Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 825 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Skąd pochodzi ten screen?

http://img516.imageshack.us/img516/5729/ffku5.jpg

;)

Sorry, że zaśmiecam forum, ale zawsze na tej filmografii kręciło się najwięcej ludu.

użytkownik usunięty
Skuler_2

a skąd ja mam to wiedziec ???????nie wiem...

;-)))) No to się nie odzywaj ;-)))) Jak ktoś wie, niech napiszę.

Skuler_2

A czemu mówisz jej żeby się nie odzywała, to forum , więc ma prawo cos napisac, pozatym ty akurat własnie fora pomyliłes bo z tego co widze nie jest to screen z żadego z filmow Deppa

MrocznA_TwierdzA

Jezuuu, to nie ma żadnego znaczenia kogo to filmografia. Ważne jest to, ile osób się tu przewija. Co do forum, to forum filmowe, tak więc już wiesz dlaczego umieściłem tu screena. Liczyłem na szybką odpowiedź i tyle. No cóż, jak ktoś wie, niech napiszę, a nie wdaję się w bezsensowną dyskusje.

Skuler_2

"Ważne jest to, ile osób się tu przewija." - Rozbrajasz mnie...

użytkownik usunięty
Skuler_2

Ona ma się nieodzywać bo co ? bo jej nie wolno? bo sobie załozyłes ze każdy kto wejdzie w twojego posta, ci odrazu napisze z jakiego to filmu, kto grał, kiedy film powstał i jeszcze ci za screena podziękuje?!

A co tu mam za znaczenie że tyle ludzi tu się przewija, co może myslałes że ci od razu tłum ludzi odpisze, na post ze screenem nie zwiazanym z tym forum...<wierzysz w cuda?>

No tak forum to jest forum (filmowe) ale danego akotora i zgodze się ze zasmiecasz forum, bo to własnie robisz...
Skoro niechcesz zbędnych i głupich dyskusjii to nie zakładaj zbędnych i głupich postów...tylko sam rusz pupę i sam sobie poszukaj a nie innym głowę
zawracasz...

i skoro chcesz szybkiej odpowiedzi, to trzeba miec tez troche szacunku do innych....

Widziałem to kiedyś na 100%, ale za cholery nie pamiętam nazwy. A komentarze co niektórych ludzi są naprawdę żałosne.

Skuler

Ten post....to jest dopiero żałosny!!!.....

Jaye

ta fotka jest z Dziewczyny z sąsiedztwa..

neveragain3

Jest odpowiedź, koniec tematu.

candyyy

To nie jest ten film ;-)) Łatwo można go z nim pomylić, ale to nie to. Tak więc nie koniec tematu ;-) Pani moderator się znalazła ;-)

Skuler_2

a to przepraszam za wprowadzenie w błąd :)

neveragain3

Co sie facet czepiasz ;d Jakieś kompleksy masz czy cuś ;d

candyyy

Kompleksy? ;-)) A gdzie tam, po prostu zależy mi na tym filmie ;-) Przecież wiesz, że kocham Cię jak siostrę ;-)

Skuler

Kocham takie poczucia humoru buhahaha XD