Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Johnny i Vanessa planują w końcu się pobrać. Ceremonia planowana jest na wakacje 2007 roku. Wszystko odbędzie się w ich willi. Oni chcą, żeby było to raczej prywatne wydarzenie niż party dla show-biznesu" - dowiedziała się od dobrze poinformowanej osoby gazeta "Daily Express"

Rashida

fajnie. tj. dużo to nie zmieni ale może będą o nich więcej mówić w TV i gazetach ;). no to zdrowie młodej pary :pp

Rashida

WŁAŚNIE TAK!NA WIECEJ INFORMACJI NA TEN TEMAT ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA I KOMENTUJCIE!!!!!!!!!

Klaudiiia

pisali wczoraj o tym na onecie(:. to się tym wszystkim szmatławcom dla nastolatek głupio zrobi, że cały czas pisali,że johnny ma żonę (chociażby dzisiaj przeczytałam to w Fan clubie; oczywiscie, żeby było jasne nie czytam tej wybitnie inteligentnej gazety, ale depp był na okładce, więc kupiłam...)

sparrow_11

I niech im gwiazdka pomyślości nigdy nie zagaśnie :):)

Rashida

NIE!!!!!!!!!
Tylko nie to!!!!!!!
Powiedzcie że to nieprawda!!!!!!!!!!!

morena1008

Olaboga!
Armagiedon!

A Deppom wszystkiego najlepszego na nowej (?) drodze życia :)

Tender_L

oo kotek Johnny wkońcu sie żeni, super!! najlepsze życzena!

morena1008

Ludzie!!!!
Powiedzcie ze to nie prawda!!!!
To jest niemożliwe !!!!
Ja sie nie zgadzam na ten ślub ....

Rashida

o niee i nie dlatego że ich nie lubie to tak pisze tylko że jak sie pobiorą to sie zaraz rozwiodą tak jest zawsze! a może w tym przypadku będzie inaczej(?),fajnie by było!

Rashida

a mnie ta informacja trochę rozczarowała. nie jestem jedna z tytch głupich dziewczynek, które nienawidzą Vanessy,
Wręcz przeciwnie bardzo ja lubię. Chodzi o to , że oni zawsze mówili"że na takie uczucie nie trzeba im papierka" i ten ich związek dzięki temu był taki wyjątkowy, podziwiałam ich, a teraz...
Oczywiście jak isę weźmie ślub to jest dużo łatwiej w kwestiach prawnych, wzłaszcza jak się am dzieci...