Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 887 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Hellow Hellow
dałam taki topic poniewaz zadko sie zadarza zeby było cos o muzyce.
Ja osobiscie bardzo kocham Deppa i cenie go za to cos zawsze nauczył mnie w zyciu nauczył patrzec inaczej...
ale czy nie uwazacie ze muzyka pozostaje dłuzje w pamieci niz film nawet z Johnnym Deppem? z muzyka masz wspopmienia piosenka wiaze sie z toba i z tym co robisz staje sie twoim hymnem a film czasem sie go zapomina.... onejrzy 2, 3, 4, razy i juz....

Chantal_3

to zależy od osoby.Niektórym w pamięć zapada bohater,niektórym muzyka,a innym jeszcze coś innego.Ale jednego jestem pewna,że muzyka w filmie jest bardzo WAŻNA!

Chantal_3

Johnny Depp. Muzyka. Kino. Co mogę powiedzieć? Naczelny Elf z szanownej Trójcy moim muzycznym bogiem! Muzyka jego autorstwa z Edwarda Nożycorękiego porusza dogłębnie (jak i inne jego dzieła). Zdarza się, że bez filmu ta muzyka wzrusza mnie.
Podobała mi się również muzyka Bregovica z powiewem bałkańskich melodii z "Arizona Dream".
Ale to zależy, jaki widz na co jest bardziej wrażliwy i na czym się skupia podczas oglądania filmów. I zależy to również oczywiście od autora kompozycji, czy potrafi oddać uczucia , tak, żeby widzowie/słuchacze naprawde słyszeli to!