Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
249 368 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

strasznie dziwi mnie jedna rzecz, że tak bardzo dużo ludzi akurat po Piratach przypomniała sobie o tym aktorze... tak jakby wziął się znikąd :| nagle Johnny to , Johnny tamto - zgadzam się, w Piratach zagrał rewelacyjnie(a to mało powiedziane), ale przeciez miał tez wiele innych świetnych ról (np. w Edwardzie Nożycorękim, Don Juanie De Marco czy Sleepy Hollow). Jedyne pocieszenie z tego wszystkiego to to, że wreszcie sobie o nim przypomniano i może Ci co jeszcze nie widzieli jego starszych (co nie znaczy gorszych) filmow i ról, nadrobią to w najbliższym czasie... :)

error

Nie powinno cię to dziwić, poprostu "Piraci z karaibów ..." był sporo reklamowany, a że Johnny zagrał świetnie to co do tego nie miałem wątpliwości, granie to jego powołanie i nie powinien z tego rezygnować :) A co do innych filmów z każdym dniem zostaje mi ich coraz mniej do obejrzenia i przeanalizowania :)

stakan

no trzeba przyznać, że PiRaCi to świetny film :D zwariowałam i kupiłam go sobie na DVD, o co mi teraz rodzinka głowe truje :P ale co tam :P
Ale ja to Johnny'ego zawsze lubiłam i podziwiałam :D jest świetnym aktorem i za każdym razem, gdy gra w jakims filmie, to od razu ten cały film staje sie lepszy... gdy Johnny gra, mam wrażenie, że on wcale nie gra, tylko jest tą osobą.
On bardzo wczuwa się w swoją role. Mam nadzieję, że ogladaliscie Blow :D i właśnie, żeby dobrze zagrac w tym filmie, Johnny spędził z głównym bohaterem tego filmu( gdyż to film na faktach!! :P) dwa dni w więzieniu, żeby go poznać... ten kto oglądał ten film to i tak wie co mam na mysli :D
pozdroffionka :) :*

_Agnieszka_

oj tak ja oglądałam i wiem co masz na myśli; jestem zachwycona! Zakończenie było cholernie smutne-szkoda mi tego faceta.

_Anika_

nooo, ja to kilka razy płakałam na Blow... a na końcu to jush normalnie myślałam, że nie wytrzymam :(
to takie smutne było :(

użytkownik usunięty
error

no jasne, że widzieli starsze filmy! np. ja! moim zdaniem w innych filmach jest równie rewelacyjny jak i w "Piratach..". A teraz jeszcze w piątek wchodzi "Secret Window"... mrrrau!

ja tez widzialem strsze ale "pirtow" nie. jedne co moge powiedziec to to ze odnioslem wrzenie ze johnny w niektorych filmach mial wyraz twarzy mowiacy ze nie do konca wie skad sie w tym filmie wzial i co on ma wlsciwie zrobic. o ile przy "gilbercie grape'ie" to bylo ok o tyle w "blow" i "don junie" to mi prze4szkadzalo. wiec nie ogladalem "piratow" ale zobacze, skoro mowicie ze dobry...film

1hero2

hey stary!!! Piraci to nie jest dobry film!!!!! to jest film tak genialny, że shoook :D
udusić się na nim ze smiechu mozna :D :)
a poza tym... warto go zobaczyc, chociażby dla samego Jacka Sparrowa, którego gra oczywiście Johnny Depp :D jest to najlepsza kreacja aktorka jaką widziałam w całym moim życiu :D :)
pozdrawiam :)

użytkownik usunięty
_Agnieszka_

jeśli jeszcze nie oglądaliscie "Czekolady" to gorąco polecam! oglądany o 3 w nocy zrobil na mnie takie wrazenie,ze stał sie moim ulubionym filmem ;)

hehe :D ja oglądałam... wprawdzie nie o 3 w nocy :P
ale tesh uwielbiam :)

_Agnieszka_

ja tesh oglądałam. Myślałam że to będzie głupie ale było fajne. Johnny miał ciekawą fryzurkę ;) no i śmieszną miał scenkę z robakiem :)

_Anika_

hmm, a jakoś od początku byłam pozytywnie nastawiona do tego filmu :D
i nie zawiodłam się, bo film bardzo mi sie podobał :D
wogóle cała kreacja Johnny'ego była świetna :D

_Agnieszka_

popieram "piraci" to genialny film...............