Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Johnny,Bloom,Keira,Geoffrey. Jack, Will, Lizzy, Barbossa. Dla tych co oglondali piratów. Piszcie kto jest bardziej extra czekam Pozdro

Konrii3

dla mnie to proste xD DEPP = JACK on wymiata :*:*:* Uwielbiam tego aktora, więc nie miałam dylematu :)

kasia1992

Ba pytanie pewnie że Johnny on jest boaski Jack Sparrow wymiata :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Konrii3

Odpowiedz jest oczywista! JACK SPARROW!!!!!!!!!

Konrii3

Moim zdaniem to pytanie jest dość dziwne.
Mam, przepraszam bardzo, porównać cztery zupełnie różne postacie czy może grę aktorów?
Najbardziej extra jest Jack Sparrow czyli Johnny Depp, bo scenarzyści dobrze napisali rolę Sparrowa, z jego cudownym ( ;) ) charakterem; a Depp, ze swoim urokiem i "tym czymś" świetnie go zagrał.
Extra jest Elizabeth czyli Keira, bo zagrała wiarygodnie, a w 2 części jej postać jest dość hm... ujawnia swój dwuzanczny stosunek do Sparrow'a, będąc z Will'em... A, na dodatek jest ładna.
Extra jest Barbossa czyli Geoffrey, bo podjął wyzwanie zagrania czarnego charakteru i mu sprostał. Barbossa zresztą nie jest zupelnie jednoznacznie złą postacią. Co prawda zostawił Sparrowa na pewną (?) śmierć i chciał go zabić itd., ale to wszystko z powodu "Czarnej Perły"...
Extra jest Will czyli Bloom (Orlando), bo Will się przydaje w tym filmie. A, szczególnie nadaje się do ratowania Elizabeth. A, Bloom'owi stworzył wiarygodną kreację kowala-pirata...
Może jeszcze coś na temat Davy'ego Jones'a? ;)
Nie? To, może innym razem...

Konrii3

Sory że to powiem Martuska ale jeżeli jeszcze nie jestes dorosła to powinnaś być prawnikiem albo już jestes masz mocne argumenty tu chodzi o to kto ci się najbardziej spodabał i grą aktorską i nim samym ale twoja odpowiedz tez jest odpowiedzią i bardzo mi się podoba wszyscy ci się podobali ok nie ma problemupiszcie dalej. Pozdro:)

Konrii3

Nie wiem co robi to sory na pocztaku ;)
Nie jestem dorosla ( mam 15 lat) i raczej nie palnuje zostać prawnikiem ;)
I najbradziej extra jest Sparrow, gdzie to tam na pocztaku napisalam. Heh. Nie do konca wiedzialam o co chodzi i dziwnie wyszlo :D Ale mi cos zawsze dziwnie wychodzi ;) Pozdrawiam :* :)

Konrii3

eh no pewnie że johnny !!! bez dwóch zdań ;)

Konrii3

eh no pewnie że johnny !!! bez dwóch zdań ;)

Konrii3

Johnny i Orlando - najlepsi w tym filmie!!!;)

Konrii3

oczywiscie ze DEPP=JACK SPARROW

Jest najlepszy!!!

Konrii3

Hmm..,,kto jest bardziej ekstra"..cóż za sformuowanie...wiesz trudno jest odp. na to pytanie skoro połowy wymienionych przez ciebie osób jest fikcyjna, a druga połowa jest realna...a poza tym jakiej odp. spodziewsaz umieszczając swoje pytanie na forum dla fanów Johnny'ego Depp'a??...

Konrii3

sorry ale to pytanie jest poprostu glupie... jestes na ,,profilu,, Johnnyego Deppa i pytasz kto jest lepszy. Z jednej strony piszesz Johnny a z drogiej z nów Jack. Porownaj se zachowanie Johnnyego i Jacka.
Odpowiedzia na twoje pytanie jest Jack Sparrow.