Jak dla mnie jest to genialny aktor !
We wszystkich filmach jakie z nim widziałem swoją rolę odegrał zajebiście.
W Piratach z Karaibów jak i w Sekretnym oknie -mistrzostwo.
Nie wiele jest takich aktorów jak on.
dla mnie poki co tylko Ed Wood, chociaz to tez rola z serii pretensjonalnych i dziwnych, ale widac ze sie postaral i nawet mu wyszlo =P
zajebisty w ch uj mój ulubiony aktor
nie warto nic innego pisać -zajebisty i koniec kto tego nie widzi -NIE ZNA się
zgadzam się Depp świetnie zagrał w Piratach z Karaibów i Sekretnym oknie ale jeszcze dodałbym do tego Blow
buahuahauahuahauahauahauhauahuahauhauhauahauhauahuaHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH huhahauahuahuahahihi heh...
obrazic? gdzie tam. po prostu nie mialem ochoty dalej ciagnac tej bezsensownej dyskusji. atmosfera jest czysta.
nie uwarzam zeby tamta dyskusja byla bezsensowna.
ktora z 4 cz die hard przypadla ci do gustu najbardziej?
'uwarzam'
za to cie lubie.
ogladalem 3 czesci wszystkie w moim odczuciu na podobnym dobrym poziomie. ale najbardziej utkwila mn w pamieci czesc z metrem.
pierwsze 2 byly podczas swiat natomiast 3 i 4 juz nie.mi utkiwl w pamieci glos ironsa oraz duet willis/jackson.
Z filmów "aspirujących" do poważnych, prawdopodobnie najgorsza rola w historii kina. Nawet Tommy Wiseau zagrał naturalniej.
Dobrze, że ty tak. Jest jakaś scena w której pokazał swój wielki kunszt zamiast jednej miny?
Depp, niezły aktor, nie jest może w moim top 10 ale naprawdę niezły aktor. W końcu jack sparrow to chyba najbardziej charakterystyczna postać ostatnich 10 lat jeśli chodzi o kino. Denerwuje mnie natomiast to, że nastolatki tapetują sobie nim ściany i się do niego modlą. Trzeba mu jednak oddać, że wykreował naprawdę kilka wartych uwagi postaci.