Zobaczcie coś;)
Liczba osób, które to lubią:
1.Al Pacino -> 1.737.
2.Johnny Depp -> 6.372. ( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )
3.Anthony Hopkins -> 1.031.
4.Robert De Niro ->1.087.
5.Jack Nicholson -> 903
I jakoś mnie to nie dziwi.
Kto najczęściej korzysta z "fejsbuka" i nawala w "Lubie to" ?:)
słodkie (...) 12&13&14&15&16 (...)
co ty tez?
ciasne jak to uroczo okresliles moze i sa sweet ale w zdaniu w ktorym znajdowala sie liczba 13 okreslajaca (najprawdopodoniej) wiek jest oblesne ziomus..
taa, ale nie napierdalam w lubie to;) w sumie malo korzystam.
A ty tak tutaj all day all night siedzisz?
ej.. Skończcie z tym określeniem słodka szesnastka. Zbyt często w dyskusjach na FW się to pojawia -,- Ja jestem szesnastką i nie nawalam na LUBIE TO i nie wielbię Johnnego ;x
A tak w ogóle ile masz lat ?
Czytając
"I jakoś mnie to nie dziwi.
Kto najczęściej korzysta z "fejsbuka" i nawala w "Lubie to" ?:)
słodkie (...) 12&13&14&15&16 (...) "
miałam wrażenie, że dzieli nas większa różnica wieku.
Używanie samego zwrotu "słodka szesnastka" jest dziecinne. Pewnie stwierdziła że rok różnicy i jest wiele doroślejsza.
Młodzi i głupi. Bez perspektyw na przyszłość. W robieniu z siebie idiotów was się nie da przebić. Myślałem że to forum już niżej nie upadnie ale się myliłem.
Twoją robienie z siebie jeszcze większego debila. Skończ tą dziecinadę i przenieś się na inne forum.
W sumie to szkoda, ze nie miałeś.. może MTV załatwiłoby ci Johnnego .. i zagrałby na gitarze na twoim przyjęciu O.o
No ale ja tez się nie zgłaszałam ;d
Masz jeszcze pięć miesięcy żeby się zgłosić ;) oczywiście jak przyjdzie co do czego to prosimy o wejściówki dla użytkowników FW (ale adminom nie dawaj nic!)
niestety 16 wiosna wybila z dniem 31 maja br. wiec to chyba nieakutalne. adminom moderatorom i weryfikatorom nie dalbym wejsciowek poniewaz usuwaja moje merytoryczne tematy.
Skoro tak to Twoje rozedrganie i nadpobudliwość składam na karb szalejących hormonów,widocznie większość nastolatków musi przez to przejść.Ale podobno z wiekiem to mija,także miejmy nadzieję,że się uspokoiszXD
Nie chodzi mi o KONKRETNĄ wypowiedź(ale wierzę,że by się znalazła) tylko o ilość tych wypowiedzi.Krótko mówiąc-szalejesz na FW bo Tobą nosi.Nie masz co za sobą zrobić.Mam Ci przypomnieć,że na forum Marzyciela napisałeś,że Deppowi bliżej do pajaca niż do czarodzieja? Teraz dajesz mu 10/10. To zwykła hipokryzja.