Kto według was jest lepszy Johnny czy Orladno Bloom? piszcie odpowiedzi według mnie Johnny bez dwoch zdań a wy jak myslicie?
ojć ojć ojć;)) JOHNNY DEPP of course!!;d;d ... oczywiście to tylko moje skromne zdanie i nie chcę urazić osób lubiących Blooma ale sądzę, iż Johnny Depp jest najlepszym aktorem naszych czasów... ech... kocham wszystkie filmy w których zagrał;))
Ja Johnnego Deppa bardzo cenię i szanuję. Podziwiam jego grę aktorską ; jest nisamowitym aktorem i udowdnił nam to w wielu filmach których grał.
A Bloom jeszcze musi popracować nad swoim warsztatem aktorskim ale zapowiada się bardzo ciekawie :)
pzdr
Odpowiedź jest jednoznaczna--> Johnny. Bloom to słaby aktor i nawet nie sięga talentowi Deppa do pięt. I litości... bez oceniania po wyglądzie.. zresztą nawet tutaj Orlando przegrywa...
ja tam libie Blooma ale to oczywiste że Depp jest bradziej EXTRA i to bez dwóch zdań ;].. pozdrowionka :*
O czym tu jest w ogóle rozmowa... Samo porównywanie Johnnego do Blooma nie powinno dojść do skutku... Tzn. mam na myśli, że może Orlando i jest przystojny, ale jego gra aktorska w ogóle się nie umywa. W wielu filmach, w których Johnny zagrał świetnie (np. Edward, Ed Wood, Benny i Joon), Orlando (przynajmniej moim zdaniem) zupełnie by sobie nie poradził. Więc podsumowując, Johnny bije Blooma na głowę praktycznie we wszystkich dziedzinach :P.
Pozdrtowienia dla wszystkich fanek :)
Temat zakonczony ! Jak można ich porównywać , no jak?
Orlando przytojny?(może troche) Johnny o wiele ładniejszy! Choć po 40-sce:)
oczywiście że Johnny Depp. choziaz Orlando Bloom tez jest niezły. Ale Depp niedośc że jest śliczny i uroczy to przede wszystkim jest świetnym aktorem, a Bloom...no cóż Deppowi nie dorówna
JOHNNY DEPP :D !!!!!!!! bezkonkurencyjnie - świetnie wygląda, świetnie gra i może wreszczcie by mu dali tego Oscara?!?! NO :)
Według mnie najprzystojniejszym facetem na kuli zienskiej jest Johnny Depp....Orlando jest ładny , ale niech się schowa...nie ma szans przy Johnny'm ...
KOCHAM JOHNNY'EGO DEPP'A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
co to za pytanie ... przeciez oczywsiscie ze DEPP kocham go w sensie ze uwielbiam nie ze wzdycham i ukladam plany na nasza przyszlosc i sobie zycia bez niego nie wyobrazam jest niesamowitym aktorem ... tylko dlaczego on zawsze dostaje role świrów ??
Nie dostaje :) tylko sobie takie wybiera - i w każdej roli jest genialny, cudowny i boski :D za to zwariowanie własnie go uwielbiam
Rozumiem, że to pytanie retoryczne?!
Pfffff... Tu w ogóle nie ma o czym gadać. Wiadomo, że Depp. Phi.
Johnny Depp bez dwóch zdań, bloom jak dla mnie to mu do pięt nie dorasta ani pod względem aktorstwa ani tym bardziej urody :-P