domarka

Heheh ja mam to samo :d
Wszystkie zyczenia: Kempuś, poznaj w końcu tego Johnny'ego :D
Hehehe;]
Ahh ta obsesja;)

Konrii3

No coz Domarka nie czepiaj sie jak nie chcesz pisac odpowiedzi to nie pisz. Bo po 1 nie jest to temat obrazliwy! Po 2 Jakbym nie mial pomyslu na temat to by go nie bylo czy to nie logiczne a po 3 Skoro juz zaczelas sie czepiac to ja sobie nie dam Wiec jak mowi twoj opis LEC DO TEGO MARKA Domarka

Konrii3

noo niee i znowu FIGHT!! ja się was boję xD....spokój...rozejm....to nie jest aż tak zły temat..co prawda troche było podobnych no ale trudno xP nikt nie zmieni tego że jest...no i spokój ciiii ;)

aga_113

Domarka to ksywka od nazwiska...i sory ale temat jest setny i powielany i nie mów mi że czerń to nowa biel...

Co do naszego teamtu to mi alski z klasy specjalnie mówią, że Johnny jets brzydki, paskudny i stary tylko żeby mi dokuczyć<lol2>...smieszne są, ale aagdziaa ja sie odczywiście odgryze:D

domarka

Buehehe widze, ze kazdy fan Johnnyego ma te problemy;p
Moje kolezanki mowia, ze gustuje w starych dziadach :P

CzarnaKrwinka

Nawet tvn słyszał o Johnnym xD Dziś w Majewskim : Taki trochę Johnny Depp po prostu ! a jak ja mu bym dała sruuu xd

Aquri

W moim towarzystwie nie można o nim zle gadać bo ja popadam w szał zaczynam gadać że nie oglądały z nim nawet 4 filmów i żeby go nie oceniały itd xd Mama mi mówi że mnie nie rozumie bo on by mógł być moim ojcem xd co z tego ze ok z 30 lat różnicy ale co tam on i tak mi się podoba xd I mnie wkurzają dziewczyny które gadają ciągle o Justine i że on taki piekny a mi sie ten men wcale nie podoba i jakoś ich nie jade ... ;/

Aquri

Kurde, nie ogladalam wczoraj Majewskiego ;P
I o kim tak niby powiedział/a? ;>>
Hehe, moja mama też tak kiedys mowila, bo ja juz Johnny'ego dluzszy czas uwielbiam, ale hmmm sama twierdzi, ze jest bardzo przystojnym i utalentowanym facetem, wiec z nia tego problemu nie ma;)
Heh, teraz wiekszosc dziewczyn podnieca sie Justinem, czy jakims billem z TH:|, echh, ale w koncu kazdy musi miec jakies wzorce idealu;)

Konrii3

Nie zasłużył na "11" gdyby była możliwosć wstawienia jednej jedynej "11" dla tego jedynego artysty na pewno bym nie wybrał Deppa. Ale nie martwcie sie :P Keanu też nie :)
Anthony Hopkins by ją dostał.

Odnośnie czepiania się waszych znajomych, po prostu wyaje mi się, że powinniście zmienic okazywanie waszej sympatii do jego osoby. Nie piszczeć na prawo i lewo, każdemu z osobna jaki on piękna, genialny itp.(nie mówie tego ironicznie). Ja mam obsesje na punkcie Reevesa i nie ukrywam, że wołają na mnie tak niektórzy i niektórzy nawet mają mnie w komórce tak zapisanego, ale nie wzbudzam w nich antypatii do niego. Wręcz odwrotnie, powiedziałbym. Także sposób okazywania sympatii powinien rozwiązać wasz problem.

Szajba

myśle że jeśli chodzi o mnie to jest inaczej troche....z moją przyjaciółką-siostrą cioteczną bardzo go uwielbiamy i po prostu jak jesteśmy razem to czasem o nim gadamy...raz kaśka napisała nawet o nim opowiadanie(ja napisałam o Timie Burtonie =D)...i np. dzisiaj na polskim mieliśmy napisać kogo podziwiamy...szczerze to nawet nie pomyślałam o Johnnym jak o autorytecie o_O a taki jeden do mnie "ty penwie o tym Deppie piszesz?" i ciągle coś tam gadał żebym o nim napisała bo byłam nie zdecydowana....aż w końcu drugi kolega powiedział "o co ci chodzi? przecież ona ciągle tak o nim nie gada?" i stwierdziliśmy że może jemu on się tak naprawde podoba i ucichł na to xD
a ja w końu zdecydowałam się na Ed Wood'a =)

aga_113

Też tak mam. Dziś np. mieliśmy pierwszą lekcje z naszą nową nauczycielką od Angielskiego i mieliśmy powiedzieć coś o sobie. To koleżanki krzyczały, żebym o Keanu powiedział bo to mój idol :P. Co do innych(Deppo-fanów) to może po prostu za dużo o nim gadają. Bez przerwy ten Depp i Depp. Że aż do znudzenia i dlatego inni z ich otoczenia mają go serdecznie dość. Ograniczenie tematu Depp nie zaszkodzi i wam i mu.

Szajba

No cóż ale ja nie jestem lepsza...nie lubie Orlando Bloom'a chcoiaz teraz powoli zaczynam go akceptować jako aktora i kiedy moje koelżanki powiesiły sobie ejgo plakat an szafce w sql to trochę im dokuczałąm z Orlado...uff...powiedziałąm to i czuję sie lepiej:P

domarka

Hehe, dokuczac innym to ja tez lubie, ale nienawidze jak ktos obraza moich idoli, heh i to się nie tylko Johnny'ego tyczy, mojego towarzystwo ogolnie twierdzi, ze gustuje jak to moja kolezanka powiedziala w "starych dziadach" :PP
Ale to tez nie tyle jakies zlosliwe szczegolnie jest co po prostu wiekszosc ludzi mnie nie rozumie pod tym wzgledem;)