Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Szczególnie w tej kreacji z Jacka Sparrowa, po prostu taki mały sopobwót, oczywiście ja wyglądam lepjej ;)

Esej

Jasne, jasne, jasne ;) Jak tak bardzo jesteś podobny to dokończ to co zacząłeś i pokaż swoje zdjęcie ;). Ocenimy, hahaha.

Kaileena_Farah

Chętnie, tylko muszę polecieć do kumpla zrobić sobie zdjęcie.

Esej

Hehehehe... Ok, ok ;) W takim razie - nie mogę się już doczekać. Hehehe.

Kaileena_Farah

ja tez chetnie zobacze... ale watpie zeby po ziemi chodzil drugi tak przystojny facet.

Dororta_

Dorota, zgadzam się ;) Ale w Polsce ponoć najpiękniejsze dziewczyny, więc może i faceci podchodzą pod ten schemat, kto wie? ;)

Kaileena_Farah

hehe ;) moze i racja. no pokaz to zdjecie my ocenimy, co nie?

Dororta_

LOL, jak w Polsce są ładne dziewczyny, to ja wyglądam jak Johnny Depp

kasta_2

Ojjjjj... chłopie - naraziłeś się. Tym razem po prostu, żeś palnął głupstwo jak się masz! :/ ;)

kasta_2

W takim razie, rozumiem Fable, że jesteś pedałem - skoro w Polsce mieszkasz, a uważasz, że Polki są brzydkie. Pewnie dziewczyny nigdy nie miałeś, no ale po co pedałowi dziewczyna ;)

Imladris

zapewne jest ale i tak mnie zdenerwowal :)

Dororta_

A mnie nie :D

Pozostaje jeszcze opcja, mój drogi, że masz 7 lat - wnioskuję tak, bo mam siostrę w tym wieku i wiem, że w tym wieku tak się właśnie na płeć przeciwną reaguje ;)

Imladris

milczy... chyba go rozgryzlas. zawstydzil sie. siedmiolatki tak maja :)

Dororta_

Ale żeś go załatwiła, Imladris ;) O to chodziło! My z Dorotą tylko brawo bić możemy ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
tyler_4

"...wnioskuję przez wasze beznadziejne komentarze, że jesteście spasionymi lochami, które umrą jako dziewice i co najwyżej to mogą wsadzić sobie chuja własnego psa w pizdę patrząc na zdjęcia Deppa..."

Qrde, Tyler, masz całkowitą rację. Ja nie wiem jak ty mnie umiałeś tak rozgryźć? Tylko cholera, no - jedno się nie zgadza - nie mam psa ;( I co ja teraz biedna pocznę przed tym plakatem Deppa? :/

A tak na serio, to nie martwiłabym się o nasze dziewictwo, tylko o swoje, bo z takim podejściem to ty niewiele zdziałasz - ale masz na to pewnie bardzo dużo czasu jeszcze mój młodociany kolego więc się nie stresuj ;) O niechęci chłopczyków do dziewczynek już pisałam, ale nie stresuj się - z tego się wyrasta w wieku 12-13 lat ;)

Pozdrawiam!

tyler_4

Oj, to, żeś się Tyler wysilił ;) W sumie nie mam nic więcej do dodania po komentarzu Imladris.

użytkownik usunięty
Kaileena_Farah

... To bardzo interesujące ... hmm szczerze to komentarze facetów są tutaj jak najbardziej beznadziejne !
Co do polskich pań to są sliczne ... z pewnością tak jak wy dziewczyny ...
A tak z innej beczki to za dużo tu dzieciaków ...
Pozdrawiam serdecznie drogie panie ...

Dopiero teraz przeczytałem te wasze żałosne komentarze, prawda niestety w oczy kole, Polski w większośći to brzydkie pasztety bez żadnego stylu (umiecie tylko kopiowiać innych) Oczywiście zdarzają się ładniejsze dziewczyny, a nawet całkiem śliczne, ale takie już dawno zaliczyłem. P.S. Nie jestem "pedałem" chamico, chyba matka zamiast kultury osobistej przekazała ci dar Polek, którey przechodzi z pokolenia na pokolenie, czyli o wiele zawyżoną własną samoocenę, w ogóle nie proporcjonalną do rzeczywistości.
POZDRAWIAM ŁADNE (czyli na pewno nie was) I INTELIGENTE POLKI (jakieś 5% naszej populacji).

kasta_2

Chamico z zawyżoną własną samooceną :D buhaha Odezwał się ten kulturalny i skromny. Cieszę się, że po dwóch postach rozgryzłeś mą osobowość - gratuluję przenikliwości.
Rozbawiłeś mnie tą odpowiedzią - wogóle strasznie "lubie" "dyskusje" w stylu "jesteś gUpi" - "a ty masz żadny ryj" ;| Dlatego daruję sobie już zwracanie na Ciebie uwagi, bo nudny jesteś.

Ale jeszcze jedna moja uwaga na koniec - Ciebie jakaś kobieta (boshe co ja gadam! - dziewczynka) strasznie w życiu skrzywdzić musiała, że takie zdanie sobie wyrobiłeś. Naprawdę żal mi Cię...ale może kiedyś z tego wyjdziesz. Jestem dobrej myśli ;)

PS. A co do "pedała" to mogę Ci powiedzieć to co ty nam - "prawda niestety w oczy kole" ;)

Imladris

Imladris gratulacje!Rozbawil mnie ten przedszkolak ale Ty jeszcze bardziej jak mu dowalilas!Pozdro dla Ciebie i Kaileeny!

nomiczek

Eh, ta kobieca (a raczej dziewczęca) solidarność, dobra kontynuowanie tej dyskusji nie ma sensu więc żegnam i pozdrawiam (choć do tego żadnych powodów). P.S.Naprawde żałosne jesteście.

kasta_2

Miladres, jesteś taka głupia czy tylko taką udajesz? Te twoje niby wrzuty są strasznie denne i żałosne, wogóle po co piszesz takie farmazony i nazywasz kogoś pedałem doskonale wiedząc że nim nie jest. Takimi wyzwiskami operują dzieci na poziomie pierwszych klas podstawowych, a ty się pewnie do takowych zaliczasz, mała dziewczynko (naprawde nie chcę mi się wierzyć, że dorosła kobieta napisał by coś tak głupiego i żałosnego). A co do kwestji "Polek" to w całości popieram Fable, bo w naszym kraju piękności nie ma na każdym kroku i trzeba sobie to jasno powiedzieć, co oczywiście nie oznacza że w Polsce brak pięknych kobiet. Sprawa jest prosta i nie wymaga żadnych zbędnych dyskusji, bo każdy kto ma więcej oleju w głowie, wie że w "każdym" kraju bywają kobiety brzydsze i ładniejsze. Choć również można powiedzieć że brzydkich kobiet nie ma, są tylko mniej zadbane lub dowartościowane (choć niestety takich kobiet w Polsce jest więcej niż tych przez nas lubianych). Pozdrawiam i jednocześnie informuję że jest to dział na temat Johnnego Deppa, a nie stanu Polskich kobiet. Tak więc jeżeli ktoś coś jeszcze napisze na ten "niechiany temat" pokaże tylko jakim jest durniem.

Esej

A ja jednak jeszcze napiszę, bo natrafiłam na ten temat, mimo, że już nie chciałam tu zaglądać, a po drugie nie interesują mnie Twoje zasady pt. kto jest durniem a kto nie.

Ze spraw organizacyjnych dodam jeszcze, że mój nick to Imladris a nie Miladris, czy jak tam napisałeś (bo wnioskuję, że odp kierowana była w moim kierunku). Poza tym piszę ten ostatni post, bo widzę, że w końcu (oprócz Dawida) pojawił się tu osobnik męski z jakimkolwiek ilorazem inteligencji.

Dennymi i żałosnymi nazwałabym raczej wypowiedzi twoich kolegów, które z taktem nie mają nic wspólnego. Owszem - zgodzę się, że głupia ta cała "awantura" i że moje posty też najmądrzejsze nie były, ale kretynów zawsze staram się zwalczać ich własną bronią, poza tym do takich osobników trzeba pisać tak by zrozumieli. Skoro jesteś aż tak bezstronny i poza tym tematem to powinieneś chyba zauważyć chamstwo tych dwóch elementów którzy się tu wypowiadali a nie tylko im wtórować.

Jeśli chodzi o ten nieszczęsny wiek - to uważam, że bezsensem jest wykłócanie się typu - "ty jesteś dzieciak", "nie, bo ty". Moja bowiem sugestia na temat niedojrzałości "kolegów" była uzasadniona. Z doświadczenia wiem, że w ten sposób do płci przeciwnej odnoszą się tylko dzieci. Owszem, mężczyźni też bywają chamscy, ale nigdy w tak prymitywny sposób. Z takich odzywek poprostu się wyrasta. Mężczyzna stara się kobiety adorować, kokietować, przemilczać ich wady, niezależnie czy mu się podobają czy nie. To jedna z cech prawdziwego faceta. Mam nadzieję, że mnie rozumiesz. Jeśli nie to spytaj kogoś kto się na tym zna. Bo każdy facet z wiekiem nabywa umiejętności w obcowaniu z kobietami - niezależnie czy są brzydkie, paskudne, czy piękne.

Zauważ, że takiego zdania jak na początku napisał Fablo nie napisałby żaden facet, który interesuje się płcią przeciwną - tak więc stąd moje wnioski - nie z czystej złośliwości - tylko z dedukcji, że skoro ktoś wypisuje takie błazeństwa to albo jest dzieciakiem (na co stawiam) albo ma inną orientację.

I tutaj muszę przyznać, że hasła z "pedałami" były nie na poziomie, bo nie powinnam używać takiego słowa mówiąc o homoseksualistach, ale to, że Fablo takowym nie jest - tego nie wiem "doskonale" - jak napisałeś - bo niby skąd mam to wiedzieć. Mogę się jedynie domyślać po tym, że kto jak kto, ale homoseksualiści podejście do kobiet mają i też raczej by im takie coś nawet do głowy nie przyszło. Niestety, nie mam takiego cudownego daru jak wy, by wiedzieć wszystko o osobie po przeczytaniu 3 postów, które napisała.

Ogólnie uważam, że zrobiliśmy wiochę w tym temacie i trzeba się do tego przyznać. Ja się przyznaję. I przyznaję Ci rację, że temat urody lub braku urody Polek jest poprostu nie na miejscu. Ale zwróć uwagę na to, że żadna z nas go nie zaczęła, tylko zrobił to Fablo, którego stronę zdajesz się trzymać, więc nadal jest tu coś nie tak.

Temat bynajmniej przestał mieć związek z Deppem, co sprawia, że to wszystko jest jeszcze bardziej bezsensowne, z tym, że ja poprostu nie lubię bezpodstawnych obelg (jak w przypadku wyjątkowo chamskiego i poniżej jakiejkolwiek godności Tylera) i kiedy widzę, jak jacyś chłopcy zaczepiają innych na ulicy, też im zwracam uwagę. Dlatego wobec idiotycznego tekstu Fabla też nie umiałam przejść obojętnie.

Bo może to dalej jest niezrozumiałe, ale tu nie chodzi o to czy którąś z nas, czy kogokolwiek ubodło to idiotyczne stwierdzenie, bo wątpie żeby tak było. Jak się można obrażać, że ktoś Ci mówi, że jesteś brzydki, skoro nawet nie wie jak wyglądasz. Ale uwłaczającym jest fakt, że na FW wypowiadają się tacy kretyni jak Fablo czy Tyler, pisząc tak bezdennie głupie hasła. Tylko o tym myślę i widzę chłopców z podstawówki, którzy plują koleżankom we włosy. I właśnie przez to wciągnęłam się w ten temat, przez to, że Filmweb wydawał mi się być miejscem dla osób o pewnej dojrzałości i kulturze. A tu takie błazenady...:/

Pozdrawiam i mam nadzieję, że wyraziłam się jasno i zrozumiale. Bo pisałam nie po to by się dalej wykłócać, a po to by wyjaśnić tę sprawe.

Esej

mowisz ze taki przystojniaczek z ciebie:)

bladzia

Imladris ładnie się rozpisałaś widzę, że jesteś elokwentna i w ogóle, ale chyba czytanie ze zrozumieniem u Ciebie leży .. a wiesz czemu ? Bo w moim poście nie zawarłem nawet zdania obrażające polskie kobiety. Odwrotnie ! Napisałem "Fable nie można się z Tobą zgodzić". Więc nie pisz mi tutaj, że jestem dzieckiem plującym koleżance we włosy. Obraziłem tylko te osoby, które pisały durne komentarze w strone Fable'a, na chamstwo odpowiada się chamstwem :))). Dobra ale psuję sobie w ten sposób opinię chamskiego bachora więc muszę jeszcze coś dodać ...

David- to ty jesteś na tej fotce ? :)) jak tak to wyglądasz jak alfons. Pozatym fajnie wyjadasz rodzyny z dup. Pozdro :)))

tyler_4

Jej ale wulgarne wypowiedz Depp nie byłby zadowolony to czytajac na forum o sobie :/

Tears

HELLO... ludzie czy wyście poszaleli to miało być forum na temat tego czy jakis tam chłopak jest rzeczywiście podobny do deppa czy nie, a to przerodziło sie w prawdziwa kłótnie na temat urody polskich kobiet, naprawdę nie sądze aby sensowna była zasda : nie dac sie zaszczekać, postawic na swoim i dązyc do tego aby, nie na koniecznie inteligentne tematy próbować tworzyc mądre zdania i tezy. Pozatym jaki sens ma podważanie, prawdopodobnie jedynnej rzeczy ( w tym wypadku chodzi o osoby ) która Polska chwali sie przed światem, dajcie spokój i chociaż tego argumentu naszemu krajowi do pochwalenia nie zabierajcie. Jeśli naprawde chcecie sie pokłucic to weźcie cos lepszego wymyslcie, bo uroda to rzecz gustu, a z gustami sie nie dyskutuje.

Pozdrawiam wszystkich , a największą proźbe mam do Threesix'a weź wkońcu prześlij tą swoja fotke i zakończymy ten spór co??

szogi1989

Chej, to kiedy zobaczymy twoją fotkę, co???

Esej

jak wygladasz lepiej topokaz fotke...ja cie ocenie;)

bladzia

Oczywiście że Polki są najładniejsze, a ty ich może nie widujesz bo te ładne kręcą sie przy przystojnych facetach. Dlatego ich nie widzisz.

Esej

yyyyy czytając wasze wypowiedzi tak sobie myśle .... i stwierdzam że na tym forum obniżył się conajmniej do 0 poziom wypowiedzi...dziwie się że nikt nie zamknie tego wątku bo jest poprostu jest żałosny i bezsensowny wkońcu to jest forum o Johnnym Deppie a nie o urodzie polek , albo o tym jak ktoś wygląda....naprawde wyluzujcie