Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 743 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

w duecie z jakim aktorem chcielibyście zobaczyć Deppa ?
ja chciałbym żeby Johnny zagrał w filmie z Philip Seymour Hoffmanem lub Danielem Day Lewisem .Dostałby od nich lekcje prawdziwego aktorstwa

GeorgePatton

a to musi być facet? Bo ja chcę z Jodie Foster

JaFw

deppomaniaczka ?

JaFw

to dziwne
pamiętam że ulubiona jej aktorka była foster .

GeorgePatton

To znakomita aktorka, ma dużo fanów:)

JaFw

widziałem jej 2 oscarówki ,taksówkarza ,Alicja już tu nie mieszka ,azyl,sommersby ,odważna. Dawno temu oglądałem mavericka , kontakt i Anna i król ale ich nawet nie oceniam bo już mało pamiętam.
Jedyne co chciałbym zobaczyć z jej filmografii to ta Nell i ten ostatni film Polańskiego Rzeź .Bardzo dobra aktorka rozumiem że ma dużo fanów

GeorgePatton

No właśnie - "Nell". Nie rozumiem braku Oscara za ten wyczyn. Obejrzyj, bo naprawdę warto.
Ja już bardzo długo szukam tego:
http://www.filmweb.pl/film/Szok-1986-7684
Nie ma nigdzie. Chciałam nawet swego czasu kupić, ale tu też porażka, już zwątpiłam w jakiekolwiek pozytywne perspektywy w kwestii obejrzenia tego filmu:(((((
Rzeź to straszne gówno, kompletnie mi się nie podobał.Film dialogów, tylko kilka fajnych momentów, krótko mówiąc - nudny.
Taki obeznany na Deppie chłopiec, a nie wie, kim jestem? Wszyscy wiedzą. To zaiste dziwne, że "przyjaciółka" Cię jeszcze nie uświadomiła.
Pozdrawiam.
:]]
p.s. Za to zdecydowanie dycha Ci się należy:
"nie od dziś wiadomo że najbardziej zmanierowanym aktorem wszech czasów jest ten aktorzyna z psiej budy robert de niro "...muheheheh:)

JaFw

ciekawy może być ten Szok no i Skolimowski przy tym gmerał ,zaznaczyłem " chce zobaczyć "
za nell nie dostała prawdopodobnie dlatego że 3 Oskary w tak krótkim czasie to za dużo i biorąc pod uwagę dość młody wiek Akademia uznała że zbyt szybko by do tego doszło.
Nie wiem kim jesteś obstawiam deppomanaiczke albo Kicie albo ta z nickiem na "A "
a co do de niro to nie od dziś wiadomo że ma na swoim koncie kilkadziesiąt podobnych,kiepskich ról na jedno kopyto zagranych

GeorgePatton

" 3 Oskary w tak krótkim czasie to za dużo i biorąc pod uwagę dość młody wiek" - wiem, czytałam o tym, ale mimo wszystko, rola znakomita.
Zgadłeś, co do mojej osoby - "D", nie zamierzam się ukrywać. I tak pewnie znowu zbanują mnie za nic, ewentualnie jak ktoś ponownie nastąpi mi na odcisk i go przeorzę. Olewam.
Nie lubię wyrazu twarzy De Niro, jest strasznie złośliwa, po prostu nie mogę paczeć i koniec. U Deppa to samo, to jego warczenie doprowadza mnie do szewskiej pasji...hehe.

JaFw

deppomaniaczka
w takim razie zamknij mordę i do miecza ...

GeorgePatton

Bujaj torbę, brudasie!
Masz miecz, zamiast ch**a?!... Biedny kaleka.

JaFw

chociaz nie jest wybitna aktorka (2 oscary nic nie znacza) i tak zeszmacilaby deppa.

revirdixat

A kto, qrwa dla Ciebie jest wybitny?! Czyli u De Niro Oscar to potwierdzenie profesjonalizmu (muhehehe), a u Jodie już nie?!! Jesteś coraz bardziej śmieszny w swoich podsumowaniach, mówię, weź się lepiej za lekcje.
Tak, masz rację, pokonałaby Johnny'ego, ale przy okazji zdeptałaby po drodze prawoskrętnego De Niro i Twój blond bekon.
p.s. Ile filmów z nią widziałeś, że tu szczekasz?
Co za dziecko...

JaFw

de niro i hoffman sa wybitni. foster to swietna aktorka. depp to szmaciane zero.

revirdixat

de niro to żul, hoffman to bum (razem piją jabole za winklem) Foster jest genialna, Deppcio fenomenalny.
Si ju!

JaFw

Jak możesz tak pisać dziecko o najlepszych aktorach?
Powinnaś ich szanować już za sam fakt że wykonują świetnie swoją pracę.

Hascosept

omg..^

Hascosept

przecież de niro to słaby aktor

użytkownik usunięty
JaFw

A ja to myślę tak psychofanie: Depp to żul, Foster to bum, Hoffman genialny, DeNiro fenomenalny.

JaFw

nie wiem dlaczego ale bardzo nie lubie foster..

aew4334555

masz prawo:)

JaFw

no wiem,nie pisze tego zeby ci dopiec,ale wczoraj ogladalem rzez polanskiego i nie moglem zniesc jej ogladajc ten film..podobnie mam z hoffmanem po prostu nie dzierze ich na ekranie.
dziwne..

użytkownik usunięty
GeorgePatton

Kiedy wielkie otwarcie bloga?

kiedyś na razie mam na głowie kamienice z której muszę wysiedlić polaczków

GeorgePatton

z leo badz dafoe,nie licze plutonu bo depp tam nic nie zagral.

aew4334555

przecież leo zniszczył treppa w Co gryzie ...
Johnny w tym filmie po prostu był

GeorgePatton

o fak... zupelnie zapomnialem o tym filmie,lol ale ze mnie glupia nimfomanka...
faktycznie leo oprocz ddl najlepiej zagral uposledzona os ever.

w takim razie z dafoe albo np z washingtonem.

użytkownik usunięty
GeorgePatton

Z nim http://www.filmweb.pl/person/Miki+Manojlović-5007