Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 822 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Jaki film z deppem uważacie za najlepszy?

glass_onion

Zdecydowanie Rozpustnik. Niesmowita rola. Zagrana prawdziwie,z pasją. Hrabia Rochester budzi wstręt a jednocześnie intryguje.
Wg. mnie mistrzostwo wykonaniu Deppa.

Joasia16

Zgadam sie w 100% z powyższa odpowiedzią. Rozpustnik jest arcydziełem! Jednak jak dla mnie prawie każdy film z Deppem jest genialny (prawie bo nie obejrzałam wszystkich jeszcze).

NonaT

Ja bym postawiła na "Sekretne okno":)

Karolcia_28

No jasne, że tak. Bezdyskusyjnie!

NonaT

moim zdaniem najlepszy jest EDWARD NOŻYCORĘKI i Benny & Joon.
mysle, ze filmy z Johnnym w roli glownej w ogole sa wyjatkowe, roznia sie od innych filmow...

glass_onion

ja uwielbiam Edwarda Nożycorękiego :D ten film jest cudowny, rola cudowna i w ogole Johnny cudowny :)

Gosiak_91

Wszystkie filmy z jego rolą są genialne. Potrafi się wcielić w najróżniejsze postacie zaczynając od skromnego Edwarda, kończąc na demonicznym Sweeney.

TODDka

Zgadzam się z Piratką:)
< za krótki >

glass_onion

Ja niestety stwierdzić który film był z nim najlepszy nie moge ponieważ widziałam ich tylko 5

glass_onion

Rozpustnik i Edward Nozycoręki

glass_onion

Za dużo filmów do wyboru :)

Nie wiem czy to kwestia świeżości ale ja bym typował: Sweeney Todd

Evil_Camel

hmm najlepszy? ciężko wybrać.
Po obejrzeniu "Charliego i Fabryki Czekolady" się zachwycilam Wonką, ale to nie jest jego najlepsza rola. w Sweeney Todd zagrał bardzo dobrze. Jednak wydaje mi się, że najlepszą rolą Deppa jest Edward.

glass_onion

nie umiem wybrać...

użytkownik usunięty
glass_onion

Żaden

glass_onion

Edek i Sweeney Todd

glass_onion

Edward
http://www.youtube.com/watch?v=QyF2LB2UzCU

użytkownik usunięty
glass_onion

Arizona Dream.

Ed Wood i Sweeney Todd :)

użytkownik usunięty
Rivendell_Dream

no też pozycje godne polecenia ;)

glass_onion

Może Las Vegas Parano

glass_onion

Charlie i fabryka czekolady, Marzyciel, Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły, Blow, Czekolada, Donnie Brasco, Don Juan DeMarco, Arizona Dream, Co gryzie Gilberta Grape'a, Edward Nożycoręki

janis84

Ciężko wybrać jeden tak naprawdę. Ja go uwielbiam w Jeźdźcu bez głowy, w Marzycielu, Don Juan DeMarco, Charlie i fabryka czekolady, Edward Nożycoręki, Sweeney Todd... Lista byłaby naprawdę długa...

użytkownik usunięty
glass_onion

Arizona dream

glass_onion

Nie wybralabym jedynie jednego ;D Johnny ma na tyle specyficzny sposob gry ze w kazdym mi sie na swoj sposob podoba.

glass_onion

najlepszy to moze i edward,natomiast jego najlepsza kreacja to chyba ta w ed wood.