Wszędzie: Za co lubisz Deppa, jaki film z nim lubisz itd. Więc właśnie.
Mi nie podobał się film "Żona astronauty".
Mi też nie podobała się Żona astronauty, a oprócz tego jeszcze Koszmar z ul. Wiązów. Wszyscy piszą że taki on straszny a ja przy nim zasnąłem.
Mi też nie podobała się Żona astronauty, a oprócz tego jeszcze Koszmar z ul. Wiązów. Wszyscy piszą że taki on straszny a ja przy nim zasnąłem.
Ja nie przepadam za Beksa, przede wszystkim. Reszte, między innymi te które wymienialiscie, przeżyje.
a mi Beksa, bardoz przypdał do gusty, to jeden z moich ulubiony, a tak szczemowiac nie ma takiego filmu, ktory by mi sie z nim nie podbał;p wiadomo nie wszytskie byl zachwycjace, ale kazdy mi sie podba na swoj sposb
ja wprawdzie oglądałam z nim jak narazie tylko siedem filmów i wszystkie mi się podobały.
ale może jakiś kiedyś nie będzie
Ja oglądałam tylko osiem filmów z Deppem i też mi się wszystkie podobały:))
Pozdrawiam wszystkich i zapraszam na mojego bloga!!
Ja kiedys ogladalam zone astronauty. A balam sie ufo i jak zobaczylam ten film przyzeklam sobie, ze juz nigdy go nie zobacze. Normalnie pozniej mialam manie przesladowczo i wzdrydalam sie na slowo kosmos. Ale nie wiem jakby to bylo teraz...