Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
249 402 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Jest okropnym aktorem, jest brzydki blee (ej laski co z Wami? jak on sie moze komukolwiek podobac? wiem ze sa rozne gusta i guściki ale bez przesady ...) jejku on wyjracza po za norme !!!

jak mozecie patrzec na jego twraz na pierwszym miejscu ?
nie rozumiem ... =o/

użytkownik usunięty
hope_love

Widać na Twojej fotce, że masz około 13 lat i dlatego nie rozumiesz filmów Depp'a... Czekam na Twoją wypowiedź za 3/4 lata... Jestem pewna, że twój gust filmowy troszkę się wyrobi i docenisz tego aktora... A wygląd to faktycznie kwestia gustu, jednak pół krwi Indianin, grający np. Don Juan'a (największego kochanka świata)... Więc raczej brzydala nie wzięli.. Może wejdziesz na google i wpiszesz Don Juan DeMarco i wybierzesz grafikę, a zobaczysz kilka jego zdjęć... To jest tylko przykład, polecam także fotografie z filmu Sleepy Hollow i wiele, wiele innych, nie będę teraz wymieniać, bo prawdopodobnie na razie Cię to nie interesuje. A ciekawa jestem, jaki jest Twój typ aktora i filmów?
Pozdrawiam

hope_love

No nie, cholera mnie bierze. Kolejna kretynka pisząca to samo, co inni antyfani. Uzasadnij, proszę, w jakim filmie beznadziejnie zagrał???Podaj Przykład!Przecież tyle ich pewnie widziałaś!Do twojej opinii jego urody się nie czepiam, bo nie musi ci się podobać, ale jakim prawem krytykujesz jego grę???!!!Może wykraczac poza normę, ale jesli chodzi o aktorstwo i tylko w górę.
Ale ty zapewne masz rację. Powiedz mi, ile masz lat? To ja ci wtedy powiem ile ja mam i porównamy poziomy inteligencji. Spieprzaj na forum Blooma!Juz na pierwszy rzut oka widac, że albo ulegasz modzie, albo robisz wszystko na przekór i chcsz byc kontrowersyjna. A jestes po prostu głupia!

hope_love

Eeeeee... yyyyyy... Ile ty masz latek??? Jak słusznie zauważono - nie więcej niż 12-13... Wybacz - twój gust filmowy, sposób w jaki oceniasz aktorów - wszystko jest jeszcze nie dopracowane i nie wyrobione. Depp - genialny aktor o bardzo oryginalnej i specyficznej urodzie (mi się tam podoba). Grał u świetnych reżyserów - Burtona, Jarmusha i wielu, wielu innych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! Docenisz to może... za parę lat.
Na prawdę. Pozdrawiam - Kaileena

Kaileena_Farah

uważam Deppa za genialnego aktora, ALE nie wszyscy muszą go za takowego uważać!! jasne, że powinno sięswoje zdanie wyrażać w psoób bardziej kulturalny niż autorka tego tematu, ale te odzywki "ej a ile ty masz lat? pewnie 13 , głupia jeteś jak go nie lubisz" to jest przesada!!

Renfri

Czy słyszałaś kiedyś, żeby ktoś napisał o De Niro, że jest do dupy?Bo ja nie. I słusznie, bo to by był debilizm. Nie mam nic do ludzi, którzy czepiją się jego urody, nawet tego nie komentuję, bo to, jak powiedziałam, kwestia gustu. Ale nie można bezkarnie krytykowac aktora z taką klasa! Niech się nie wypowiada, jeśli jej nie pasuje. Bo walnąć coś takiego na forum deppa, to czytsa, żałosna prowokacja spowodowana jak przypuszczam nudą.

hope_love

Johnny Depp jest bez wątpienia świetny, ale 1 miejsce mu się nie należy. Uważam, że Keanu zasługuje, już bardziej, a najbardziej to Al Pacio.

Szajba

Al Pacino- oczywiście, że tak, ale Keanu Reeves( nie wiem, jak sie pisze)???Żartujesz. Daleko mu do deppa.

Mery_4

Nie chce wywoływać żadnej wojny pomiędzy fanami Keanuea, a Johnnego. Ty jak widać nie jesteś nawet pewny jak się pisze imię i nazwisko "Keanu Reeves-a", co świadczy, że go nie znasz dobrze. Depp to wspaniały aktor, ale ulega Reevesowi przynajmniej dla mnie, ale różnice właściwie są nie duże. Będę trzymać na swoim, że gdybym miał wybierać pomiędzy, Deppem, a Reevesem to wybrałbym Reevesa. Ale nie zmienia to faktu, że AL Pacino powinien mieć pierwsze miejsce. (Zapraszam na mojego bloga gdzie jest ankieta reevesa, pitta i deppa),

Szajba

ups. przepraszam. NIe jesteś pewna jak sie pisze :)

użytkownik usunięty
Szajba

Drogi SZAJBO, jeśli chodzi o Keanu Reeves’a (Tu mogłam Cię zaskoczyć, jako, że, mimo iż jestem „zwolenniczką” Depp’a wiem jak się pisze jego nazwisko). Oglądałam wiele filmów z Keanu poczynając od jego pierwszych ról po najnowsze (Constantine). Uważam, że jest bardzo dobrym aktorem i ma talent, jednak wybiera filmy na średnim poziomie, które nic sobą nie prezentują. Miło się je ogląda, lecz po godzinie nie pamięta się większości szczegółów, nie zapadają w pamięć. Czytając opinię krytyków, dopatrzyłam się, iż oni także uważają, że taki aktor jak Reeves mógłby bardziej przebierać w doborze filmów. Jak prawdopodobnie wiesz kilka spośród filmów w jakich on zagrał były poprzednio proponowane Johnny’emu i zostały odrzucone (osobiście jednak jestem ciekawa jak zaprezentował by się np. w filmie Speed). Tak, więc moim zdaniem Keanu jest świetnym aktorem, jednak brakuje mu dobrych filmów!!!

"Wybiera filmy na średnim poziomie" Hmmm. Może palne głupotę, ponieważ nie jestem w stanie powiedzieć, dlaczego wybiera takie filmy, ale może ... Keanu to chyba najbardziej pokrzywdzony przez los aktor, jakiego znam. Jego stan psychiczny jest naprawdę bardzo ciężki. Były plotki, że chce popełnić samobójstwo. Podczas kręcenia, Constatine, w trakcie przerw, zawsze spędzał je sam, nie chciał mieć towarzystwa. Podobnie było, juz wcześniej. Ktoś z współtwórców Constantine powiedział, że Keanu jest uprzejmy, ale wolałby być sam. Więc może, dlatego nie wybiera wspaniałych filmów. Nie wiem ...
Jak chcesz wiedzieć, co Keanu przyniósł los zapraszam na mojego bloga gdzie jest to opisane w temacie "Pieniądze szczęścia nie dają"

użytkownik usunięty
Szajba

Znam historię Keanu i trzeba powiedzieć, że miał „ciężko”. Uważam, że jeśli chce się, w jaki kolwiek sposób wypowiadać o jakimś aktorze, to należy cos o nim wiedzieć. Jak widać drogi Keanu i Johnny’ego w pewien sposób się skrzyżowały, ponieważ River Phoenix, który był największym przyjacielem Reeves’a umarł pod klubem The Vipper room, należącym do J. Depp’a. Po tym wydarzeniu DEPP rzucił wszelkie używki.

hope_love

Powiem ci tak dziewczyno(czy kim tam jestes). Uroda to rzecz gustu a o gustach sie nie dyskutuje, ale przegielas teraz. Johnny Depp to jeden z najwybitniejszych aktorow w historii kina, a skoro jest na piwerwszym miejscu to chyba o czyms swiadczy. Jestes jeszcze mloda, jak widze na fotce uczysz sie rysowac w paintcie i jestes na etapie filmow takich jak madagaskar. Masz do tego pelne prawo, ale nie czarujmy sie ze na tym portalu nie masz nic do gadania. Tutaj skupiaja sie ludzie zainteresowani, zajmujacy sie lub znajacy sie na kinie. Dla ciebie zas filmy to sposob na nude. Poza norme to wykracza twoja inteligencja, bo nie starcza skali ujemnej. Nie znasz sie na kinie wiec nie komentuj i najlepiej nie loguj sie tu wiecej bo raczej nie masz czego szukac.
PS Popieram twoje poglady Mery, serio ale moglas mniej dosadnie, ale spox:P

Dynekk

Ha, dzięki Dynnek:) No, bo jak mówisz, przegięła. A ja nie lubię takich ludzi, którzy przeginają:)

hope_love

Idź się dziecko wyśpij, bo bredzisz. W dodatku Mandy Moore i Lindsay Lohan w ulubionych, nie ma o czym gadać.
Poza tym może ty oceniasz aktorów po wyglądzie, ale większość raczej lubi Johnny'ego za jego bardzo dobrą grę. A jeśli chodzi o "gusta i guściki" to masz rację, tylko że kto tu ma "gust", a kto "guścik"?

hope_love

Dziecko, proszę, nie twórz swoją opinią stereotypu głupiej, powierzchownej nastolatki.

Tender_L

zgadzam sie z From Hell (zreszta chyba jak zawsze) wracajac do watku Keanu Reevesa to macie racje musial przejsc wiele i odwaze sie na stwierdzenie ze ma ciezki charakter ale moze dlatego nawet czuje do niego jakiegos rodzaju sympatie :)

BEZnickowaGIRL

jej...durna małolata się odezwała..tu już nie chodzi o wygląd, ale o kunszt aktorski kochana...widac, że nie masz o niczym pojęcia..

Enid

eeeej no sorki ale sie z tobą nie zgodze!! Jest naprawde świetnym aktorem..a co do wyglądu-mi sie podoba,ale o gustach sie niedyskutuje,zreszta gratulacje- oceniac ludzi po wyglądzie...to ze jes na 1 miejscu musi o czym swiadczyc...przemysl to!!!

hope_love

Dobrze powiedziane hope&love. BRAWO DLA TEJ PANI W ŁYSEJ CZAPCE!!!!!!!!!!!!!!! Co z wami ludzie?? Dziewczyna ma rację. Są gusta i gusciki, a ona właśnie ma guścik i to bardzo bardzo zły. Trochę mi żal tego dziecka, bo współczuje ludzią z daunem. No, a co do tego, że on przekracza poza normę... to chyba wszyscy się zgodzą... prawda?? No ale cóż, pierwsze miejsce jest najwyższe, a jak dla niego to i tak za niskie :D. A na pytanie jakie zadałaś czyli: ,,LUDZIE CO Z WAMI?? CO ON ROBI NA PIERWSZYM MIEJSCU??'' to muszę ci coś powiedzieć. Co z nami?? No z nami wszystko dobrze, a z tobą?? Chyba niezabardzo co bidulko?? No, a na pierwszym miejscu to on się znajduje i debil by to wiedział. A ty jesteś jeszcze gorsza niż debilka czy idiotka?? Tak pozatym to on jest bardzo bardzo przystojny, niezakochałam się w nim... poprostu mam dobry wzrok, a tobie chyba przydałby sie okulista. Idź przy nadarzającej się okazji, napewno powie jakie musisz wyrobić okularki. Pozdrawiam.

hope_love

cóż, nie pozostaje mi nic innego jak zgodzić się z innymi opiniami i zmieszać z błotem twe wywody... to niesamowite, jak głupi ludzie mają dostęp do internetu! jej, te szczeniackie, pozlepiane odmętem nidojżałości zdanka napawają bezgraniczną chęcią krytyki (oj, spuszczam z tonu).i jeszcze p.s. do innych komentatorów-dojżałość filmowa nie jest kwestią fizycznego wieku, bowiem ja na ten przykład mam 15 lat, a uwielbiam O. Wellsa (rerzyser taki, zrobił obywatela keina) i S. Connerego(artor...)

hope_love

Jezu jak ja nieznosze takich ludzi jak ty;/;/ oceniasz innych tylko po wyglądzie;/az mi sie nie chce komentowac twoich wyopocin;/zalosne to za malo powiedzine....na następny raz radze spojrzec w lustro i sie zastanowic zanim kogos tak pochopnie ocenisz...

Majka_12

............aż mi się nie chce komentować;/............^^"

hope_love

Jak można oceniać po wyglądzie?? Może i moja poprzednia wypowiedź była zbyt dosadna, ale... Johnny Depp to świetny aktor i nikt nie wmówi mi, że tak nie jest! Jego wygląd to kwestia gustu bo wszystko podlega pewnym prawom. Zgadzam się ze wszystkimi, którzy bronią go w rozsądny sposób bo już późno i nawet specjalnie nie chcę mi się pisać :) Pozdrowienia dla Mery, Belinei, From Hell, Beznickowej girl (czy jak to się tam pisze, thx za dodanie do ulubionych) i reszty, która coś tam o filmach wie skoro zna produkcje z Deppem i docenia jego kunszt. Kaileena

Kaileena_Farah

Wiecie co ten temat "LUDZIE CO Z WAMI ??? Co on robi na pierwszym miejscu ???" wyglada prawie identycznie jak moj o Reevsie :-)
Ale tak na serio to jest bardzo dobry aktor i wara od niego zna sie na aktorstwie i nieczepij sie go. Poniewsz umie grac i widac to odrazu przy kazdej jego roli) Pozrgo kaileena!

minowy

wiecie tak zastanawiam sie JACY LUDZIE ZAKLADAJA TAKIE TEMATY JAK TEN.jezeli nie lubisz Johnnego to musi byc jakas przyczyna tego?po obejrzeniu filmu,ktos mowi,nie lubie go itp.zostaw to dla siebie i nie denerwuj nas-FANOW JOHNNEGO