Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Rzucicie tylko hasło tematu "Boski" albo "Straaaszny" i już kurcze myslicie że wielkie forum jest. Mam juz tego dość choć sama gorsza nie jestem. Skoro on jest taki (zrzutka z wielu tematów) beznadziejny, straszny, boski, beszczelny,prostacki sexi i super (itp & itd) to podajcie przykłady! Jaki film jest dobry, gdzie wypadł lepiej a gdzie gorzej. Ja przykładu nie podam bo zara sie zrzucą płytkie komentarze (choć sama juz nieraz takie wypalałam :P) dodam jeszcze tylko że nie chce obrażać nikogo, ale jeśli chcecie czyjejś opini, to sami dajcie troche powagi i nie wciskajcie tematów z hasełem "Brzydal" czy "Boski" bo to tylko sie smietnik na tym forum robi z niepotrzebnymi komentarzami, niejednokrotnie z wyzwyskami innych Użytkowników. Dzieki za poświecenie 2 min.

nighta_day

brawo dla tej pani. jeden z niewielu sensownych postow na tym forum... i proponuje sie do niego dostosowac, czytajac ze zrozumieniem kazde slowo. taki temat przydalby sie przy kazdej sylwetce aktora i przy kazdym filmie.

nighta_day

Oczywiście, że tak. Ale na każdym forum znajdują się tematy, które niekoniecznie musiałyby tam być. Nie da się z tym walczyć, bo zawsze znajdzie się ktoś, kto na przekór wszystkiemu zaszczyci nas jakąś tandetną wypowiedzią w stylu " jaki on zajebisty jest". Cóż... nie pozostaje nic innego jak ignorować takich osobników, a samemu robić swoje. Pozdrawiam.

nighta_day

Zgadzam się w zupełności, Joana. Tyle, że widzisz - ci, którym wiedza z twojego postu się na coś przyda... wcale go nie przeczytają bo nie zobaczą w tym żadnego sensu. Paradoks ;).

Kaileena_Farah

Johnny Depp jest boski w takich filmach jak: Piraci z Karaibów gdzie gra jako Kapitan Jack Sparrow. I jeszcze fajnie zagrał w rozpustniku jako Hrabia Rochester ;]

sweetka

Rzeczywiście: "bosko zagrał" i "fajnie zagrał" to konkrety ;) ... Hehehehe.