Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 436 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Na film webie mnie zdyskryminowali. Pewnie dlatego, że nieładnie zachowałam się na forum Zmierzchu, które chyba jest pod stałą obserwacją. Albo jakaś menda stąd na mnie doniosła.
Żeby było na temat. Depp ma takie sobie ciało, może jak był młody nie miał tego obrzydliwego brzucha, który zaprezentował już w 9 wrotach.
Niski jest i dobrze, lubię miniaturki. Tylek miał ładny w kurorcie, Tylko taki dzieciak. Nibylandii chyba nie odnalazł też do końca, patrzeć się na niego nie dało w tej obleśnej fryzurze, ulizany na dziadygę. Scena na statku jedynie - czekolada na oczy. W czekoladzie wreszcie porządnie, w Arizonie jak mieszkał to gorzej niż wy kwoki mu się wiodło. Ed Wood miał zbyt dziwną głowę, a w Nożycorękim nożyce miał bardzo podniecające.
Najfajniejszy był Don Juan, chociaż i tak pipa z niego wyszła, ale przynajmniej wyglądał. Pirat mniej obleśny niż dzisiejszy Depp w rzeczywistości, przynajmniej mu oczy węgielki podkreślili. Myślę, że węgiel może być brązowy i jest bez wątpienia nieodgadniony. Oczy bardzo zachęcające i kosteczki też. Czy u nóg to nie wiem, chociaż ładna stopa.
Poza tym chciałabym powiedzieć, że chociaż Depp ma czasem za pulchną głowę, to w Truposzu wyglądał tak jak powinien. Chyba, że spojrzymy na niego z perspektywy trawy-wtedy zobaczymy owy brzydki kształt, psujący efekt końcowy. Kości ma jednakże bardzo zachęcające i te na twarzy i paliczki również. Zdecydowany atut tutaj stanowią właśnie paliczki.
w sumie brwiami też potrafi popracować tak, że czasem zmarszczy, a wtedy to już chwyta za macicę. Zwłaszcza jak do doły marszczy. Podsumowując: po twarzy bym go mogła pogłaskać, w latach 1991-1996, i pomyziać się też. Oczy ma ładne. Włosy też byle nie ulizane, bądź krótkie, bo wtedy z myzianiem nici z igłą. Mody i drobny był sexi, ale teraz tylko fragment tyłka mu napiętego pozostał i paliczki, an ktorych można oko zawiesić, jak pierścieniami nie naładowane.
Na koniec pragnę dodać, że nie jestem tym z paskiem i Depp to jeden z najlepszych aktorów, jakich znam, bo mnie przekonuje i tyle.
To dopiero temat! Co myślicie nad seksualnością Deppa? Jest dla was aseksualny? Które fragmenty?

cncll

„Słyszałam o ludziach, którym udało się dorosnąć...ale nigdy nikogo takiego nie spotkałam.” (“Chirurdzy”)

Tak tak, mów śmiało ;p

Lady_From_Burton_World

Matko, gdzie mi ten pierwszy post sie zapisał ;/.

cncll

Nie wykasowali tylko popsuli n jak zwykle . :)))

MorganaBlackcat

Wiem, coś się chyba psuje...

A tak poza tym, gdzie jest temat "nie ogarniam"???
Wykasowali? ;((

MorganaBlackcat

wykasowali! właśnie tak myślałam, że za mało spamu.

cncll

Kurde naprawcie to Baranki Boże bo się wam i nam portal sypie:)))

I zapisuje posty gdzie popadnie.!

Nowoczesna_bielizna

ale ty jesteś nienormalna... sorry. Johnny cały jest bardzo seksualny - tak, żeby nie dyskryminować twojego tematu.

gosia2326

Dziękuję. Nie jest fragmentarycznie.

Nowoczesna_bielizna

ojej !!!!!! i co ja teraz zrobię !!!!!!

gosia2326

Przestań, bo nie potrafisz.

Nowoczesna_bielizna

czego, przepraszam nie potrafię? odpowiedz ...

gosia2326

Nie wychodzi Ci. Z pierdołami nie gadam. Jesteś pierdoła. Czekam na użytkowników znających się na rzeczy.

Nowoczesna_bielizna

jesteś poprostu głupia i każdy ci to powie. być może ja jestem pierdoła, ale ty... dokończ.

gosia2326

Wypierdzielaj gosia w kozi róg, albo dzicz, przeczytaj mój post wyżej i zrozum, że z lizaczami jak Ty nie gadam.

Nowoczesna_bielizna

NIE BĘDĘ SIĘ ZNIŻAĆ DO TWOJEGO POZIOMU. dziękuję za przemiłą rozmowę :)

gosia2326

Pierdoła posłuchała.

Nowoczesna_bielizna

nieprawda. nigdzie nie idę. po prostu nie gadam z tobą, tylko czekam na wypowiedzi mądrzejszych.

gosia2326

"Co myślicie nad seksualnością Deppa?"

Depp jest cały seksualny, a najbardziej jego drugi palec prawej ręki, ach och, nie mów, że nie zauważyłaś?

Lady_From_Burton_World

o.O - padłam xD hahahaha!!! a ja myslałam, ze najbardzoej seksualny jest jego 5 palec u lewej nogi...

BK_201

Najbardziej seksualne są jego złote zęby w Piratach z Karajebów.

Mada_gringo

Dla mnie temat na miarę złotej kaczki lub innej kwoki. <szeroki wysoki niski ukłon>

Najbardziej seksualne były jego szramy u Cara.

cncll

ja uważam ten temat za coś masakrycznie bezsensownego. ale już nic nie będę lepiej pisać bo jeszcze dowiem się czegoś nowego o sobie (np. że jestem ''kwoką'')

gosia2326

gośka, wyluzka. nie spinaj się tak, kwoczko :D

sophie_k

nie denerwuj mnie... żartuję ;) ale wiesz, naprawde staram sie nie spinac, lecz ta menopauza... ;P

użytkownik usunięty
Nowoczesna_bielizna

Gratulacje bez przekąsu ;>

No pośmiałam się wreszcie ;P
Pozdrowienia od jednej z dziwek Neptuna.

użytkownik usunięty
Astartte

No Szara nareszcie! Przywracasz wiarę w człowieka!

Ekhm...upominam Was- nie róbcie offtopu. Dlaczego tylko ja i Jokerina napisałyśmy co uważamy za najseksowniejsze w Deppie? ;p
Ja bym chętnie poznała opinie innych... ;)

Tak nawiasem mówiąc temat jest pierwsza klasa, więc odwołuje to porównanie Violetty do brylantyny ;p

Lady_From_Burton_World

A nie, przepraszam- Mada i cncll tez coś napisały...

Lady_From_Burton_World

ja już napisałam. na początku, że Johnny jest cały seksualny. a teraz idę się pociąć... ;P

gosia2326

powód? Violetta wygrała ze mną grę słowną pt. ilość wypowiedzenia słowa ''kwoka''. nie wytrzymam psychicznie... ;)

gosia2326

mam na to sposób!
ŻYJ POZYTYWNIE I PIJ KAWĘ. to pomaga, serio. :)

Mada_gringo

jak ja mogę żyć pozytywnie po takim ciosie ?!

użytkownik usunięty
gosia2326

Jakież to oryginalne "zaraz ide się pociac" ha ha ha
Nudne się już robią takie teksty.

Dobrze Violetto - seksualna jest ta pozostała część napiętych pośladków jak to ujęłaś i kosteczki + paliczki. OK?

fakt. teraz będę mówic: idę się ukamienować :)

gosia2326

ta.
"-Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień.
<rzuca kamień>
Sorry byłam pierwsza :D"

Mada_gringo

ał. może jednak pójdę się wyspowiadać :)

Mada_gringo

Myślę, że u Deppa najbardziej seksualny, jak sama nazwa wskazuje, jest seksualny nieżyt nosa.
Jest to niealergiczna forma nieżytu nosa związana z aktywnością seksualną. U chorych występuje blokada nosa z produkcją surowiczej wydzieliny.
Objawy nieżytu pojawiają się tuż po zakończeniu stosunku płciowego (nie w trakcie) i trwają 5 do 15 minut.

Jak rozpoznacie i u siebie objawy proszę nie przybiegać do mnie z płaczem ja tylko kopiuję wikipedię.

Astartte

Jestem za tyłkiem w czwartej części piratów, o.
A to dlatego, bo nikt go jeszcze nie widział i wszyscy sobie inaczej... wyobrażają.

*kiwa głową w zadumie*

Gehenn

Mnie najbardziej podoba się okolica Jego twarzy od łuku jarzmowego do dolnego brzegu żuchwy ;D

mamsupernick

Aseksualne pośladki.

Nowoczesna_bielizna

zazdroszczę, że je widziałaś:D ja niestety jestem ograniczona do podziwiania jego oczu i paliczków

Alice_in_Neverland

W kurorcie nie byłaś? No chyba, że tak.

Nowoczesna_bielizna

no niestety, ale mam rozumiec, że polecasz?:D

Alice_in_Neverland

Dupa tam jest pierwsza klasa!

Astartte

Płaska

Nowoczesna_bielizna

http://www.youtube.com/watch?v=X83kddJX0J0

Macie. Wiem, ze tego chcecie ;p

Lady_From_Burton_World