Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 887 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Tak sobie teraz obejrzałam rozdział z nagrodami Johnny'ego i... ten aktor ma strasznego pecha. Nominacji ma mnóstwo - do Oscara, Złotego Globa.. no i w zasadzie na nominacjach się kończy. Żadnej poważnej nagrody.
Depp jest albo pechowcem - zawsze ktoś okazuje się lepszy od niego, albo jest niedoceniany. Szkoda go, bo to utalentowany aktor.

krikra

tez tak mysle.nagroda dla johnnego jest tylko nominacja...ale juz wkrotce zmieni sie to!

krikra

Nie ważne jest ile i jakich nagród Johnny zdobędzie czy zdobył...On i tak dla mnie pozostanie NAJlepszym aktorem...
Racją jest, że na nominacjach się kończy ale dla mnie nominacja do Oscara czy Złotego Globu już jest nagrodą, a z resztą te nagrody, czy też ich brak nie powinnny być wyznacznikiem poziomu Tego wielkiego aktora!
Można ocenić Go jeszcze w inny sposób, np. taki, że Johnny jeszcze nigdy nie dostał Złotej Maliny ani nie był nomionowany do niej! tak jak większość tych wielkich aktorów/aktorek. (Nie żebym coś do nich miała, to tylko przykłady) więc przykład: Angelina Jolie zdobywczyni Oscara za Przerwaną lekcję muzyki później siedmio czy sześciokrotnie nominowana do Złotej Maliny, dalej: Halle Berry -Czekając na wyrok Oscar najlepsza aktorka, Kobieta-Kot Złota Malina najgorsza aktorka. Oczywiście to, ze miały nominacje czy też dostały Złotą Malinę nie świadczy o tym, że Są to najgorsze aktorki tak samo jak to, że Johnny nie zdobył Oscara nie znaczy że jest zły...
Pozdrowienia.....ciekawe czy ktoś to przeczyta

F_L

Ja tam nie zawsze zgadzam się z akademią. Np. Russel Crowe dostał Oscara za Gladiatora. Fakt wypadł wspaniale, ale na pewno nie tak genialnie jak Geoffrey Rush w filmie Zatrute pióro. Marlon Brando na starość dostał malinę... Tak jak napisałaś Pani Jolie czy Berry. Dany DeVito za rolę w Batmanie 2 był nominowany do maliny hahahahahhahaha toć to skandal.
Ja bym podał przykład jeszcze kogoś, kto też nie zasługuje na większość nominacji malinek, ale zakładam, że wiecie, o kogo chodzi.

Szajba

to fakt, jak dla mnie to Akademia straciła szacunek i prestiż, popełniła już tyle pomyłek...w sumie nie dziwie się, że Depp nawet Oscara nie che już dostać
pozdrowienia

F_L

Właśnie z okazji zbliżających się Oscarów myślałam sobie o nim i byłam pewna, że musiał coś dostać a tu taka nie miła niepodzianka...;(

No cóż mam nadzieje, ze jeszcze mu sie uda;)