Mam nadzieje , że już niedługo skończy się wielki szał na niego . Kiedyś bardzo lubiłam Go jako aktora , ale poznałam wielu innych aktorów i fascynacja nim mi przeszła , nawet uważam , że nie jest taki bardzo wspaniały jak wszyscy o nim mówią . Fakt , zagrał w kilku dobrych filmach , a nawet bardzo dybrych , ale do perfekcyjnego aktora moim zdaniem mu jeszcze brakuje , a jak wy sądzicie ?
ten film co prawda jest bardzo ciekawy i miło (jeśli można taki rodzaj filmu ) ogląda , ale w jego grze nie widziałam nic ciekawego , zagrał dla mmie zwyczajnie nie umiał oddać emocji swojego bohatera .
czytam to juz n-ty raz. nie, widzialem 24 filmy, srednia ok 6.5. najwyzsze oceny maja pluton(niech bedzie), co gryzie... i jezdziec bez glowy. nie sa to wszystkie, ale wiekosc i mysle ze wazniejszych i najlepszych
i jeszcze donnie brasco za nimi w ocenie, mozliwe ze jako rola to po gilbercie. ale wiadomo kto tam rzadzil
ja nie widzę w jego grze rzadnych emocji , wydaje mi się , że on nie czuje nic , tylko robi na zawołanie minę zadowoloną lub smutną , tak od niedawna mi się wydaje