Oglądałem już z połowe filmów z Johnnym i oglądam następne, i z tego co zauważyłem w prawie każdej roli pije alkochol. pomijając to że czasami zdarza mu się brać co innego :). Jak myślicie czy Johnny jest alkocholikiem ??
no tak narkomanem był, ale od alkoholu także nie stronił :(
naszczęście już się porządnie ustatkował, od 4 lat jest czysty :D i wogóle nie pije :D
a to, że w filmach pije, to zacznijmy od tego, że on na ekranie napewno alkoholu nie pije... tylko ten wyskokowy napój :P jest zastępowany czymś innym ( np. soczkiem :P) a poprostu wybiera takie role i cóż :P
ja tam uważam że mimo wszystko Johnny jest spoko gościu!Ja go lubię i nic do niego nie mam mimo wszystko...no i co że pali no i co że pije,niech ćpa itd.ale jest fajnym aktorem i dobrze gra...pozdroofka from all!!
poprawie :P
on pali ( duuuuzo, ale cuż :P nie tylko on pali :P)
już raczej nie pije :)
conajwyżej czerwone wino lub inny lekki trunk :)
i juz nie ćpa :D
POrządny facet z niego :)
kurcze nie ma jak inteligencja... narkomanem to on bedzie do konca swojego zycia... podobnie jak alkoholikiem jest sie do konca zycia ... tyle ze jedni cpaja , a inni cpali... NARKOTYKI uzalezniaja do konca zycia... hm... ludzie zacznijcie uwzac na lekcjach ....
JOHNY DEPP JEST NARKOMANEM , ALKOCHOLIKIEM I HOMOSEKSUAALISTĄ ALE TO CZĘŚĆ JEGO NIEPRAWDOPODOBNEGO STYLU TAJEMNICY KTÓRA GO OTACZA, TO NIEPRAWDOPODOBNA OSOBOWOŚĆ , TRUDNO BYŁO BY ZNALEŚĆ KOGOŚ PODOBNEGO DO NIEGO.
Dobrze by było,żeby "stakan" ( z języka rosyjskiego:kielich,dzban) wiedział,jak się pisze alkohol,alkoholik,nawet jeśli sam nim nie jest...
a idźże debilu!! dowiedz się najpierw czegoś, a potem się udzielaj!!!
POZA TYM PRZYDAŁABY Ci się mała powtórka z ortografii looooooooool,
trzeba być naprawdę ułomnym człowiekiem, żeby to wszystko napisać przez CH
buhehhehehe :)
a poza tym mogłabyś czy mógłbyś( nie wiem jak napisać, bo nawet nie raczyłeś się podpisać... tchórz :/ ) się chociaż dowiedzieć jak się pisze, że jego imie....
A już myślałem,że Filmweb to portal dla ludzi o elementarnym poziomie kultury,wyrażającym się w sztuce prowadzenia dyskusji bez wyzwisk.Sorry,myliłem się...
hmm, ale przecież debil to nie jest brzydko . to określenie niemądrego człowieka ...
ojj, sorry za to...
ej kórewa jak wam nie pasuje jak pisze to się nie wpierdalajcie, każdy przecież wie o co chodzi i za jedną pojebaną literke się wyżywacie.
:-D Jaja sobie robisz?! "myślałem,że Filmweb to portal dla ludzi o elementarnym poziomie kultury,wyrażającym się w sztuce prowadzenia dyskusji bez wyzwisk"?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! <facepalm>