Jakby dało sie dac ocene 11 on by na nia zasluzyl bankowo co myslicie???
Widzę, że coraz więcej facetow zaczyna doceniac dobre aktorstwo:)
Z mojego otoczenia wiekszosc nie lubi Johnny'ego mimo tego, ze widzieli z Nim moze jeden film:P
Co do 11, to oczywiscie, ze by na nia zasluzyl, jest niesamowicie oryginalnym i uzdolnionym aktorem i 10 to stanowczo za malo:p
a dla mnie ocena nie ma znaczenia....a co do otoczenia to u mnie jest podobnie...ja już nawet przy przyjaciółce nie moge o nim wspomnieć, bo odrazu się burzy...hmm.. no cóż ona ogląda komedie romantyczne o_O.....
Ta ja mam podobnie. W klasie to wszyscy już się naśmiewają ze mam świra na punkcie Johnny'ego. Nawet moja wychowawczyni czasem mi z tego powodu dogryza:p<lol2>...na święta moja rodzina zyczyła mi żebym kiedyśgo poznała<lol2>
Ehh...a co do tego tematu to mam już dość takich banalnych tematów...jezu jak nei masz pomysłu na temat to go w ogóle nie zkładaj:/
PS Aagdziaa z moja przyjaciólką jest tak samo ale jej ulubionym filmem jest ,,Tylko mnie kochaj"<lol2>
Domarka i Agdzia moja też nie lubi jak o nim gadam :P ale toleruje jak o nim czasem mówię :P Tylko: eh już daj se spokój xd Jej film to też Tylko mnie kochaj xd A nauczycielki mi też dogryzają :P
a mi nauczycielki nie dogryzają...i nikt mi o nim nie dogryza bo ja bym się im odgryzła....jak jedna taka co te wszystkie popularne seriale ogląda wyraziła się o Johnnym hmmm...dość niemiło to zaczełam jej tak jechać że każdy ogląda filmy na swoim poziomie...i...albo dobra bo wtedy troche przesadziłam to sie dziewczyna schowała wreszczie i już nikt nie mówi od tej pory o nim...tylko czasem coś tam się im nie spodoba jak coś o nim powiem xD
Heheh ja mam to samo :d
Wszystkie zyczenia: Kempuś, poznaj w końcu tego Johnny'ego :D
Hehehe;]
Ahh ta obsesja;)
No coz Domarka nie czepiaj sie jak nie chcesz pisac odpowiedzi to nie pisz. Bo po 1 nie jest to temat obrazliwy! Po 2 Jakbym nie mial pomyslu na temat to by go nie bylo czy to nie logiczne a po 3 Skoro juz zaczelas sie czepiac to ja sobie nie dam Wiec jak mowi twoj opis LEC DO TEGO MARKA Domarka
noo niee i znowu FIGHT!! ja się was boję xD....spokój...rozejm....to nie jest aż tak zły temat..co prawda troche było podobnych no ale trudno xP nikt nie zmieni tego że jest...no i spokój ciiii ;)
Domarka to ksywka od nazwiska...i sory ale temat jest setny i powielany i nie mów mi że czerń to nowa biel...
Co do naszego teamtu to mi alski z klasy specjalnie mówią, że Johnny jets brzydki, paskudny i stary tylko żeby mi dokuczyć<lol2>...smieszne są, ale aagdziaa ja sie odczywiście odgryze:D
Buehehe widze, ze kazdy fan Johnnyego ma te problemy;p
Moje kolezanki mowia, ze gustuje w starych dziadach :P
Nawet tvn słyszał o Johnnym xD Dziś w Majewskim : Taki trochę Johnny Depp po prostu ! a jak ja mu bym dała sruuu xd
W moim towarzystwie nie można o nim zle gadać bo ja popadam w szał zaczynam gadać że nie oglądały z nim nawet 4 filmów i żeby go nie oceniały itd xd Mama mi mówi że mnie nie rozumie bo on by mógł być moim ojcem xd co z tego ze ok z 30 lat różnicy ale co tam on i tak mi się podoba xd I mnie wkurzają dziewczyny które gadają ciągle o Justine i że on taki piekny a mi sie ten men wcale nie podoba i jakoś ich nie jade ... ;/
Kurde, nie ogladalam wczoraj Majewskiego ;P
I o kim tak niby powiedział/a? ;>>
Hehe, moja mama też tak kiedys mowila, bo ja juz Johnny'ego dluzszy czas uwielbiam, ale hmmm sama twierdzi, ze jest bardzo przystojnym i utalentowanym facetem, wiec z nia tego problemu nie ma;)
Heh, teraz wiekszosc dziewczyn podnieca sie Justinem, czy jakims billem z TH:|, echh, ale w koncu kazdy musi miec jakies wzorce idealu;)
Nie zasłużył na "11" gdyby była możliwosć wstawienia jednej jedynej "11" dla tego jedynego artysty na pewno bym nie wybrał Deppa. Ale nie martwcie sie :P Keanu też nie :)
Anthony Hopkins by ją dostał.
Odnośnie czepiania się waszych znajomych, po prostu wyaje mi się, że powinniście zmienic okazywanie waszej sympatii do jego osoby. Nie piszczeć na prawo i lewo, każdemu z osobna jaki on piękna, genialny itp.(nie mówie tego ironicznie). Ja mam obsesje na punkcie Reevesa i nie ukrywam, że wołają na mnie tak niektórzy i niektórzy nawet mają mnie w komórce tak zapisanego, ale nie wzbudzam w nich antypatii do niego. Wręcz odwrotnie, powiedziałbym. Także sposób okazywania sympatii powinien rozwiązać wasz problem.
myśle że jeśli chodzi o mnie to jest inaczej troche....z moją przyjaciółką-siostrą cioteczną bardzo go uwielbiamy i po prostu jak jesteśmy razem to czasem o nim gadamy...raz kaśka napisała nawet o nim opowiadanie(ja napisałam o Timie Burtonie =D)...i np. dzisiaj na polskim mieliśmy napisać kogo podziwiamy...szczerze to nawet nie pomyślałam o Johnnym jak o autorytecie o_O a taki jeden do mnie "ty penwie o tym Deppie piszesz?" i ciągle coś tam gadał żebym o nim napisała bo byłam nie zdecydowana....aż w końcu drugi kolega powiedział "o co ci chodzi? przecież ona ciągle tak o nim nie gada?" i stwierdziliśmy że może jemu on się tak naprawde podoba i ucichł na to xD
a ja w końu zdecydowałam się na Ed Wood'a =)
Też tak mam. Dziś np. mieliśmy pierwszą lekcje z naszą nową nauczycielką od Angielskiego i mieliśmy powiedzieć coś o sobie. To koleżanki krzyczały, żebym o Keanu powiedział bo to mój idol :P. Co do innych(Deppo-fanów) to może po prostu za dużo o nim gadają. Bez przerwy ten Depp i Depp. Że aż do znudzenia i dlatego inni z ich otoczenia mają go serdecznie dość. Ograniczenie tematu Depp nie zaszkodzi i wam i mu.
No cóż ale ja nie jestem lepsza...nie lubie Orlando Bloom'a chcoiaz teraz powoli zaczynam go akceptować jako aktora i kiedy moje koelżanki powiesiły sobie ejgo plakat an szafce w sql to trochę im dokuczałąm z Orlado...uff...powiedziałąm to i czuję sie lepiej:P
Hehe, dokuczac innym to ja tez lubie, ale nienawidze jak ktos obraza moich idoli, heh i to się nie tylko Johnny'ego tyczy, mojego towarzystwo ogolnie twierdzi, ze gustuje jak to moja kolezanka powiedziala w "starych dziadach" :PP
Ale to tez nie tyle jakies zlosliwe szczegolnie jest co po prostu wiekszosc ludzi mnie nie rozumie pod tym wzgledem;)