Niezwykłe! Zmieniono zdjęcie, a takiego chyba „tu” jeszcze nie było=)
Johnny z ok. 1988 roku – 21 Jump Street.
Może (mocno) nie aktualne, za to oryginalne i czarno-białe! [Mam sentyment do czarno-białych zdjęć]
Pozdrawiam ekipę odpowiedzialną za tą zmianę!=)
Mi tez sie te zdjęcie podoba:] Ale tamto tez było niczego sobie, jednak zdjecie zo było wcześniej podoba mi sie w wersji z papierosem:]
Mnie ogólnie zdziwił sam fakt dołączenia nowej fotografii do działu „Depp” na filmwebie=) Do tej pory powtarzał się motyw „trzech na krzyż” zdjęć.
A tu proszę nowość! I to całkiem, całkiem;)
Faktycznie poprzednie zdjęcie nie było takie złe, ale naprawdę może się znudzić, gdyż jest najczęściej spotykaną fotografią w internecie!;)
A mnie sie podobają zdjęcia, na ktorych Johnny jest już nieco starszy ;) Nic na to nie poradze ale dojrzalszy ma w sobie to coś a wieku młodzieńczym wygląda tak...no zwyczajnie ^^'' Kiedy myślałam nad zmianą zdjęcią miałam na myśli raczej teraźniejsze fotki. Hmm... ciekawe co ich podkusiło żeby zmienić zdjęcie na tak baaardzo nieaktualne.
W sumie ja tam się cieszę z każdej zmany ale pomarudzić nie zaszkodzi ;)
co? znow zmiana?chyba im sie cos...jak nie zmieniali to miesiace a jak zaczeli to konca nie ma.juz wolalam to wczesniejsze tz.to sprzed kilkunastu lat
ach. piękne. piękne po prostu. cóż więcej rzec? wspaniałe. spectacular. fantastic. echh ^^ powzdycham sobie :)
co do obejrzenia filmu z deppe w tv to stracilam nadzieje.caly czas na HBO 2 daja tylko marzyciela i desperado 2.do znudzenia
hmm ostatnio na tvp1 była Żona astronauty...a tak to tylko na HBO tak jak powiedziałaś... może jeszcze kiedyś puszczą na tvp coś, mam ochote na Co gryzie... :D:D
pozdrowienia
zmieniaj te zdjęcia, zmieniają... jakie następne w kolejce?? he? tzn to może być... lubie czarno białe, no ale można by było dać zdjęcie kilka lat starszego Johnnego...
pozdrowienia