Która według was kobieta grająca z Deppem najbardziej do niego pasuje? :)
1.Winona Ryder (Edward Nożycoręki)
2.Helena Bonham Carter (Sweeney Todd, Charlie i fab... ,Gnijąca panna..)
3.Christina Ricci (Jeździec bez głowy)
4.Keira Knightley (Piraci z karaibów)
5.Heather Graham (z piekła rodem)
Helena Bonham Carter
według mnie pasuje do niego wizualnie i z charakteru.. świetnie pasują do mrocznych filmów.
Oczywiście, że Helena. Razem tworzą niesamowitą parę. Z Charlize Theron ładnie wyglądał(tzn ona przy nim ładnie, bo on to zawsze PIĘKNIE wygląda ;P). Podobała mi się też jego partnerka w "Beksie", ale nie pamiętam, jak jej na imię było.
"Z Charlize Theron ładnie wyglądał" cytuje bo tylko ładnie wyglądali wspólne granie im niestety nie wyszło .
To nie tak że jej nie wyszło ale nie pasowało do ich wspólnej gry. Ona grała tak jak się gra no tradycyjnie, jak to zwykle Ona. W innym filmie na pewno by się sprawdziło. A le tu trochę mieli inne koncepcje co do przesłania filmu. Każdy z nich miał zupełnie inną koncepcje wydarzeń i tego co się z nimi działo. Kompletnie Dodam że te koncepcje były nie dopasowane do siebie i przez to jej gra mogła wydawać się sztuczna, chociaż nie była.
Winona, poza tym chciałabym aby aktorka ta wreszcie zaczęła dostawać propozycje ról które znów ukażą jej wielki potencjał.
Penelope Cruz - Blow i Piraci ; P hah
Myślę, że żadna z wymienionych. Dla Johnny'ego najlepsza byłaby zwykła dziewczyna, a nie jakieś gwiazdki.