Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Koszmar z ul wiązów. Jak oglądałem ten film to nie mogłem się połapać kogo on właściwie gra. Dopiero potem się kapnołem że to ten chłopak Nancy

Sidewinder

Koszmaru nie oglądałam bo musiałam sie zdecydować albo na to albo na Dziewiate Wrota.Wolałam to bo johnny był w roli głównej no i bardziej mnie to chyba kręciło=)

brawurka_4

Wrota oglądałem wcześniej więc bardziej zależało mi na Koszmarze którego nie widziałem. Troche się on opóźnił więc oglądałem Writa prawie do końca, a później raz przełanczałem na Koszmar raz na wrota. Gdy wrota się skończyły oglądałem Koszmar, ale nie do końca bo na koncu zasnąłem. Może mi ktoś powiedzieć co się stało po tym jak Glen został zabity, a Nancy zasnęła. Wiem tylko że Freddy chyba ją gonił i tutaj obraz mi się urwał.

_Donnie_

Ja oglądałam "Koszmar z Ulicy Wiązów", filmik w niektórych momentach przezabawny :D. A... i od razu wiedziałam który to nasz Johnny ;).

_Donnie_

a ja nagrałam sobie "Koszmar..." na video, "9 wrota" mam na DVD więc poszłam smacznie spać :D w dzień obejrzałam sobie "Koszmar..." szczerze mówiąc muszę przyznać, że mi się film spodobał co prawda w kilku momentach był przezabawny ale ogólnie bardzo podobał mi się pomysł na ten film czyli to, że Freddie zabijał we śnie, atakował we śnie a jakieś rany zadane we śnie były widoczne normalnie jak się ludzie obudzili prawda?:D
Co do końcówki filmu to muszę powiedzieć, że też mi się podobała a szczególnie ten dach samochodó w zielono czerwone paski:)
pozdrowienia

F_L

Ja "9 wrota" sobie nagralam, dlatego skupilam sie na "Koszmarze..." Chiciałam to obejrzec glownei ze wzgledu na Deppa, ale też patrzyłam na to, że to klasyka i wstyd nie znać kogoś takiego jak Freddy Krueger ;D

BadGirL_2

A ja miałam ambitne plany co do Koszmaru, ale usnęłam niestety, przez te całe Opole :/ A 9 Wrota widziałam x razy, ale i tak nagrałam...just in case ;)

A warty ten Freddy obejrzenia? Czy mogę sobie tę pozycję darować?

Sidewinder

Ja oglądałam ale nie lubie takich filmów
Najbardziej podobał mi sie w "Piratach';)

monis_16

Imladris - 'Nightmare on Elm Street' jak najbardziej wart obejrzenia !!

klasyka kina grozy... nie spodziewaj sie strachu, ale nudzic sie tez nie bedziesz

zwol

Dzięki ;) Obejrzę napewno, a potem napiszę jak wrażenia ;P
Pozdrawiam ;)