Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 452 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Nareszcie się na nim poznali. Mimo wielu znakomitych ról w swoim dorobku, jest to dopiero jego druga nominacja. Myślę, ze w tym roku wygra! Nie widziałem jeszcze filmu, ale bez tego wiem, ze zagrał koncertowo. Trzymam kciuki! Oscar dla Depp'a!

_matti_

Myślę, żę nie należy oceniać jego roli jeżeli nie obejrzałaś filmu... :D Ja widziałam "Marzyciela" i mogę przyznać z czystym sumieniem, że rzeczywiście Johnny Depp zrobił coś wielkiego. Trzymam za niego kciuki i liczę że dostanie tego Oscara :)

ona_1234567

Fakt, masz rację... Trochę się rozpędziłem. Ale nie widziałem filmu, w którym Depp nie zagrał świetnie :)

_matti_

ja teSh nie wiziałam MardzyCiela ale wiem ze powinien dOstać tegO oScara ;]] chodźby za całokShtałt!! ;]] HmMmm.. jedNak za całkoShtałt powinien dOstac iCh ze 20 ;D

_matti_

A ja widzialam "Marzyciela". Depp zagrał jak zwykle świetnie, ale to nie jest rola, która zasłużyła sobie na Oscara.. nominacja jak najbardziej :D Ale nie sądze, żeby wygrał ;) Pozdrawiam :*

użytkownik usunięty
Angel_a

ja myślę inaczej..rola świetna film magiczny..tylko że nie jest amerykanski...a jak kazdy wie brytyjska produkcja nie dostanie oscara...(z zalozenia)...ehh...no coz filmu razcej nie docenia.... bo jest zbyt dziwny...

oczywiście, że powinien dostać choć nie widziałam filmu jestem pewna, że graz Johnnego Depp'a jest warta tej statuetki.

Nuriko

życze mu tego z całego serca,i chyba sie bede cieszyc bardziej niż on kiedy wygra:P ale najgorsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie bede tego widzieć bo nie mam canalu+...buuuuu:(

dragonlfy

Depp w formie ale w tym roku zostal zdominowany przez nowy talent - Jammiego Foxx'a. Jego rola w Rayu to mistrzostwo :)

użytkownik usunięty
_matti_

Depp jak zawsze w formie. ten czlowiek to chyba jakis fenomen - potrafi sie wcielic w kazda role. podczas grania sprawia wrazenie jakby nie angazowal zbytnio w swoja gre, a jedynie bawil na planie - z wiadomym skutkiem:). czy widzieliscie kiedys jakis slaby film z jego rola? z pewnoscia nie! [no moze slaby film, ktorym zagral to "Koszmar z ulica wiazow" ale wiem, ze i ten obraz ma swoich wielbicieli:) ] uwielbiam tego Pana. kazdy film z jego udzialem jest godny polecenia. ale po co ja to pisze - i tak wszyscy wiemy, ze on jest swietny w tym, co robi:)
pozdrawiam! ciao

halo halo to ja wielbiciel koszmaru :)
chcialem tylko wspomniec ze jesli wie sie ze film ma swoich wielbicieli nie mozna chyba tak szastac slowem "slaby" nieprawdaz?

pozdrawiam.