Nie wiem czy zauważyliście, ale ostatnio bardzo często wspominaja o nim w tym filmie. Kiedyś nie chcący uslyszalam jak (chyba) Kinga jedna z bohaterek "Pierwszej Miłości" wspomina, ze jakiś chłopak jest bardzo podobny do Johnnego. Jak zobaczylam owego chłopaka to myslalam, ze sie wściekne! Po prostu szczekami opadla. Wierzcie mi, ten chlopak nie mial z Johnnym NIC wspolnego...Na szczęscie sprawa poznej sie jakos wyjasnila.
Jesli to ogladaliscie-piszcie, jestem ciekawa jakie są wasze wrazenia co do tego. Pozdrowinka:)
tiaaa.. tez mnie to dobilo..
taka bylam ciekawa jak bedzie wygladal, a tu jakis oblech;P
Szczegolnie, ze caly czas podkreslali, ze wyglada jak Johnny..:|
Taa... Tragedia... Kiedyś "skacząc" po kanałach usłyszałam nazwisko VANESSA PARADIS... Patrzę, a tu "Pierwsza miłość" i jakiś koleś mówi, że gdy mieszkał w Paryżu to jego kochanką była właśnie Vanessa... (Hmmm... Dość żałosne), a dziewczyna się go pyta: "Chyba na spółkę z Johnnym Deppem"... Może scenarzyści to jacyś fani Johnny'ego?:P
Tomasz Mycan
http://www.filmpolski.pl/z1/24o/39224_1.jpg --> tu masz fotkę, hmm mi już bardziej Zakoscielnego przypomina i naprawde nie wiem co im z Johnny'm sie skojarzylo :|
totalna tragedia, on naprawde nie jest podobny, no ale jakimś oblechem(przynajmniej na tym zdjeciu) nie ejst:P
Przepraszam bardzo to skoro lubie Deppa to znaczy, ze jestem TEPA? To chyba cos z toba jussini jest nie tak:P
W "M jak miłość" Hanka powiedziała do Marka, że chce iść do kina i zobaczyć Johnny'ego Depp'a w nowej roli..., czy jakoś tak...
Mama oglądała w innym pokoju, ale jak usłyszałam, że coś mówią o Depp'ie, to od razu pobiegłam zobaczyć co;-P
Dla mnie to taki żal ;/ Jakieś "kiczowate" seriale wspominają o kimś takim jak Johnny jakaś Hanka ze wsi nie może o nim nic mówić bo aż wstyd :P Do Johnnego to może być podobny tylko jego brat i synek. Weźcie załamują mnie polskie seriale ;/ mogli by puścić 21 Jump Street. A nie wszystko o miłości łeee ;/ Polska niedługo zacznie robić brazylijskie ale polskie tenelowele.
Ps. Jak moja mama oglądała te M jak mocne piwo to od razu sium przed tv :P