Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 822 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

nie rozumiem dlaczego on nie jest na 1 miejscu w rankingu. przeciez to ewidentnie najlepszy aktor mistrz w swoim fachu:/

każdy kto uważa że Johnny jest lepszy od tych sztucznych lalusiowatych brandopodobnych pajaców niech sie wpisze ;>

deppowata

Brandopodnych? Jeśli chodzi Ci o Marlona Brando, to chyba nie wiesz o kim piszesz...

Peace;)

rozczochrany_leb

Nie mogę, przez takie tematy inni biorą fanki Johnnego za jakieś nadwrażliwe idiotki, a jego samego za idola dla różowych nastolatek. Opamiętaj się!!! Johnny nie zasłużył na pierwsze miejsce i mówię to jako jego fanka (bo pewnie zaraz się rzucisz na wszystkich, którzy się z Tobą nie zgodzą). Brandopodobnych? Co to w ogóle za określenie? Daj spokój dziewczyno, głupi ranking a ty wyskakujesz z takim tematem...

Lady_From_Burton_World

zebraliśmy sie tutaj aby pochować mózg założycielki tematu.
Winona zgadzam sie z Tobą.

NonaT

"zebraliśmy sie tutaj aby pochować mózg założycielki tematu. "

dobre Nona ;))

NonaT

Popieram, ale każdy ma swoje zdanie, np. dla mnie Johnny jest najlepszy i nie musi wygrywać głupich rankingów, żeby to udowodnić ;)
Noo... może znalazłabym lepszych aktorów, ale cóż... nikt nie jest doskonały ;)

deppowata

Johnny jest świetny, dla mnie najlepszy, ale w rankingach wygrywa ten kto jest uznany za najlepszego przez nieco ważniejszych ludzi niż ja.
Depp świetnie wygląda, świetnie gra, śpiew też mu nieźle wychodzi co możemy zobaczyć w "Sweeney Todd: Demon Barber of Fleet Street".
Potrafi odnaleźć się w każdej roli.
Ale czy jest jedyny?
Na pewno nie!
Skoro nie wygrywa rankingów to znaczy, że ktoś uważa, że inny aktor jest lepszy.
Dla mnie Johnny i tak zawsze był, jest i będzie najlepszym aktorem jakiego widziałam, ale nie uważam, że musi wygrywać rankingi, aby to pokazać. Dobry aktor żeby się wykazać, nie musi wygrywać rankingów.
A swoją drogą, co ma oznaczać określenie "brandopodobnych"?
Pozdrawiam ;*

użytkownik usunięty
deppowata

No bez przesady... 1 miejsce już zajęte i to słusznie. Zresztą 2 3 4 i 5 też.

użytkownik usunięty
deppowata

johnny depp nigdy nie był i nie będzie na pierwszym miejscu w rankingu bo jest kilkaset lepszych aktorów od niego i to by było niesprawiedliwe żeby taki młody człowiek stał na podium.

deppowata

Ale proszę, ładnie proszę, nie zakładajcie takich tematów. Proszę. Bardzo lubię i szanuję Johnny'ego, cenię jego talent, ale Marlon Brando to też naprawdę BARDZO dobry aktor, nie wspominając tu o Al Pacino i Robercie De Niro. Ah i oczywiście Jack Nicholson. Anthonego Hopkinsa nie będę oceniać, bo oglądałam tylko jeden film z nim, a mianowicie "Joe'go Blacka". Myślę, że 6 miejsce w Top to NAPRAWDĘ wysokie miejsce dla Johnny'ego.

Gehenn

zgadzam sie.. *7 miejsce jest naprawde dobre jak dla Johnn'ego..

aleksa136

Ludzie to mają problemy...

Yoko_ono

Hmm, jestem troszke zmieszana... Przez takie osoby jak założycielka tematu Johnny staje sie stereotypowy :/ i aż nasuwa się myśl, że jest tylko ozdobą filmu nad która się wzdycha, ale nie da sie ukryć i nie mozna tego wyprzec, że on gra jak nikt! Dlatego z drugiej strony zgodzę się, że jest to najlepszy aktor i zasługuję na 1 miejsce, ale on sobie jeszcze na to zapracuje, spokojnie ;) Widziałam niemalże wszystkie filmy z tym aktorem i na tej podstawie tak stwiedzam, ale nie można obrażać wielkich, takich jak Marlon Brando, więc troche szacunku...

kasiaaa7891

Chciałaś chyba napisać że gra "jak nikt "inny czyli on sam bo robi to po swojemu. Zresztą Depp uczył się od Marlona podczas ich wspólnej pracy.

MorganaBlackcat

tak, to chcialam napisac. Nigdy Ci sie nie zdarzyło "zjeść" słówka??

kasiaaa7891

Nie ma sensu się denerwować . Czasami i mi się zdarza i to pomimo sprawdzania tego co napisałam . Rozumiem że pewno pisałaś w jakimś wzburzeniu a wtedy się tak zdarza. Przecież ja to rozumiem . A Depp rzeczywiście gra jak nikt inny na świecie .

Prawdopodobnie u każdego innego taka gra wyglądała by naprawdę śmiesznie a u niego 100% naturalności,:)

kasiaaa7891

Kasiuuu, może i widziałaś niemalże wszystkie filmy z Johnnym, ale nie widziałaś wszystkich filmów z innymi aktorami i na tej właśnie podstawie możesz stwierdzić, że Johnny jest świetny, ale niekoniecznie najlepszy !

Coco_Choco

Hmm, to samo moglabys napisac do 99% ludzi.
Widzialam przynajmniej 5 filmow kazdego aktora z filwebowej 10, wiec mysle, ze to wystarczy,abym mogła wyrazic SWOJE ZDANIE kto według MNIE jest najlepszym aktorem, podkreslam jeszcze raz, ze jest to moje subiektywne odczucie.

Dla mnie swietni sa wszyscy z pierwszej 10 i dorzucilabym jeszcze z 20 ;) ale kazdy ma swoj numer 1... Nie wiem co w tym dziwnego...

kasiaaa7891

A ja nie mam żadnego numeru 1 .:)

MorganaBlackcat

spoko, a ja mam.

kasiaaa7891

I dobrze bo to w sumie bardzo dobry aktor.:)))))))))))

aleksa136

przecież pisałaś, ze jest najlepszy :/ ja już cię nie rozumiem kobieto... ;)

gosia2326

a Tobie o co chodzi?? Moglabys wyrazac sie jasniej, bo nawet nie wiem czy to do mnie bylo...

kasiaaa7891

przecie mój komentarz jest pod alexandrą czy jak jej tam. spokojnie. nie do ciebie ;)

gosia2326

*aleksą136 ;P

deppowata

Przez takie panienki jak Ty ludzie uważają, że każda fanka JD jest SłItt nastką, która nie wie kim jest Marlon Brando czy inny aktor na pierwszych miejscach rankingu.

Jak dla mnie 7 miejsce jest w sam raz, bo chociaż bez wahania mówię, że jest to mój ulubiony aktor, to wiem, że są aktorzy z większym i ważniejszym dorobkiem , tacy jak De Niro czy Nicholson.
Szkoda, że takie dziewczynki jak Ty tego nie wiedzą. ^^

letmekissitnow

Aktorów lepszych od Johnnego Deppa jest o wiele więcej niż na to wskazuje ranking. Wielu nie mieści się w rankingu bo nie ma przekroczonych 1000 głosów. Uważam, że Johnny Deep to aktor III ligowy i wcale nie oznaczo to że jest słaby oznacza to tylko tyle, że ja znam twórczość wielu aktorów a wśród nich, niczym Johnny Depp się nie wyróżnia. Według mnie powinniście cieszyć się z 7 miejsca Johnnego Deppa.

caratheodory

Po pierwsze nie ma czegos takiego jak różne ligi to nie zawody sportowe aby rywalizować ze sobą .A ja się nie cieszę bo nie lubię takich porównań lepszy gorszy.W sumie Depp gra po swojemu - trudno go porównać z kimkolwiek . Dla Ciebie się nie wyróżnia bo pewno według Ciebie gra jak każdy inny. Pewno wszyscy tez graja tak jak Depp bo przecież nic go nie wyróżnia . Ale że tobie się nie podoba i nie widzisz w tym nic , to twoja sprawa . Film i aktorstwo to sztuka a nie targ żeby wybierać kto lepszy a kto gorszy tu każdy kto gra i tworzy po swojemu jest kimś innym czyli sobą i właściwie tylko takie osoby zostają zauważone które wkładają coś od siebie . Reszta to zwykli aktorzy może i z bardzo dobrym warsztatem ale pewno bez większej osobowości. U tych największych to właśnie osobowość idąca w parze z talentem i umiejętnościami tworzy gwiazdę wielkiego formatu.

MorganaBlackcat

zgadzam się w 100 % z Morganą. to nie... a z resztą, przeczytajcie sobie temat nade mną ;)

deppowata

niech żyje!