Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Która według was kobieta grająca z Deppem najbardziej do niego pasuje? :)
1.Winona Ryder (Edward Nożycoręki)
2.Helena Bonham Carter (Sweeney Todd, Charlie i fab... ,Gnijąca panna..)
3.Christina Ricci (Jeździec bez głowy)
4.Keira Knightley (Piraci z karaibów)
5.Heather Graham (z piekła rodem)

EdwardScissorhands

Vanessa Paradis.

Mada_gringo

ulterior_dreamer.

ulterior_dreamer

Tim Burton

EdwardScissorhands

Helena Bonham Carter

według mnie pasuje do niego wizualnie i z charakteru.. świetnie pasują do mrocznych filmów.

MechanicznaPomarancza

Helena i Christina i co tu więcej pisać jednak najbardziej podoba mi się w filmach z Heleną.

Ava_Elizabeth

Jak dla mnie tylko Christina. (nie tylko Jeździec, ale jeszcze Człowiek który płakał)

EdwardScissorhands

Oczywiście, że Helena. Razem tworzą niesamowitą parę. Z Charlize Theron ładnie wyglądał(tzn ona przy nim ładnie, bo on to zawsze PIĘKNIE wygląda ;P). Podobała mi się też jego partnerka w "Beksie", ale nie pamiętam, jak jej na imię było.

justkinga

"Z Charlize Theron ładnie wyglądał" cytuje bo tylko ładnie wyglądali wspólne granie im niestety nie wyszło .

MorganaBlackcat

nie wyszło charlize, johnny dał radę :)

gosia2326

To nie tak że jej nie wyszło ale nie pasowało do ich wspólnej gry. Ona grała tak jak się gra no tradycyjnie, jak to zwykle Ona. W innym filmie na pewno by się sprawdziło. A le tu trochę mieli inne koncepcje co do przesłania filmu. Każdy z nich miał zupełnie inną koncepcje wydarzeń i tego co się z nimi działo. Kompletnie Dodam że te koncepcje były nie dopasowane do siebie i przez to jej gra mogła wydawać się sztuczna, chociaż nie była.

MorganaBlackcat

dobrze wiedzieć ;) może i masz rację :)

użytkownik usunięty
EdwardScissorhands

6.Twoja Stara

użytkownik usunięty
EdwardScissorhands

Winona, poza tym chciałabym aby aktorka ta wreszcie zaczęła dostawać propozycje ról które znów ukażą jej wielki potencjał.

EdwardScissorhands

Penelope Cruz - Blow i Piraci ; P hah

Myślę, że żadna z wymienionych. Dla Johnny'ego najlepsza byłaby zwykła dziewczyna, a nie jakieś gwiazdki.

EdwardScissorhands

Charlize zdecydowanie.

EdwardScissorhands

Co do grania to Helena Bonham Carter ;D A życie mógłby sobie ułożyć z Winoną Ryder. Byli taką ładnie wyglądającą parą. Niestety się rozeszli...