Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 452 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Mnie najbardziej Edward Nożycoręki i Gilbert Grape.

p.s. W związku panującej tu "wojny" wypraszamy niestosowne komentarze

Tender_L

Przepraszam za błąd gramatyczny, ;) poprawka:
W zwiazku z panującą tu "wojną" wypraszamy niestosowne komentarze

Tender_L

Nie najbliższe, ale najbardziej lubiane. Jack Sparrow, Edward, Inspektor Frederick Abberline, Axel Blackmar, Ichabod Crane, Mort Rainey i inni. Gilberta, przyznam, jeszcze nie widziałam. Chyba, że dawno temu.

Altharis

dobre określenie ,,wojny" hmm...gdyby nie przychodziły tu czubki to by wojny nie było ;) A wracając do tematu...mi najbliższą postacią jest Jack Sparrow....podziwiam jego lekkie podejście do życia odrazu mam lepsz humor jak widze ten film :) Pozdro

Tender_L

jak dla mnie gilbert, axel (arizona dream) i donnie brasco...zajebista postac zagral tez w "Blow". Wojna wojną a ja poprostu uwielbiam tego goscia :)

Tender_L

zdecydowanie Mort Rainey
nie bede tlumaczyl dlaczego :p

moshimosh

chyba William Blake z "Truposza"- genialna rola Deppa :] pozniej chyba tytulowy Donnie z "Donniego Brasco"...rowniez rewelacyjna rola, tak jak wiekszosc rol w jego filmografii :]

Tender_L

hmmm... no to tak:
Gilbert, Axel, Donnie, Edek, Mort no i oczywiście James Matthew Barrie :)
A jeśli chodzi o tą najbardziej bliską to.. hmm... Axel?? i Mort tak mi się wydaje... trudno wybrać :P

Tender_L

Wbrew pozorom to wcale nie jest latwe pytanie. Niektorzy tutaj powypisywali naprawde wielu bohaterow i chyba rozumiem dlaczego. Poprostu trudno jest nie kochac ktorejkolwiek z postaci Johnnego. On je genialnie przedstawia. Ja chyba najbardziej kocham Deana Corso i Jacka Sparrowa, a rowniez znakomitego Gilberta. Jejku cale mnostwo jest bohaterow ktorych uwielbiam, a chociazby w dalszej kolejnosci Mort i Ichabot, James Barrie, Frederick Abberline i genialna rola w filmie Blow: George Jung . No i tez mogla bym wymieniac jeszcze wiele innych, jednak to chyba nie ma wikszego sensu bo musialabym wypisac wszystkich bohaterow ktorych gral. Poki co dalej najbardziej kocham Corso i Sparrowa :)

użytkownik usunięty
Allemea

bardzo, bardzo trudny wybor ale stawiam na SAM'a z filmu BENNY & JOON, Don Juan DeMarco, Ichabot Craine (chyba troszke przekrecilam nazwisko:P) te postacie stawiam na pierwszym miejscu:) pózniej jest William Blake z TRUPOSZA, Gorge Jung z BLOW Jack Sparrow, Frederick Abberline itp:)