Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
245 721 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Elo wszystkim :D:D Mam do was takie pytanko... :) Kto widział film "Piraci z Karaibów- Na Krańcu Świata" ? Oczywiście w roli głównej Johnny Depp i zagrał on jak chyba wiecie Jack'a Sparrow'a :D:D:D Boże jak ja uwielbiam teo aktora i ten film :D:D:D Mam już chyba z 20 plakatów na ścianach z tego filmu i oczywiście Johnny'ego :D:D:D

PajotynQ

Co za pytanie... No pewnie, że większość fanów... Chwila nie, wszyscy fani Deppa na pewno widzieli Piratów z Karaibów:D Widzę, że strasznie zakochana jesteś w JACKU SPARROWIE, bo wychwalasz tylko tą role. I jak czytałam masz plakaty wywieszone na ścianie z filmu piraci z Karaibów. A pewnie na pierwszym planie znajduje się cwany Jack Sparrow. Wolałabym mieć fotki Johnnego Deppa na ścianie. Na szczęście nic z tego typu nie wisi mi na ścianie, ale widziałam kilka filmów z udziałem Deppa i tak sobie myśle... Widziałaś inne filmy z udziałem Deppa?? Pozdrawiam Cię serdecznie;)

_Anusia_

No pewnie że widziałam inne filmy z nim :D:D:D Podobał mi się też bardzo w filmie "Z piekła rodem" "Pluton" "Żona astronauty" a dalej już mi się wymieniać nie chce bo dużo tego jest :D:D Plakaty Johnny'ego Depp'a oczywiście też mam :D:D Jakbym nie mogła mieć? :P:P:P A jak zobaczyłam Piratów z Karaibów to Jack naprawde mi się bardzo spodobał :D:D:D Jestem na tej stronie od paru dni dopiero więc najpierw zaczęłam od tego filmu i od Jack'a :):) A tak narazie to się trudze z przetłumczeniem listu do Johnny'ego :P:P:P Pozdro :*

PajotynQ

No to super mamy kolejną fanke Deppa. I poprawka zaczęłaś od filmu piraci z Karaibów i od Johnnego Deppa nie od Jacka;) Jack to tylko charakter grany przez Deppa;) Pozdro;)

_Anusia_

heh no fakt... :) a tobie w jakim filmie pierwszy raz spodobał ci się Johnny? :D:D:D

PajotynQ

pierwszy raz zobaczyłam go w piratach:P Norma, spodobał mi się bardzo. Później stwierdziłam, ze chce oglądnąć inne filmy z jego udziałem. Zaczęłam ściągać filmy takie jak Edwart Nożycoręki, z piekła rodem, jeździec bez głowy i kilka filmów z jego udziałem widziałam. tylko za dużo pisania:D

_Anusia_

jak znajdziesz chwilke to możesz zajrzeć na mojego bloga o Johnny'm Depp'ie :D:D http://johnny-depp-or-jack-sparrow.blog.onet.pl/ Pozdro :*

_Anusia_

Hejka, dziewuszki! :D:D:D Mogę się przyłaczyć? :D:D:D też :D bardzo :D lubię :D Jacka :D Sparrowa :D :P:P:P jestem w nim :P absolutnie :D zakochana :D i chcę :P miec z nim dzieci. :D:D:D:D:D:D myślicie, że mi się to uda ?:D:D:D :P pozdro :D:D

sperma

ojj z tymi dziećmi to nie wiem czy ci się uda :P:P:P też jestem w nim zakochana do potęgi normalnie :P:P Pozdrawiam :*

PajotynQ

Rzeź niewiniątek.

karaiby

hahaha...

PajotynQ

Hej hO!
Napisałabym coś, ale za dużo tego i mie się nie chcę!
yeah!

Śliwki.

_Anusia_

Podpisuję się pod moją poprzedniczką! Ja mam z nim 13 plakatów w 3 jako on sam, 10 z Jackiem Sparrowem! POZDRAWIAM CIĘ ANUSIADYMKU!!!

Kapitan_Aleksandra_Sparr

Cześć słoneczka :D :D :D
Ja też lubie Dżaka Sparroła! Widziałam go w Piratach z Karibów i wiecie co? On jest sssswwweeeeetttttyyyyy! Moja siostra też tak mowi!!!!!!!!!Ona go uwielbia! To jej ulubiony aktor !!!!!!!!!!!! Mój prawie też!!!!!!! I wiecie co???????? Czy Dzak Sparroł grał też w innych filmikach? Bo ja tego pirata nigdzie indziej nie widziałam!!!!!!!!!
Pozdro dla super fajnych odlotowych fanek Sparroła który super zagrał w piratach nie?????

Ann_24

Załamie się!! Dziewczyno "Dżak Sparroł" TO TYLKO JEDEN BOHATER z wielu innych granych przez aktora JOHNNEGO DEPPA!! I Jack Sparrow nie wystąpił w innych filmach tylko w piratach. A grał go Johnny Depp. A jeśli chcesz wiedzieć w jakich filmach grał jeszcze Depp to sobie o nim troche poczytaj. Nie... no idę sobie szczelić w pałe!!

Alex dziękuje za pozdrowienia i sama pozdrawiam:D

_Anusia_

anusiadymek - spokojnie! Nie zabijaj się! To tylko prowokacja! Nikt chyba nie jest na tyle ... (wpisać co chcesz) żeby tak pisać na serio (...prawda?...)

martamar16

o lol.... jak tak można zbeszcześcić nazwe Jack Sparrow? A właściwie to samego Johnny'ego Depp'a... Skoro to twój prawie ulubiony aktor to powinnaś o nim troche wiedzieć.... no ale cóż :) Pozdro :)

_Anusia_

Nie no, jak czytam takie komentarze jak ten nade mną, to placzę ze śmiechu <TAK WŁAŚNIE, MUSIAŁAM SIĘ TYM Z WAMI PODZIELIĆ FORUMOWE MARCHEWKI>.

Cyanide

Spośród wielu nazw, jakie możnaby przypisać niektórym dziewczętom piszącym w tym temacie, na dzień dzisiejszy najbardziej pasuje mi słowo: idiotki.

sperma

Im więcej postów tu powstaje, rodzi się, lepi, albo może KLONUJE, jestem pod coraz większym wrażeniem otaczającego mnie świata, ludzi, much i warzyw.

_Anusia_

Moowa.... A nie piszę się Dżak Sparrow tylko Jack Sparrow. Zapraszam cię Anusiadymku na mój blog jest nowa nota. POZDRAWIAM cię warriatko Alex.
a to co napisałam nie dotyczyło ciebie tylko to jest do tej dziewczyny co jej odpisałaś.
POZDRO!!

_Anusia_

Moowa.... A nie piszę się Dżak Sparrow tylko Jack Sparrow. Zapraszam cię Anusiadymku na mój blog jest nowa nota. POZDRAWIAM cię warriatko, Alex.
a to co napisałam nie dotyczyło ciebie tylko to jest do tej dziewczyny co jej odpisałaś.
POZDRO!!

_Anusia_

Moowa.... A nie piszę się Dżak Sparrow tylko Jack Sparrow. Zapraszam cię Anusiadymku na mój blog jest nowa nota. POZDRAWIAM cię warriatko, Alex.
POZDRO!!

Kapitan_Aleksandra_Sparr

ocho...uwaga na horyzoncie anusiadymek...przygotować sie do akcji....
Dla niezorientowanych w temacie: to ta co mnie upomina a sama zastanawia się nad kolejnością w hierarchi Depp & Bloom (mówimy o zdolnościach i o najlepszych aktorach) (To było na filmwebie w jednym z tematów obecnych tu założonych przez samego DaruVeald:)

Podrawiam Cię słonko ty moje. Rozświetlasz mi drogę na filmwebie niczym gwiazdy w księżycową noc :)

Ann_24

Princess Sophia:
Szczeliłaś sobie w ten łeb czy nie?

PajotynQ

jak mzona sie zakochac w kims kogo widzisz przez szklany ekaran a no i nie widzisz tam Johnnego tylko postac przez niego graną...

p.s. Sperma chcesz miec dzieci z Jackiem SParrowem? mam pomysł idz do sexshopu i popros o wibrator z plemnikami Jacka Sparrowa ale mi problem ja juz kupiłam takich 12 i mam 12 dzieci z Jackiem Sparrowem czaicie baze?? proste jak drut!

użytkownik usunięty
Lady_Diana

Lady Diano (no nie ten nick mnie rozwalił) na swoje własne pytanie odpowiedziałaś sobie w p.s.....

a co miałam sobei wywalić nick "LADY SPARROW" albo "LADY DEPP" dlatego wziełam sobei nicka od mojego imienia

PajotynQ

Musi być ciężko żyć bez mózgu. Chyba współczuję.

karaiby

Boże skończcie z tymi dziećmi z Jack'iem Sparrow'em bo zaraz sie powiesze.... ;/;/ Nie moge.... myślałam że na tym świecie są bardziej rozsądne ludzie...;/;/ No ale cóż

PajotynQ

Yeah! To ja jeszcze powiem, że dzieci Jacka Sparrowa są do kupienia w pierszym lepszym kiosku, więc nie wiem o co tyle szumu!

<jak tam sznur?>

Cyanide

totalna załamka.... ;/ dosłownie niektórzy mnie załamuja...

użytkownik usunięty
PajotynQ

eh...wiesz, że mnie też?
Na przykład ty

PajotynQ

O rany i co teraz będzie? Ale nie martw się, zawsze masz jeszcze swój blog!

użytkownik usunięty
Cyanide

Myślisz?

O! Zniknął, a był!
Co za czary mary tu ktoś uprawia :}

Cyanide

Eeeeeeeee tam, ja mam jedno super sztuczne przyrodzenie Jacka i jak na obecna chwile - wystarczylo mi na wesole trzy tuzinky dzieciaczkow! Jakies badziewie kupilas, idz stad w ogole ;* Moze i nie masz LADY SPARROW w nicku, ale za to masz ohydny avatar! iha!

sperma

yhy...wedle uznania moge zmienic avatar

PajotynQ

To przykre... Naprawdę dość wzruszyła mnie Twoja historia. Tak wiec chciałabym Ci jakoś, z dobrej woli, pomóc. Myślałaś np. o tym, żeby kupić sobie jakieś urządzenie do myślenia? Przydaje się całkiem. Pozdro!

sperma

Post oczywiście skierowany był do biednej, urażonej, załamanej izy7trini!