Zdecydowanie Rozpustnik. Niesmowita rola. Zagrana prawdziwie,z pasją. Hrabia Rochester budzi wstręt a jednocześnie intryguje.
Wg. mnie mistrzostwo wykonaniu Deppa.
Zgadam sie w 100% z powyższa odpowiedzią. Rozpustnik jest arcydziełem! Jednak jak dla mnie prawie każdy film z Deppem jest genialny (prawie bo nie obejrzałam wszystkich jeszcze).
moim zdaniem najlepszy jest EDWARD NOŻYCORĘKI i Benny & Joon.
mysle, ze filmy z Johnnym w roli glownej w ogole sa wyjatkowe, roznia sie od innych filmow...
ja uwielbiam Edwarda Nożycorękiego :D ten film jest cudowny, rola cudowna i w ogole Johnny cudowny :)
Wszystkie filmy z jego rolą są genialne. Potrafi się wcielić w najróżniejsze postacie zaczynając od skromnego Edwarda, kończąc na demonicznym Sweeney.
hmm najlepszy? ciężko wybrać.
Po obejrzeniu "Charliego i Fabryki Czekolady" się zachwycilam Wonką, ale to nie jest jego najlepsza rola. w Sweeney Todd zagrał bardzo dobrze. Jednak wydaje mi się, że najlepszą rolą Deppa jest Edward.
Charlie i fabryka czekolady, Marzyciel, Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły, Blow, Czekolada, Donnie Brasco, Don Juan DeMarco, Arizona Dream, Co gryzie Gilberta Grape'a, Edward Nożycoręki
Ciężko wybrać jeden tak naprawdę. Ja go uwielbiam w Jeźdźcu bez głowy, w Marzycielu, Don Juan DeMarco, Charlie i fabryka czekolady, Edward Nożycoręki, Sweeney Todd... Lista byłaby naprawdę długa...
Nie wybralabym jedynie jednego ;D Johnny ma na tyle specyficzny sposob gry ze w kazdym mi sie na swoj sposob podoba.