Johnny i Vanessa planują w końcu się pobrać. Ceremonia planowana jest na wakacje 2007 roku. Wszystko odbędzie się w ich willi. Oni chcą, żeby było to raczej prywatne wydarzenie niż party dla show-biznesu" - dowiedziała się od dobrze poinformowanej osoby gazeta "Daily Express"
fajnie. tj. dużo to nie zmieni ale może będą o nich więcej mówić w TV i gazetach ;). no to zdrowie młodej pary :pp
pisali wczoraj o tym na onecie(:. to się tym wszystkim szmatławcom dla nastolatek głupio zrobi, że cały czas pisali,że johnny ma żonę (chociażby dzisiaj przeczytałam to w Fan clubie; oczywiscie, żeby było jasne nie czytam tej wybitnie inteligentnej gazety, ale depp był na okładce, więc kupiłam...)
Ludzie!!!!
Powiedzcie ze to nie prawda!!!!
To jest niemożliwe !!!!
Ja sie nie zgadzam na ten ślub ....
o niee i nie dlatego że ich nie lubie to tak pisze tylko że jak sie pobiorą to sie zaraz rozwiodą tak jest zawsze! a może w tym przypadku będzie inaczej(?),fajnie by było!
a mnie ta informacja trochę rozczarowała. nie jestem jedna z tytch głupich dziewczynek, które nienawidzą Vanessy,
Wręcz przeciwnie bardzo ja lubię. Chodzi o to , że oni zawsze mówili"że na takie uczucie nie trzeba im papierka" i ten ich związek dzięki temu był taki wyjątkowy, podziwiałam ich, a teraz...
Oczywiście jak isę weźmie ślub to jest dużo łatwiej w kwestiach prawnych, wzłaszcza jak się am dzieci...