Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Wszędzie: Za co lubisz Deppa, jaki film z nim lubisz itd. Więc właśnie.

Mi nie podobał się film "Żona astronauty".

Zdenio

Mi też nie podobała się Żona astronauty, a oprócz tego jeszcze Koszmar z ul. Wiązów. Wszyscy piszą że taki on straszny a ja przy nim zasnąłem.

Zdenio

Mi też nie podobała się Żona astronauty, a oprócz tego jeszcze Koszmar z ul. Wiązów. Wszyscy piszą że taki on straszny a ja przy nim zasnąłem.

Zdenio

_Donnie_

Zasnęłaś?? Bo stracił tą magie strasznia. Film ma 21 lat.

Zdenio

Ja nie przepadam za Beksa, przede wszystkim. Reszte, między innymi te które wymienialiscie, przeżyje.

frukcojt

a mi Beksa, bardoz przypdał do gusty, to jeden z moich ulubiony, a tak szczemowiac nie ma takiego filmu, ktory by mi sie z nim nie podbał;p wiadomo nie wszytskie byl zachwycjace, ale kazdy mi sie podba na swoj sposb

Zdenio

ja wprawdzie oglądałam z nim jak narazie tylko siedem filmów i wszystkie mi się podobały.
ale może jakiś kiedyś nie będzie

Zdenio

Nie podobał mi się film "Dziewiąte wrota"

Zdenio

a mi sie nie podobały "piraty 2" i "odważny"...

ten drugi jakiś taki przynudnawy...

Zdenio

Ja oglądałam tylko osiem filmów z Deppem i też mi się wszystkie podobały:))
Pozdrawiam wszystkich i zapraszam na mojego bloga!!

Zdenio

A mi nie podobał się film "Człowiek, który płakał", a "Żona astronauty" nie jest wcale takie złe...

Miluska

Ja kiedys ogladalam zone astronauty. A balam sie ufo i jak zobaczylam ten film przyzeklam sobie, ze juz nigdy go nie zobacze. Normalnie pozniej mialam manie przesladowczo i wzdrydalam sie na slowo kosmos. Ale nie wiem jakby to bylo teraz...

Zdenio

"Sekretne okno" - próbowałam trzy razy i zasnęłam...