Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Sherilyn Fenn, Winona Ryder, Kate Moss, Vanessa Paradise... a może wskazalibyście kogoś zupełnie innego... ja obstawiam Winonę:)

rhiannon11

No Winona nawet do niego pasowała ale i tak najlepszą kandydatką dla niego bedzie i jest Vanessa Paradis.I żadna inna.
Są dla siebie stworzeni i kropeczka...

Klaudiiia

tez wydaje mi sie, ze vanessa, mimo ze nie podoba mi sie z wygladu, ale jakos wydaja sie taka zgrana para

rhiannon11

Mi się podobała para Ryder&Depp, bo ona jest też lepszą aktorką od Paradis. Ale serce nie sługa...

rhiannon11

Vanessa i tylko Vanessa. Nie dlatego, że ją uwielbiam. Patrząc na nich aż chce się żyć. Nigdy nie widziałam tak zakochanej pary, oni aż emanują miłością, czułością. Nie wyobrażam sobie żeby mieli żyć osobno... I oni chyba też sobie tego nie wyobrażają.
A tutaj taki cytacik Vanessy. Przepiękne słowa przepełnione ogromnym uczuciem:

My Lover, Johnny Depp: "We met in 1994 at a mutual friend's house. He made a big impression on me and during my years of solitude, he never left my thoughts. Then, in 1998, we met again. Three months later, we decided to spend our lives together, and have a baby. He's my Prince Charming, the man of my life, my best friend. He's everything I dream of, everything I want, everything I need. Our story is a mix of love and friendship. I feel that nobody has a love like ours! Johnny's a perfect father: he dresses the children, changes them, makes them laugh. Lily-Rose gets what she wants out of him! When we're both working, we meet up every fortnight, we can't stay apart much longer and we want to make the most of our relationship and our kids. We do talk shop and sometimes we give each other advice. I know he prefers me to sing than to act. What gets on my nerves about him? He lets Lily-Rose have too many crisps!"

vanessa_4

Fajny cytat :)
Według mnie Vanessa jest najlepszą kobietą Deppa, bo jest tą, którą kocha, z którą ma dzieci, która daje mu szczęście, i której on daje szczęście.

rhiannon11

Hmm... może i macie rację ale podobne piękne słowa o miłości i najlepszej przyjaźni wypowiadała Jenny Aniston o Bradzie Pitt, a wszyscy wiemy jak to sie skończyło... zresztą która kobieta mówiłaby co innego o Johnnym :D No cóż, czas pokaże....

rhiannon11

Ja uważam ze Kate Moss, ale chyba najszczęśliwszy jest z Vanessą Paradis.

rhiannon11

mi sie wydaję również, że winona i johnny najlepiej do siebie pasowali! obydwoje są osobami tajemniczymi... ach jaka to byla piękna para

rhiannon11

Ja :D hehe, mi sie też wydaje, że jednak Winona

strawberryfield

Z Winoną moze do siebie pasowali ale jak widac zle sie czuli w takim związku a Vanessa jest dla niego najlepszą kandydatką,tyle dla niego zrobiła:)

rhiannon11

Najbardziej z nich lubię Winonę, jest jedną z moich ulubionych aktorek. Nie przepadam za Vanessą, ale może to i dobrze że Johnny jest z nią... Ona ma na Niego jakiś dobry wpływ :D