Nono wiem, ale jednak mnie to dziwi. Bo nie możliwym jest, że filmy oceniasz wysoko, a przecież on gra tam główne role.
Powinieneś zmienić ocene na sprawiedliwą :P
czyli jaka? ty tez dajesz jakby nie bylo nie sprawiedliwa bo depp nie posiada na pewno takiego talentu jak marlon brando czy robert de niro
wiec pewnie kolo 5-6 byloby sprawiedliwie
wiec ty dajesz 10 a ja za to sobie daje 1 i mamy pirateczke, proste;d
Sprawiedliwą.
Przestańcie już mówić o De Niro bo to nie jest argument!To nie jest powód, żeby oceniać go na 1. Tylko beztalencia na to zasługują. Depp nawet się nie porównuje do de niro. Jest skromny. Ale jest lepszy.
5-6?Nigdy w życiu. Ocenić na równi z tymi marnymi "aktoreczkami", którym dałeś takie oceny?No way.
1 to taka Ola Szwed czy coś tego typu.
11 mniej widze ze z liczeniem slabo;d
i ja ocenilem jeszcze w tym 2 gry z deppem wiec nawet 13 mniej
no i duzo filmow widzialem dawno hehe
w ostatnich 2 latach moze 15-20 filmow z deppem widzialem
pisze sie MISZCZ jak zwykle na posterunku hehe
intouchables zdabadz szybko vhska, kolejny mega film z europy
Przecież to mój kochanek,nie wiedziałeś?
Stali bywalcy wiedzą<śmiech>.
Truposz i odważny to świetne filmy.
Wiec zaznaczam te dwa filmy do obejrzenia w pierwszej kolejnosci bo raczej nie widzialem
Kurcze ogladalem od dawna filmy rozne ale nie mialem konta i teraz nie moge sobie wszytskiego przypomniec co ogladalem
nie wiem,jakie filmy preferujesz,te ww.są takie...niektórzy by powiedzieli,ze zamulają.
Truposz-film drogi,Depp sie tam za dużo nie "rusza"ale obraz ma swój klimat,no i jest czarno-biały,co nadaje charakteru.
Z"The brave" będzie inaczej,to raczej film dla kobiet(takich twardszych)ale niektórym facetom będzie sie podobał(szczególnie scena,gdzie oklepał gościa i...).Nie będe spoilerować
Powiem,że łezka poleciała przy tym filmie.
Zaraz cisnę na wódeczkę,przekaż ludziskom,że ich zdrowie.Nie chce spamu twytaczać<smiech>i tak bajzel.
Hahaha no tak, ale ja nie oglądam z nim tylko filmów, niektórym może to wydać się dziwne, ale to moje postanowienie, żeby obejrzeć wszystkie filmy z jego udziałem, i jak to zrobię, to wtedy pogadamy ;)
w cggg malo co pogral ale w marzycielu nie bylo najgorzej juz, nawet nominacje do zydowskiej statuetki dostal zreszta