Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 390 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Co on robi na 2 miejscu w rankingu? Aktorem jest tak przeciętnym i tak przereklamowanym, że masakra. Oprócz Piratów z Karaibów nie wykreował chyba ŻADNEJ postaci, która by mnie przekonywała. Takie postacie jak De Niro, Hopkins, Freeman czy z młodszego pokolenia Norton biją go na głowę. Tylko niestety nie mają pewnie "tego czegoś" jak to polskie gimnazjalistki nazywają, które za 'słodkie oczka' dają mu 10 na tej stronie (swoją drogą nie wiem jak ten koleś może się komukolwiek podobać i uprzedzam już odpowiedzi: nie, nie jestem zakompleksionym gościem, nie zazdroszczę mu niczego i mam dziewczynę). Po prostu trochę żałosne, że tak przeciętny aktor jest uważany w Polsce za kogoś wybitnego.
Pozdro

użytkownik usunięty
Astrains

Nie wiesz, że pięknym wszystko łatwiej przychodzi. Stara prawda, wobec której można być tylko bezsilnym.

Astrains

get de fak alt.bicz!
po raz milionowy ten sam temat.poczytaj zanim otworzysz cos takiego, swierzaku.

sanczopansa

Po pierwsze: świeżaku, jeśli już, polecałbym naukę ortografii, albo chociaż skończenie gimnazjum, po drugie, wyrażam swoje zdanie, do którego mam prawo. Depp jest przereklamowany jako aktor, tak samo jak nie wiem, Bieber jako "śpiewak".

Astrains

sory za blad,wiem ze jest przereklamowany i jest srednim aktorem ale nie mozesz sie wytezyc i poszukac - a o to nie jest trudno-podobnego tematu?
swoja droga nie chce mi sie gadac z gosciem ktory nie obejrzy filmu a wystawia mu ocene(mam na mysli twoj durny temat na forum zywot briana)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
sanczopansa

nierowno.

Astrains

A, czemu "Skazani na Shawshank" są na pierwszym miejscu w rankingu filmów skoro nie są najlepszym filmem? Odpowiedzią jest ranking popularności.

neo_angin

skazani na dupe 7/10
w imię ojca 9/10

lotr12345

kogo to obchodzi.

użytkownik usunięty
Astrains

bo to ranking TOP. a Depp jest na topie.

Astrains

W takiej sytuacji już się nawet ciesze że spadł na 2 miejsce....Depp jest dobrym aktorem no ale bez przesady. Jest wiele innych aktorów którzy mogli być na jego miejscu. Ale to już kwestia gustu, większość go poprostu lubi za role Jacka Sparrowa i dają 10 a jego pierwszych ról pewnie nawet nie znają.

hotek95

nie ma zadnej przesady w #2 miejscu dla deppa ignorancie.

kinoman0

Jest....Na jego miejscu mogłoby być o wiele więcej innych aktorów, lepszych.
Tak jak napisałam powyżek....Kwestia gustu.

hotek95

nie masz pojecia o Prawdziwym Aktorstwie. brando byl swietny ale umarl i teraz nastaly czasy deppa.

kinoman0

Brando a Depp to inna liga. Masz rację nie znam się na aktorstwie, ale napewno potrafię dostrzec różnice między np. Pacino, a Deppem.
A czy ja wiem czy Ty się znasz...

hotek95

jaka jest roznica pomiedzy nimi?!

kinoman0

np. taka że Al Pacino zagrał w wielu klasykach i w każdym z nich spisał się świetnie. Ale nie ma sensu pisac kto jest lepszy bo i tak każdy uważa inaczej i raczej w tej sprawie się nie dogadamy.

hotek95

zgadzam sie al pacino to znakomity aktor ale jednak depp troche lepszy (tez zagral w wielu klasykach: pluton co gryzie gilberta grapea edward nozycoreki marzyciel piraci z karaibow etc.).

kinoman0

No tak, Depp nie jest złym aktorem, zagrał fajne role ale jestem pewna że są tutaj osoby które dały 10 bo widziały Piratów.. i Edwarda który był puszczany 14534 razy w telewizji, a z innych ról go nie znają.
No ale dobra na pierwszym miejscu żeby było sprawiedliwie powinien być Robert Pattinson!

kinoman0

bije na leb

użytkownik usunięty
DonVitoCorleone

kto - Robert?

de niro? nie to mialem na mysli i tak. kinomano bije

użytkownik usunięty
DonVitoCorleone

talent, ale to nie wszystko

no wszystkim go bije-przebija. ale mi chodzilo o stan psychiczny kinomano

użytkownik usunięty
DonVitoCorleone

tak naprawdę nie wiesz, jaki jest jego stan. Choć umiejętność pieknego wyrażania, jest cenna

biedny donvito lakierowal podloge w domu nawdychal sie nieco toksycznych oparow wspomnianych chemikaliow i jego stan jest lekko ciezki.

zgadzam sie al pacino to znakomity aktor ale jednak depp troche lepszy"-o to mi chodzilo. to chora wypowiedz, przyznasz sama

użytkownik usunięty
DonVitoCorleone

Przyznaję. Ale co sie dziwić Kinomanowi -zakochany chłopak w Johnnym - nic mu nie pomoże:). Usznujmy tą miłość - bądźmy tolerancyjni;). A tak napawdę to, żeby móc sprawiedliwie porównać tych dwóch aktorów musielibyśmy poczekać jeszcze jakieś 23 lata, bo o tyle jest Pacino starszy i o tyle ma bogtszy dorobek a grane przez niego postacie są dojrzalsze z większym bagażem doświadczeń - po prostu ciekawsze. Dla Deppa jego figlarna uroda jest jednocześnie zaletą jak i ogranicznikiem. Może nabierze jeszcze "szlachetności".

w wieku deppa pacino mial juz za soba michaela corleone np. niestety pozostanie juz daleko poza zasiegiem. inna sprawa ze dzis juz takiego kina sie nie robi, a przynajmniej rzadziej.

użytkownik usunięty
DonVitoCorleone

rozumiem Twój sentyment do Carleone:) i podzielam.

uuu vito sie pogniewal na swojego pana...

Astrains

Przyznaje, ze fanomenu Deppa nie rozumiem. Tak, wiem, ze Edward Nozycoreki, Sok z zuka itp. ale dla mnie to on ani aktor wybitny, wyglada jak ostatni zul a wybieraja go symbolem seksu. Jakiego q... seksu? Facet wyglada wiecznie jakby niedomyty. Porazka

Anneke01

taa.. sok z zuka<--buhauhauahauhauhuahuahauahuaauhuaauahuahuhauahauahauhauahuahauhauahuaha!