Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 370 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

jeden film i to na początku roku, a na następny trzeba czekać prawie następny rok:/ i to kolejna super produkcja fuck....................

un_soleil

Jeden, ale za to jaki. Sweeney jest świetny, z resztą jak wszystkie filmy duetu Depp-Burton.

Robkax

Masz rację Robkax;}
Poza tym jeśli kolejne filmy Johnny'ego będą dobre(a tak się zapowiadają)może warto poczekać na nie rok?
Co nie zmienia faktu że oczywiście chciałabym obejrzeć jakiś nowy film z Johnny'm w tym roku.
Pozdrawiam ;*

Robkax

a mnie sie ten film nie pododbal... uwielbiam johnny'ego jako aktora i wogole ale ten film moim zdniem byl sredni... i to nawet bardzo..;/

użytkownik usunięty
un_soleil

Czasem warto poczekać... np w tym przypadku :)

obyście mieli racje kupy

użytkownik usunięty
un_soleil

A Ty znowu o tych odchodach :P

un_soleil

Mnie nie zdenerwował ;) Sweeney to rzeczywiście zajebisty film - bo z Deppem, nie? ^ ^ Dołożył się do tego rónież Burton, ale wiadomo, że dzięki Johnemu cokolwiek w ogóle wyszło ;P

Wyłupałam w empiku za ten film 6 dych, ale nie żałuję ;) Jeszcze nie raz go obejrzę.

Następna superprodukcja w następnym roku, no co? Niech trochę odpocznie od roli golibrody ;P Nie ma się czym denerwować.. :)

PannaMartyna

A co Ty byś chciał? 10 nowych filmów na rok?

PannaMartyna

Taaa... Bo z obsady tylko jego znałaś? Ja naprawdę nie chcę być niemiła, ale mówienie, że gdyby nie Johnny, z tego filmu nic by nie wyszło, czyli pominięcie tylu aktorów, których szanuję i lubię, oraz samego reżysera, to przecież w ogóle nie wiem co i nie mogę pozostać milcząca.

Chyba, że jestem strasznie dziwna i to był sarkazm., którego nie zrozumiałam.

Co do tematu. Nie mam czasu na czekanie na Public Enemies więc dla mnie mógłby wyjść do kin na początku wakacji, bo przynajmniej miałabym czas na pójście na niego xd

Gehenn

Gehenn.. To był stuprocentowy sarkazm ;)

Dla reżysera - szczery podziw, dla aktorów (w tym dla Deppa i Heleny Carter) - wielki ukłon.

Oj, Gehenn, może mnie wreszcie polubisz, co? ;)

PannaMartyna

Sarkazm?
Spałam. Możliwe, że jeszcze się nie dobudziłam xD
Oj, może. Wiesz, lubienie u mnie to strasznie dużo znaczy i w ogóle :>

Gehenn

Sarkazm.
Uwierz mi, sarkazm.
Ja w życiu realnym, a nie virtualnym, również zachowuję dystans, ale tu staram się być po prostu miła..

..no, może nie zawsze, ale zdarza mi się ;D

PannaMartyna

Mnie też zdenerwował. Ileż można czekać? Wziął by się za 5 produkcji na raz, a nie siedział sobie we Francji i winko popijał...

Lady_From_Burton_World

Bo jak wiadomo Johnny Depp nie powinien spać, jeść, pić i załatwiać swoich potrzeb fizjologicznych ani żadnych innych. Johnny Depp i roboty nie wykonują tych czynności^^ ;)
Ja bym postawiła na 10 produkcji na raz i najlepiej, żeby każdy był nakręcony w miesiąc, co dawałoby rocznie około 120 filmów z Deppem. Piszmy do jego menadżera! xDD

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

Lepiej zrobić jeden a genialny niż 30 marnych filmidełek o niczym.

dziabonczek

No co ty..?
Każdy film z Dżohnem jest wspaniały i niesamowity i jest arcydziełem. I nie masz prawa sądzić inaczej.

Gehenn

............stopo stopo stopo wy głupie psie odchody, wyszła z was ta polska żółć..............

un_soleil

Mądryś Ty? Bo mam nieodparte wrażenie, że niezbyt..

PannaMartyna

mądry i przystojny stolcu

un_soleil

No, właśnie widzę, że moje nieodparte wrażenie, że za tym pseudonimem kryje się jakiś półdebil jest wrażeniem całkiem prawdziwym, a co się okazało.. niezwykle trafnym!

Pozdrawiam Mr. Stolca gorąco!

PannaMartyna

Aj tam martynkaaa (dobrze napisałam?) mówisz tak jakbyś słońca nie znała...

Lady_From_Burton_World

Oj, wolę go naprawdę nie znać.. ;P Z daleka od tej "kupy", że się tak posłużę jego językiem.

użytkownik usunięty
PannaMartyna

Gadacie.... słońce jest fajny :P

Widzę że jedynie TK ma taki sam dystans jak ja, do tego co dzieje się na tym żałosnym forum.

un_soleil

Nie tylko Ty i TK. Większość ma dystans. Ale Ty dość dziwnie wyrażasz to zdystansowanie.

PannaMartyna

Walki o to forum minęły dawno i bezpowrotnie, więc dziś czy chcesz czy nie chcesz musisz mieć dystans do niego, bo wszyscy mogą tu wszystko ;)

Lady_From_Burton_World

Wytłumacz mi w takim razie - kim jest to Słońce? To jakiś administator, internetowy Bóg, że wszyscy mu wszystko wybaczają i akceptują jego żałosne wypowiedzi?

PannaMartyna

Słońce to Słońce, co tu tłumaczyć ;)

PannaMartyna

Wytłumacz mi w takim razie - kim jest to Słońce? To jakiś administator, internetowy Bóg, że wszyscy mu wszystko wybaczają i akceptują jego żałosne wypowiedzi?

A jednak się nie polubimy. Wiesz, chodzi o to, że po Piratach z Karaibów nie można brać tego forum na poważnie i to bardzo przykre dla tych, którzy byli 'za czasów przed PzK'(niestety, beze mnie)na tym forum... Niektórzy(ja też)próbowali coś z tym zrobić(ze śmietnikiem, który jest obecny, czy się zwraca na to uwagę, czy nie), ale potem postawili na takiej bardziej sarkastycznej i z dystansem postawie i próbują się śmiać, lub po prostu to robią z forum. Niektórzy nadal mają pretensję. Niektórzy po prostu sobie poszli. Pomyśl jakie to denerwujące, że dobry aktor, jakim jest Depp, nagle staje się powszechnie znany i na jego forum na filmwebie(który, jak myślałam, ma podobno poziom)zaczynają wypisywać się nastolatki, które twierdzą, że jest seksowny i chciałyby wiedzieć, jaki jest w łóżku. Może dla ciebie wypowiedzi Słońca są żałosne, moim zdaniem mówi to, co wszyscy, tylko po prostu bardziej 'ostro'. Chociaż muszę przyznać, że teraz na forum trochę przycichło i zrobiło się pusto.

Jak ja niespójnie mówię i piszę. Tyle ode mnie.

Gehenn

Ehe. Tak więc chcesz mi powiedzieć, że na tym forum piszą same napalone nastolatki? I czaaasem zdarza się taka "intelgentna i wszystko wiedząca ktosia, jak Ty" i rewolucjonizoujesz forum? Może inaczej.. Twoja obecność na nim dodaje normalności?

Nazwij mnie, proszę napaloną fanką Deppa i Jackofanką. Tak na to patrzysz? Taka właśnie jestem?

PannaMartyna

Chyba mojej wypowiedzi nie zrozumiałaś, tyle powiem. Nie patrzę na ciebie w ogóle, nijak, tylko wyjaśniam. Powyższy tekst nie był o tobie.

Gehenn

yhy, wspaniale.

Pozdrawiam.

<za krótki>

użytkownik usunięty
un_soleil

Czy zamiast analizy stosunku słońca do społeczeństwa i społeczeństwa do słońca nie wolelibyście się zająć np. kopaniem rowów melioracyjnych? Albo globalnym ociepleniem? :P

Do żadnej z tych rzeczy nie mam specjalizacji, czuję za to zacięcie do analizowania różnych rzeczy ;)

Lady_From_Burton_World

słoneczka moje kochane:>

un_soleil

Wiecie..

Pieprzę to.
Skoro tu taka wolna amerykanka, to OK.
Nie będę sie z Wami kłóciła, bo szkoda na to czasu.

Pozdrawiam! ;)

PannaMartyna

Brawo! Chyba wreszcie zrozumałaś jak się rozmawia na tym forum!

paciek

Ehe, zrozumiałam :P