strasznie dziwi mnie jedna rzecz, że tak bardzo dużo ludzi akurat po Piratach przypomniała sobie o tym aktorze... tak jakby wziął się znikąd :| nagle Johnny to , Johnny tamto - zgadzam się, w Piratach zagrał rewelacyjnie(a to mało powiedziane), ale przeciez miał tez wiele innych świetnych ról (np. w Edwardzie Nożycorękim, Don Juanie De Marco czy Sleepy Hollow). Jedyne pocieszenie z tego wszystkiego to to, że wreszcie sobie o nim przypomniano i może Ci co jeszcze nie widzieli jego starszych (co nie znaczy gorszych) filmow i ról, nadrobią to w najbliższym czasie... :)
Nie powinno cię to dziwić, poprostu "Piraci z karaibów ..." był sporo reklamowany, a że Johnny zagrał świetnie to co do tego nie miałem wątpliwości, granie to jego powołanie i nie powinien z tego rezygnować :) A co do innych filmów z każdym dniem zostaje mi ich coraz mniej do obejrzenia i przeanalizowania :)
no trzeba przyznać, że PiRaCi to świetny film :D zwariowałam i kupiłam go sobie na DVD, o co mi teraz rodzinka głowe truje :P ale co tam :P
Ale ja to Johnny'ego zawsze lubiłam i podziwiałam :D jest świetnym aktorem i za każdym razem, gdy gra w jakims filmie, to od razu ten cały film staje sie lepszy... gdy Johnny gra, mam wrażenie, że on wcale nie gra, tylko jest tą osobą.
On bardzo wczuwa się w swoją role. Mam nadzieję, że ogladaliscie Blow :D i właśnie, żeby dobrze zagrac w tym filmie, Johnny spędził z głównym bohaterem tego filmu( gdyż to film na faktach!! :P) dwa dni w więzieniu, żeby go poznać... ten kto oglądał ten film to i tak wie co mam na mysli :D
pozdroffionka :) :*
oj tak ja oglądałam i wiem co masz na myśli; jestem zachwycona! Zakończenie było cholernie smutne-szkoda mi tego faceta.
nooo, ja to kilka razy płakałam na Blow... a na końcu to jush normalnie myślałam, że nie wytrzymam :(
to takie smutne było :(
no jasne, że widzieli starsze filmy! np. ja! moim zdaniem w innych filmach jest równie rewelacyjny jak i w "Piratach..". A teraz jeszcze w piątek wchodzi "Secret Window"... mrrrau!
ja tez widzialem strsze ale "pirtow" nie. jedne co moge powiedziec to to ze odnioslem wrzenie ze johnny w niektorych filmach mial wyraz twarzy mowiacy ze nie do konca wie skad sie w tym filmie wzial i co on ma wlsciwie zrobic. o ile przy "gilbercie grape'ie" to bylo ok o tyle w "blow" i "don junie" to mi prze4szkadzalo. wiec nie ogladalem "piratow" ale zobacze, skoro mowicie ze dobry...film
hey stary!!! Piraci to nie jest dobry film!!!!! to jest film tak genialny, że shoook :D
udusić się na nim ze smiechu mozna :D :)
a poza tym... warto go zobaczyc, chociażby dla samego Jacka Sparrowa, którego gra oczywiście Johnny Depp :D jest to najlepsza kreacja aktorka jaką widziałam w całym moim życiu :D :)
pozdrawiam :)
jeśli jeszcze nie oglądaliscie "Czekolady" to gorąco polecam! oglądany o 3 w nocy zrobil na mnie takie wrazenie,ze stał sie moim ulubionym filmem ;)
ja tesh oglądałam. Myślałam że to będzie głupie ale było fajne. Johnny miał ciekawą fryzurkę ;) no i śmieszną miał scenkę z robakiem :)
hmm, a jakoś od początku byłam pozytywnie nastawiona do tego filmu :D
i nie zawiodłam się, bo film bardzo mi sie podobał :D
wogóle cała kreacja Johnny'ego była świetna :D