Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 436 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

W niedizelę na kanale Ale kino o godź 19.25 jest program "Zbliżenia:Johnny depp" jest to film dokumentalny, trwa 35 minut. Esh sama bym obejrzała, ale niestety wyjeżdzam:(

martini215

Musze to zobaczyć !!!!! Szkoda ze nie mam HBO, bo (tez w niedziele) bedzie lecieć "Marzyciel" :( w ogóle na HBO puszczaja mnóstwo filmów z Johnnym ;(

martini215

oglądałam. właśnie się skończył. moja mama stwierdziła że johnny trochę przynudza i bardzo wolno mówi, ale przynajmniej można było sobie na niego popatrzeć.

martini215

a aj miałam HBO i wtedy puszczali często marzyciela i Desperado II, a ja nie zwróciłam na te filmy uwagi, chociaz się na nie pare rrazy natknęłam. Poprostu nigdy o marzycielu nie słyszałam i nie lubiłam jeszcze wtedy Depp'a , więc przełączałam dalej... Hlip..:(:(:( a teraz już HBO nie mam a leci tam Sekretne okno" poprostu mam ochote się zadzgać

martini215

nie ma tego w programie TV:( czy to będzie na pewno w tą niedziele na ale kino?

anita0179

nie niestytety to bylo w niedziele 20 sierpnia....

anita0179

nie niestytety to bylo w niedziele 20 sierpnia....

veni01

mogliby puścić w koncu jakis fajny film z Johnny Deppem na TVP1,2 lub TVN lub Polsacie , same pierdoły lecą, nic porządnego

Banan_16

oj prawda, nie spojrzałam na date napisania tego tematu:( szkoda. Niedawno leciały filmy z Johnny'm np. "Żona astronauty" na tvp2 i "Na żywo" na tvn, a troche dawniej były "Dziewiąte wrota" chyba na polsacie i "Jeździec bez głowy" chyba na tvn.

anita0179

no i teraz ed wood na tv4, niby sie wydaje że nie puszczają nic z Deppem ale tak naprawde dużo tego jest :D