Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

......nie wiem czy zauwazyliście ale tylko Depp z całej wspaniałej 4 ( Depp, Rush,Bloom i Knightley) ma propozycje filmowe na 2 lata z góry, czyżby wiec dla reszty wyżej wymienionych aktorów granie z nim w jednym filmie okazało sie samobójem. No cóz okazało sie że Depp to nie taki wcale przeciętny aktor jest, reszta jego kolegów odsuneła się w cień.

A co wy o tym myślicie ???

szogi1989

Wątpie, żeby Rush przyjmował każdą propozycje jaką mu zaproponują... w przeciwienstwie do Blooma i Knightley.

szogi1989

rush jest lepszym i bardziej doswiadczonym aktorem od depp'a [co nie zmienia faktu, ze tego drugiego rowniez bardzo lubie]... jak pisal szajba - zapewne nie przyjmuje juz kazdej propozycji. a knightley i bloom - mloda panna [bedzie miala jeszcze szanse] i niezbyt dobry aktorzyna.

a granie z depp'em to nie zaden samoboj - sa i gorsi, i lepsi od niego... teraz po prostu panuje 'johnny_moda'.

Qwerty123

Depp po prostu dużo gra bo to lubi. Knightley ma czas jeszcze i na pewno go wykorzysta, a na miejscu producentów nie miałąbym ochoty zatrudniać Bloom'a bo nie umie grać.

szogi1989

'cóz okazało sie że Depp to nie taki wcale przeciętny aktor jest'

znaczy nie za bardzo rozumiem Twoją wypowiedź ..
że niby "Piraci.." dopiero pokazali, że Johnny jest nieprzeciętny ??
no wybacz ...

:|

Tigercub

Klaudia999 miała rację, Bloom nie umie grać dobrze w filmach... to jest po prostu panienka którą zafascynowane są dziewczyny mające 14-15 lat..

Man

Ale wiesz co Ci powiem? Idealnie pasował do roli Parysa w Troi. Uwielbiam tą scenę jak się czołga przed Menelaosem. Za to zupełnie nie pasował do Królestwa Niebieskiego, gdzie grał bohatera z problemami. Nie wiem co laskom sie podoba w Bloomie, bo jak dla mnie jest odrażający.

Klaudia999

odrażający ..
nie jest to chyba dobre okreslenie :/
mi sie Bloom również nie podoba, ale "odrażającym" możnaby nazwać może jakiegoś potworka urodzonego po Czarnobylu albo Hiroszinmie, lub cos w tym stylu ..

Dlaczego używacie takich nieadekwatnych zupełnie słów ?