Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 887 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Niezwykłe! Zmieniono zdjęcie, a takiego chyba „tu” jeszcze nie było=)
Johnny z ok. 1988 roku – 21 Jump Street.
Może (mocno) nie aktualne, za to oryginalne i czarno-białe! [Mam sentyment do czarno-białych zdjęć]

Pozdrawiam ekipę odpowiedzialną za tą zmianę!=)

Mi tez sie te zdjęcie podoba:] Ale tamto tez było niczego sobie, jednak zdjecie zo było wcześniej podoba mi sie w wersji z papierosem:]

użytkownik usunięty
BraVe

Mnie ogólnie zdziwił sam fakt dołączenia nowej fotografii do działu „Depp” na filmwebie=) Do tej pory powtarzał się motyw „trzech na krzyż” zdjęć.
A tu proszę nowość! I to całkiem, całkiem;)
Faktycznie poprzednie zdjęcie nie było takie złe, ale naprawdę może się znudzić, gdyż jest najczęściej spotykaną fotografią w internecie!;)

mam sentyment do takich zdjec johnnego,pomimo,ze nie jest najnowsze.napewno zmiana na lepsze!

nosferatu

A mnie sie podobają zdjęcia, na ktorych Johnny jest już nieco starszy ;) Nic na to nie poradze ale dojrzalszy ma w sobie to coś a wieku młodzieńczym wygląda tak...no zwyczajnie ^^'' Kiedy myślałam nad zmianą zdjęcią miałam na myśli raczej teraźniejsze fotki. Hmm... ciekawe co ich podkusiło żeby zmienić zdjęcie na tak baaardzo nieaktualne.
W sumie ja tam się cieszę z każdej zmany ale pomarudzić nie zaszkodzi ;)

tak, długo nacieszylismy sie nowym zdjęciem :( no cóż

użytkownik usunięty
anka_003

Faktycznie długo…
Ciekawe, jaka jest przyczyna tej kolejnej zmiany…

co? znow zmiana?chyba im sie cos...jak nie zmieniali to miesiace a jak zaczeli to konca nie ma.juz wolalam to wczesniejsze tz.to sprzed kilkunastu lat

nosferatu

Jaka ekstrawagancka zmieniają mu te zdjęcie "z dnia na dzień" a potem jedno jest przez pół roku....

BraVe

ach. piękne. piękne po prostu. cóż więcej rzec? wspaniałe. spectacular. fantastic. echh ^^ powzdycham sobie :)

cóż, mr. depp jest po prostu fotogeniczny heh;]

xyz_3

jej. i znowu inna fotka ))
....

oj fotegeniczny, fotogeniczny.... jak diabli ]:-)

chinese_bomb

zdjęcie boskie tak jak sam johnny;) cmok!

kosmitka_

tak zdj. jest boskie ( to mało powiedziane )
hehe kiedy puszczą jakis film z Deppem w TV?
:(

NaShI

co do obejrzenia filmu z deppe w tv to stracilam nadzieje.caly czas na HBO 2 daja tylko marzyciela i desperado 2.do znudzenia

nosferatu

hmm ostatnio na tvp1 była Żona astronauty...a tak to tylko na HBO tak jak powiedziałaś... może jeszcze kiedyś puszczą na tvp coś, mam ochote na Co gryzie... :D:D
pozdrowienia

F_L

znow inne zdjecie? a moze teraz beda tak czesto zmieniac!to by mnie sie pdobalo!

nosferatu

zmieniaj te zdjęcia, zmieniają... jakie następne w kolejce?? he? tzn to może być... lubie czarno białe, no ale można by było dać zdjęcie kilka lat starszego Johnnego...
pozdrowienia

F_L

znowu inne zdjęcie omG... co to się dzieje hehe:D:D