Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
252 674 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Mam nadzieje , że już niedługo skończy się wielki szał na niego . Kiedyś bardzo lubiłam Go jako aktora , ale poznałam wielu innych aktorów i fascynacja nim mi przeszła , nawet uważam , że nie jest taki bardzo wspaniały jak wszyscy o nim mówią . Fakt , zagrał w kilku dobrych filmach , a nawet bardzo dybrych , ale do perfekcyjnego aktora moim zdaniem mu jeszcze brakuje , a jak wy sądzicie ?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
BRILLANTE

,,Co gryzie Gilberta Grape'a'' doskonale to obrazuje.

ten film co prawda jest bardzo ciekawy i miło (jeśli można taki rodzaj filmu ) ogląda , ale w jego grze nie widziałam nic ciekawego , zagrał dla mmie zwyczajnie nie umiał oddać emocji swojego bohatera .

BRILLANTE

Ten film powinien się nazywać "Co zjadło Gilberta Grape'a?". DiCaprio.

TyskiDaro

hehehehe;)

TyskiDaro

co nie zmienia faktu ze to jego raz- najlepszy film, dwa- najlepsza rola

DonVitoCorleone

Chyba mało widziałeś. Ani film ani rola nie są najlepsze moim zdaniem.

neo_angin

Faktycznie, Pluton wg niektórych może być lepszy. Warto się nad tym zastanowić.

TyskiDaro

Rzeczywiście jego rola w Plutonie była strasznie rozbudowana. Sam film lepszy od Co Gryzie...

neo_angin

Rola w sam raz dla Johnniego.

TyskiDaro

oczywiscie plutonu nie bralem pod uwage, mysle z oczywistych wzgledow:)

neo_angin

czytam to juz n-ty raz. nie, widzialem 24 filmy, srednia ok 6.5. najwyzsze oceny maja pluton(niech bedzie), co gryzie... i jezdziec bez glowy. nie sa to wszystkie, ale wiekosc i mysle ze wazniejszych i najlepszych

DonVitoCorleone

i jeszcze donnie brasco za nimi w ocenie, mozliwe ze jako rola to po gilbercie. ale wiadomo kto tam rzadzil

DonVitoCorleone

ja nie widzę w jego grze rzadnych emocji , wydaje mi się , że on nie czuje nic , tylko robi na zawołanie minę zadowoloną lub smutną , tak od niedawna mi się wydaje

BRILLANTE

dokładnie, mam to samo.

BRILLANTE

bingo... w końcu ktoś to napisał, nawet nie wiesz jak się cieszę..

Marcinekk

cieszę się , że ktoś podziela moje zdanie , jest pare filmów w których mi się podobał np "las vegas paramo " , ale reszta nie była powalająca , chociaż też fajne , no jaj już sama nie wiem :)