Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Nie wiem czy zauważyliście, ale ostatnio bardzo często wspominaja o nim w tym filmie. Kiedyś nie chcący uslyszalam jak (chyba) Kinga jedna z bohaterek "Pierwszej Miłości" wspomina, ze jakiś chłopak jest bardzo podobny do Johnnego. Jak zobaczylam owego chłopaka to myslalam, ze sie wściekne! Po prostu szczekami opadla. Wierzcie mi, ten chlopak nie mial z Johnnym NIC wspolnego...Na szczęscie sprawa poznej sie jakos wyjasnila.
Jesli to ogladaliscie-piszcie, jestem ciekawa jakie są wasze wrazenia co do tego. Pozdrowinka:)

Lucja_Tonks

tiaaa.. tez mnie to dobilo..
taka bylam ciekawa jak bedzie wygladal, a tu jakis oblech;P
Szczegolnie, ze caly czas podkreslali, ze wyglada jak Johnny..:|

Lucja_Tonks

Faktycznie problem :P
Ja bym serial oskarżył o bezprawne porównywanie innych z Deppem.

Lucja_Tonks

Który to był? Jakieś dane, plis, to bym go sobie w necie wylukała;).

Charlize

Taa... Tragedia... Kiedyś "skacząc" po kanałach usłyszałam nazwisko VANESSA PARADIS... Patrzę, a tu "Pierwsza miłość" i jakiś koleś mówi, że gdy mieszkał w Paryżu to jego kochanką była właśnie Vanessa... (Hmmm... Dość żałosne), a dziewczyna się go pyta: "Chyba na spółkę z Johnnym Deppem"... Może scenarzyści to jacyś fani Johnny'ego?:P

Charlize

Tomasz Mycan
http://www.filmpolski.pl/z1/24o/39224_1.jpg --> tu masz fotkę, hmm mi już bardziej Zakoscielnego przypomina i naprawde nie wiem co im z Johnny'm sie skojarzylo :|

Lucja_Tonks

Ja też uważam, że ten chłopak nie miał NIC zspólnego Z NAszym Boskim

Johnnym!!!!

Lucja_Tonks

totalna tragedia, on naprawde nie jest podobny, no ale jakimś oblechem(przynajmniej na tym zdjeciu) nie ejst:P

martini215

Przepraszam bardzo to skoro lubie Deppa to znaczy, ze jestem TEPA? To chyba cos z toba jussini jest nie tak:P

Lucja_Tonks

Też to oglądałam. W "M jak miłość" też była wzmianka o Johnny'm :)

Jackie_xD

Już to widze... Jaka??Niektóre polskie seriale mają okropne teksty!

Tainted_Lady

W "M jak miłość" Hanka powiedziała do Marka, że chce iść do kina i zobaczyć Johnny'ego Depp'a w nowej roli..., czy jakoś tak...
Mama oglądała w innym pokoju, ale jak usłyszałam, że coś mówią o Depp'ie, to od razu pobiegłam zobaczyć co;-P

Lucja_Tonks

Dla mnie to taki żal ;/ Jakieś "kiczowate" seriale wspominają o kimś takim jak Johnny jakaś Hanka ze wsi nie może o nim nic mówić bo aż wstyd :P Do Johnnego to może być podobny tylko jego brat i synek. Weźcie załamują mnie polskie seriale ;/ mogli by puścić 21 Jump Street. A nie wszystko o miłości łeee ;/ Polska niedługo zacznie robić brazylijskie ale polskie tenelowele.

Ps. Jak moja mama oglądała te M jak mocne piwo to od razu sium przed tv :P

Lucja_Tonks

A no rzeczywiście ten Pan nie przpomina ani trochę Johnnego... Heh, a co do M jak miłosc tez to widziałam;/