Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Kto według was jest lepszy Johnny czy Orladno Bloom? piszcie odpowiedzi według mnie Johnny bez dwoch zdań a wy jak myslicie?

Konrii3

ojć ojć ojć;)) JOHNNY DEPP of course!!;d;d ... oczywiście to tylko moje skromne zdanie i nie chcę urazić osób lubiących Blooma ale sądzę, iż Johnny Depp jest najlepszym aktorem naszych czasów... ech... kocham wszystkie filmy w których zagrał;))

zuznik

hehehe;p johnny depp;p ale orlando tez slodziuski;p

Konrii3

Johnny Depp :)... Orlando Bloom podobal mi sie we Wladcy Pierscieni jako Legolas :P

megona

....litości....

mikesz

O co ci chodzi mikesz?
Pewnie, ze lepszy jest JOHNNY i to bez porownania :)

kiciak100

...LITOśCI!!!!... BłAGAM...PADAM NA KOLANA.....LITOOOśCIIII!!!!!

Konrii3

pod jakim wzgledem
wygladu ;/
gry aktrorskiej ??
nie lubie takich tematow ...........

Konrii3

Karol czy ty aby nie zwinoles mi zdjecia?? :/

blood_angel_2

konrad sorki

blood_angel_2

Oczywiscie, ze Johnny!!! A Orlando byl dobry tylko we "Wladcy Pierscieni".

Konrii3

Ja Johnnego Deppa bardzo cenię i szanuję. Podziwiam jego grę aktorską ; jest nisamowitym aktorem i udowdnił nam to w wielu filmach których grał.
A Bloom jeszcze musi popracować nad swoim warsztatem aktorskim ale zapowiada się bardzo ciekawie :)
pzdr

Konrii3

Odpowiedź jest jednoznaczna--> Johnny. Bloom to słaby aktor i nawet nie sięga talentowi Deppa do pięt. I litości... bez oceniania po wyglądzie.. zresztą nawet tutaj Orlando przegrywa...

Cyanide

ja tam libie Blooma ale to oczywiste że Depp jest bradziej EXTRA i to bez dwóch zdań ;].. pozdrowionka :*

wrozka06

poprawa mój błędu (libie) na lubie* ;p heh ;d

wrozka06

O czym tu jest w ogóle rozmowa... Samo porównywanie Johnnego do Blooma nie powinno dojść do skutku... Tzn. mam na myśli, że może Orlando i jest przystojny, ale jego gra aktorska w ogóle się nie umywa. W wielu filmach, w których Johnny zagrał świetnie (np. Edward, Ed Wood, Benny i Joon), Orlando (przynajmniej moim zdaniem) zupełnie by sobie nie poradził. Więc podsumowując, Johnny bije Blooma na głowę praktycznie we wszystkich dziedzinach :P.

Pozdrtowienia dla wszystkich fanek :)

Dragonee

Temat zakonczony ! Jak można ich porównywać , no jak?
Orlando przytojny?(może troche) Johnny o wiele ładniejszy! Choć po 40-sce:)

Konrii3

poprostu NO COMENNT
no wiadomo ze Depp lepszy i to bez dwoch zdań:P:P:P

Konrii3

oczywiście że Johnny Depp. choziaz Orlando Bloom tez jest niezły. Ale Depp niedośc że jest śliczny i uroczy to przede wszystkim jest świetnym aktorem, a Bloom...no cóż Deppowi nie dorówna

ropucha

JOHNNY DEPP :D !!!!!!!! bezkonkurencyjnie - świetnie wygląda, świetnie gra i może wreszczcie by mu dali tego Oscara?!?! NO :)

Konrii3

JOHNNY DEPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Konrii3

Według mnie najprzystojniejszym facetem na kuli zienskiej jest Johnny Depp....Orlando jest ładny , ale niech się schowa...nie ma szans przy Johnny'm ...
KOCHAM JOHNNY'EGO DEPP'A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lenka16

JA TEŻ!!!!!!!!! (A PRZY OKAZJI MAMY TO SAMO ZDJĘCIE ;)

Konrii3

bez dwóch zdań. JOHNY DEPP KRÓLUJE!!!!!!!!!!! Z WIELKIM K

Konrii3

co to za pytanie ... przeciez oczywsiscie ze DEPP kocham go w sensie ze uwielbiam nie ze wzdycham i ukladam plany na nasza przyszlosc i sobie zycia bez niego nie wyobrazam jest niesamowitym aktorem ... tylko dlaczego on zawsze dostaje role świrów ??

jada_doll

Nie dostaje :) tylko sobie takie wybiera - i w każdej roli jest genialny, cudowny i boski :D za to zwariowanie własnie go uwielbiam

jada_doll

BO ON JEST PRZYSTOJNYM ŚWIRKIEM!!!!;)

Konrii3

Rozumiem, że to pytanie retoryczne?!

Pfffff... Tu w ogóle nie ma o czym gadać. Wiadomo, że Depp. Phi.

Konrii3

oczywiscie ze Johnny Deppuś:) on jest najcudowniejszym aktorem i to nie tylko naszych czasow:):)

Konrii3

Johnny Depp bez dwóch zdań, bloom jak dla mnie to mu do pięt nie dorasta ani pod względem aktorstwa ani tym bardziej urody :-P

użytkownik usunięty
alcia6_1987

Nie będę odpowiadał na to pytanie, bo jest ono po prostu głupie...

Konrii3

OBYDWAJ SĄ EXSTRA!!!!!!ALE DEPP JEST TROCZE LEPSZY